Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
playa
Novinec

Kraj: Ljubljana

akumulator-garancija

Napisal/-a playa Po jan 10, 2005 10:58 pm

imam Vesno star je zdele 20 mescev (garancija 24 mescv), in mi zmeri zjutraj komaj zavergla, tko da se mi zdi da je samo vprasanje casa kdaj mi avto ne bo vzgal :?
Glede na to da je se v garanciji me zanima ce kdo ve kako je s tem? Kdaj ti ga zamenjajo, ko ti ne przge al kdaj??
Calibra

Milan Panic
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Milan Panic Po jan 10, 2005 11:39 pm

Greš na amzs na dunajsko in parkiraš avto direkt pred garažo in ti ga pregledajo z merilcem nato pa ti ga zamenjajo, če ga imajo na zalogi. Samo če je res to kar praviš za garancijo da še velja.

pa lp.

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD Po jan 10, 2005 11:39 pm

lenivec je napisal/-a:iz izkušenj govorim, prišo boš tja in ti bojo rekli da je prazn da si ga napolni...

meni je tut 20 mescev star zjutraj sn samo pobožal kluč in je že akku crkno, smo vžgali na kable, sem šel na vesno, pa so rekli da je prazn da nimam kaj garancije uveljavlat... ok
pridem domu vse vredu po voltmetru avto tut normalno delal čez dan.
naslednje jutro enako (aja zunaj je blo -20, 2 leti nazaj) parkrat zasukana mašina pa crkno akku. spet na vesno, ja prazn je... ok
sn ga dal zvečer filat, pol je pa parkrat še zatajil po voltmetru vse normalno kr naenkrat pa padlo na 4v. no mel sn vsega dovol pa kupo drugi akku :D

Sma s stricom zadnič prinesla na vesno akumulator da uveljavima garancijo pa je tud rekel da ker je prazen in je predolgo stal da ga nemore preverit in je rekel naj pridema čez par dni da ga bodo oni napolnili in pregledali. No čez par dni pride in mu dajo nov akumulator.
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov