s_mande je napisal/-a:Vsekakor sem za to,kar je napisala...Ima popolnoma prav in se tudi popolnoma strinjam z njo!Tudi taksne je treba kaznovati,ne samo tiste ki vozijo 10,20 ali vec prevec!Vozi pac toliko kolikor je omejitev,a ne!
SE POPOLNOMA STRINJAM S TEBOJ IN GOSPO!!!
Avalon je napisal/-a:Slovenci smo škrti zakaj bi dal državi 10.000 ali 20.000 tolarjev če ni treba, zato taka "polžja" vožnja. To ti bo rekel vsak psihiater, sicer na velik bolj zaj**** in "znanstven" način, ampak bistvo bo isto. Kar se tiče vožnje, če bi vsi vozil po omejitvah bi bila vožnja ravno tako "tekoča" ko če bi vsi vozil 20km/h več, kar se na tem forumu blazno poudarja, da so naše omejitve na cestah počasne... bull shit. A vam dam en paradoks... jaz od Vrhnike do LJ-Center (beri bavarski dvor) po lokalni cesti porabim cca. 38min.. če vozim po omejitvah!!! Če vozim preko omejitev tam 15km/h več.. pa porabim 30min. Pa bi mogla bit razlika v času na to razdaljo s tema dvema hitrostima malo večja mar ne??? Mate pojasnilo. Jaz ga nimam. 8 minut razlike... uh joj svet se bo podru v tem času!Ne gre se za počasne voznike.. gre se za ustrahovanje voznikov in s tem naredijo vožnjo počasnejšo. Ko se bo njihova samozavest povrnila (se pravi da jih policaji ne bojo ustavl na vsakem vogalu) se bo hitrost dvignila, sicer me zanima kje ta gospa vozi, ker po cestah kjer jaz vozim ni nobene počasnele.. prej razno razni dirkači.
Tko, da je to spet eno subjektivno mnenje neke osebe ki ima svoje normative vožnje, ki predvidevam niso v skalu z predpisanimi normativami. NE STRINJAM SE Z NJO!
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 11 gostov