no spet problem s homologacijo feltn...........zgodba je dolga....vam jo bom celo razlozil...
v glavnem js sm kupu rabljene feltne.......
platin design P16C
7,5J x16
9Jx16

In tip mi je reku da so za peugoja tudi....saj so bile na fordu....in js ok..jih kupim......in pol za TUv mi je reku da poklicem js tam kjer sm jih kupu in mi ga bojo poslali....in res mi oni to posljejo.....in js to berem....feltne samo za mazdo in forda...ok ni blema.......
pol pa grem js merit sredinsko luknjo....in je manjsa kot na peugeotu....ni problema......bom js to ze z distancikom resu, ki ga morem namontirat gor obvezno, da lahko dam sploh feltno gor.....ker so ful globoke.........
no...drug problem je da mi bodo pol strlele izven blatnika.....to tud ni problem.....saj js tko al tko bom avto siril.......tko da glede montaze feltne in pozicije bo vse qool postelano......
pol pa je samo problem kaj lahko js naredim da to homologiram...
gre se za avto P 205 1.6 gti.....a se vedno velja da ti zamenjana guma lahko odstopa +-2% od originalne gume?.....
saj js sm sel to preracunavat........montiral bom gume 205/45/16
175/65/14....in 205/45/17 tu je 1.3% odstopanja.....take so original gume od 1.6
kaj ce bi js recimo nabavu kake feltne 16col ki se dajo homologirat oz majo Tuv in dal take gume gor 205/45/16 in pol samo feltne zamenjal s temi ki imam zdaj?..
ali kaj ce bi js dva TUv-a zmixal skupaj....recimo tega mojega....in enega ki so feltne za peugeoja??......sej razumeste kaj mislim a ne?..
a ve kdo drug se kako varjanto?....
no vsem se v naprej zahvaljujem.....lep pozdrav....
Dario