Mihc je napisal/-a:ej ves kaj v lj se posebej pa po obvoznici ki gre od polja pa do vica je ponoci zelo gosta megla saj takrat ko sem jaz tm .. tako da takrat mam prizgane in sprednje in zanje meglenke pa me prakticno res ne zanima ce vas moti da se ena lucka svet odzadi raj vidim da mi en ne prileti v rit kot pa da ga ne motim ... ker prakticno receno opazam ko vozim v tej megli da nekatere avte nebi vidu ce nebi meli zadnje meglenke prizgane tako se jih pa lepo vidi tudi na daljso razdaljo 3 luc je miceno mocnejsa ampak ni tok da bi kerga motile mene bolj motijo previsoko nastavljene sprenje luci ker nekateri radi dajete da zadeva visje svet im mas skor tak efekt kot da mas dolge vse ti sveti v ogledala in iz ogledal direkt v oci in s tem ne mislim samo na notranje ogledalo
Mihc je napisal/-a:mislim sej meglenke itak uporabljas ko je vidlivost manj kot 50m ce pa un zadi voz za tabo z razdaljo manj kot 20-30m v megli pri hitrosti 130km/h hmmmm nej kr cvili mogoce bo povecu razdaljoze tko in tko ne vidis pol pa se rini v eno rit kaj ce un zabremza vala nesreca
![]()
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 10 gostov