eXtreme je napisal/-a:kaj pa ce filtra preprosto nimas, in se avto dere ko pes? kaj potem homologiras?
dejan84 je napisal/-a:eXtreme je napisal/-a:kaj pa ce filtra preprosto nimas, in se avto dere ko pes? kaj potem homologiras?
Sam res!!! Moj kolega ma lanosa, pa se mu, ko da gas, dere k p*****a, pa nima ne auspuha menjanga, ne filtra. Jst sm reku, da je to zato, k je daewoo tolk škrt skupej dan, da ko da gas, potegne mašino nazaj, takrat se pa sname kolektor in zato bolj ruši
![]()
M3 je napisal/-a:dejan84 je napisal/-a:eXtreme je napisal/-a:kaj pa ce filtra preprosto nimas, in se avto dere ko pes? kaj potem homologiras?
Sam res!!! Moj kolega ma lanosa, pa se mu, ko da gas, dere k p*****a, pa nima ne auspuha menjanga, ne filtra. Jst sm reku, da je to zato, k je daewoo tolk škrt skupej dan, da ko da gas, potegne mašino nazaj, takrat se pa sname kolektor in zato bolj ruši
![]()
samo to pa mi je dalo eno idejo! lahko bi tako predelal air box ali pa cev katera gre v
mašino da bi tako zgledalo kot si opisal, da ko bi dal gas bi vleklo več zraka,
če bi pa ti cop rekel kej za filter mu haubo odpreš pa vidi vse stock. lahko pa bi se zakamufliralo vse skupaj da bi naredil nek bypass in bi blo vse skrito.
a bi lahko kdo odgovoril in mi rekel če je to izvedljivo ? glih da ne odpiram nove teme
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov