2bad4u je napisal/-a:mene pa neki zanima. pr twingotu spodej k mam meglenke.. a bi se dal dat kr navadne zarnce notr.. da bi jih lahk imeu skos przgane.. k mi velik boljs zgleda;) pa ce jih lahk.. kere nej pa dam?
na to se nc ne spoznam.. zato pa sprasujem.. pa upam da ni prevec smesn uprasanje;)
ZgAgEc je napisal/-a:aha a da so navadne...bom pogledu 1x k bo cajt
sipce pa so bele sam ...uglavnem grdo svet
kaj pa luci kok morjo delc svetit
leva?
desna?
Liquide je napisal/-a:35m
Priročnik za voznike - varna vožnja. Dopolnjena izdaja. Ljubljana, Avto-moto zveza Slovenije, 2003. je napisal/-a:... Meglenke, ki so namenjene izključno osvetljevanju ceste ob zmanjšani vidljivosti, so usmerjene na cesto neposredno pred vozilo (največ 35 m) ...
splash je napisal/-a:ker gih o meglenkah govorite me zanima če obstajajo xenon meglenke?
furious je napisal/-a:pa ko lih govorimo o meglenkah se uporabljajo samo ob vidljiviosti manjši od 50m ne pa sredi dneva ko sije sonce.LP!
2bad4u je napisal/-a:mene pa neki zanima. pr twingotu spodej k mam meglenke.. a bi se dal dat kr navadne zarnce notr.. da bi jih lahk imeu skos przgane.. k mi velik boljs zgleda;) pa ce jih lahk.. kere nej pa dam?
na to se nc ne spoznam.. zato pa sprasujem.. pa upam da ni prevec smesn uprasanje;)
Gricko je napisal/-a:splash je napisal/-a:ker gih o meglenkah govorite me zanima če obstajajo xenon meglenke?
xenon obstaja (se uporablja) zaenkrat samo za kratke luči!!
Kakor vem nima še noben avto xenon dolgih luči!! (majo H1 al H7 sej ne vem kere)
meglenk pa sploh ne!!
lahk da se motimops:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov