CupraR je napisal/-a:Dunlop SP9000, Michelin Pilot Sport, BridgestoneS03, Pirelli P Zero Nero. Vse nekak že vrsto let v najvišjem rangu, jst bi najbolj gledal cene kero kol od teh uzameš ne fališ.
INFINITI je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Dunlop SP9000, Michelin Pilot Sport, BridgestoneS03, Pirelli P Zero Nero. Vse nekak že vrsto let v najvišjem rangu, jst bi najbolj gledal cene kero kol od teh uzameš ne fališ.
Ni jih v tej dimenziji
TITan je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Dunlop SP9000, Michelin Pilot Sport, BridgestoneS03, Pirelli P Zero Nero. Vse nekak že vrsto let v najvišjem rangu, jst bi najbolj gledal cene kero kol od teh uzameš ne fališ.
Ni jih v tej dimenziji
Dunlopke so sigurno v tej dimenziji, sam pravjo da na suhem niso lih tolk dobre k druge v najvišjem rangu.
silver golf II je napisal/-a:dunlop 9000 je v dimenziji 195/50/15 obstaja preverjeno in videno!!
INFINITI je napisal/-a:silver golf II je napisal/-a:dunlop 9000 je v dimenziji 195/50/15 obstaja preverjeno in videno!!
Jah, v tovarni kjer jo izdelujejo je še niso videli - poglej si link zgoraj, oziroma najdi mi kje se prodaja; da jo vidim v programu ali ceniku. -Ajde, da te vidim
Dariooo je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:silver golf II je napisal/-a:dunlop 9000 je v dimenziji 195/50/15 obstaja preverjeno in videno!!
Jah, v tovarni kjer jo izdelujejo je še niso videli - poglej si link zgoraj, oziroma najdi mi kje se prodaja; da jo vidim v programu ali ceniku. -Ajde, da te vidim
infiniti.....vidim da se precej razumes v gume a?.....glede na to da tko sigurno stojis ob svojih trditvah...he he......lepo to da si siguren vase...
kko pa da se tko v to razumes?....si vulkanizer?..al kej podobnega??...
LP Dario
INFINITI je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:silver golf II je napisal/-a:dunlop 9000 je v dimenziji 195/50/15 obstaja preverjeno in videno!!
infiniti.....vidim da se precej razumes v gume a?.....glede na to da tko sigurno stojis ob svojih trditvah...he he......lepo to da si siguren vase...
kko pa da se tko v to razumes?....si vulkanizer?..al kej podobnega??...
LP Dario
Ni ti treba bit vulkanizer, da vidiš kaj se prodaja in kaj ne - drugače pa prove me wrong Dario ko si tako pameten.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov