Govorilo se je o enih velikih vsotah (80 jurju se mi zdi da je en reku) kar je občutno preveč. res da z busom dle traja samo je sigurno manj kot 30 jurju.
Drgač sem pa že reku če bi blo dot interesentov bi lahko sami organiziral pa šli z busom. recimo če je 40kom prideš z busom skos za manj kot 15 jurjev. Res da je 11 ur vožnje. Se pravi zvečer 10,11tih od doma si zjutraj tam, do večera, zvečer domov in si zjutraj doma.
Samo tolk se jih tuki ne bo nabrala da bi se splačalo. Manj folka=več keša na enga.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!
Normalne vožnje v eno smer je za 8 ur, s parimi postanki. V našem avtu smo bili štirje in na vsakega je prišlo 60 evrov za bencin in cestnine. 4500 SIT sta bile dve nočitvi v http://www.accorhotels.com/accorhotels/fichehotel/gb/for/2257/fiche_hotel.shtml trije v sobi + hrana v Leclercu, ki je čez cesto. Cene hrane pa enake oz. zelo podobne kot pri nas. Tko da me je vse skupaj prišlo med 100 in 110 evrov. S tem da smo imeli brezplačne vstopnice ki bi sicer za skupino stale okoli 1100 SIT za posameznika pa okoli 1900 SIT.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi. Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.
Ma kakšen V8....Golf IV 1,4....
240€ je prišlo skupaj z cestninami in tuneli v obe smeri.....zelo dobro smo se imeli, kdo ni bil, mora enkrat to videt!
Jst pa glih zdle berem tole temo, pa fotr domov pride pa reče, če bi šli v ženevo čez 4 urce. Zdj mi pa vi povjte če se mi še splača it dol, da ne bo jutr že vse pospravljeno pa nobenga avta nikjer. ze zahvaljuje, za informacijo.