Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Šola varne vožne

Napisal/-a seat Ne jan 09, 2005 7:50 pm

Spomladi se mislim vpisat v tečaj varne vožnje ki jo vodi Brane Kuzmič ker mislim če bi šel v tečaj mi ne more škodit lahko se kvečjemu kaj naučiš pa se prijetna izkušnja bi bila a je kdo to že obiskoval pa kje se to da prijavit če kdo ve
LP SEAT
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
smarty
Nov uporabnik

Napisal/-a smarty Ne jan 09, 2005 8:01 pm

hm...ja to je pametna ideja.....moj kolega je bil na eni izmed teh treningov v Novem mestu....

mal poglej tukej http://www.kuzmic.si
It feels good to be smart!!! All things are possible, except skiing through a revolving door.

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim Ne jan 09, 2005 8:14 pm

ja, pametno, info najdeš na spletni strani AMZS
http://www.amzs.si/default.asp?podrocje=12
decembra sta bli dve enodnevni v avstriji, po ceni 35k na osebo z lastnim avtom. sva s kolegom hotela it, pa ni blo časa, bova šla naslednjič, pametna stvar!
lp pilgrim

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon Ne jan 09, 2005 10:36 pm

Šolo varne vožnje si ti lahko s kolegom postaviš na park placu isti šmorn bo... z izjemo avtomobila na kolščkih če ga še imajo tisto je pa kriza lovit v ovinku pa če peleš sam 10km/h. Drugač pa nevem mene je mikal neki časa nazaj pa nisem šel, nisem videl potrebe po tem.
Varno vožnjo vam želi Avalon.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 12 gostov