Debate, ki niso vezane na ostala področja...

drzni
Nov uporabnik

Kraj: logatec

kok bom dobil kazni,če sem napihal 1,2 promila

Napisal/-a drzni To jan 18, 2005 8:00 pm

kok bom dobil kazni če sem napihal 1,2 promila pred pol leta nazaj.danes sem dobil pismo,kjer je pisalo sodnik za prekrške,čakal pa sem več kot pol lete. To se mi je zgodilo enkrat poleti.

Prosim odg

music_man
Novinec

Kraj: doma

Napisal/-a music_man To jan 18, 2005 8:09 pm

Kar kol bos dobu bo premal. Sam vozm 2 leti in se nisem pijan pelju niti nisem popil tudi najmanse kolicine alkota vsaj nekaj ur pred voznjo.
VSAKA PALICA IMA DVA KONCA
JE REKEL MODREC, KI ŠE NI VIDEL ROGOVILE

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To jan 18, 2005 8:14 pm

Pomoje pomaga če odpreš pismo...
Slika

crazi
Stalni uporabnik

Kraj: Konjice

Re: kok bom dobil kazni,če sem napihal 1,2 promila

Napisal/-a crazi To jan 18, 2005 8:15 pm

bmw 2005 je napisal/-a:kok bom dobil kazni če sem napihal 1,2 promila pred pol leta nazaj.danes sem dobil pismo,kjer je pisalo sodnik za prekrške,čakal pa sem več kot pol lete. To se mi je zgodilo enkrat poleti.

Prosim odg

Pil nebi pa nebi blo tega straha!! Čist po pravici ti povem!!! :?
Slika
PUNTO GT 1.4 132KM

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 To jan 18, 2005 8:27 pm

music_man je napisal/-a:Kar kol bos dobu bo premal. Sam vozm 2 leti in se nisem pijan pelju niti nisem popil tudi najmanse kolicine alkota vsaj nekaj ur pred voznjo.

:clapclap :clapclap

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To jan 18, 2005 8:34 pm

Pugi je napisal/-a:Pomoje pomaga če odpreš pismo...

edini pameten odgovor 8)

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM To jan 18, 2005 8:37 pm

Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:
music_man je napisal/-a:Kar kol bos dobu bo premal. Sam vozm 2 leti in se nisem pijan pelju niti nisem popil tudi najmanse kolicine alkota vsaj nekaj ur pred voznjo.

:clapclap :clapclap

Najbolje, da opustiš "pijačke" in začneš denar dajati v kuverto :idea:

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ To jan 18, 2005 8:38 pm

kot si danes videl...sodnik vabi....pusti se presenetiti...naj bo zaenkrat še skrivnost :D
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo To jan 18, 2005 8:43 pm

Zmerej kdr kdo napiše kaku pa kaj, zmerej je pol tko odgovor: premal.

Naj še jst rečm. Definitivno premal boš dubu. Od mojga kolega sestra je umrla, ko se je v njo poču en k****n z BMWjem. Njemu pa ni blo nč. Mel je 1.5 promila. Jst bi ti uzel vozniško in prepovedal delanje vozniškega izpita, dokler se ne zresniš.

Vsak falus ma mobitel in nekej kolegou, ki ga lahko pridejo iskat, pa čeprou ob 4h zjutrej!

Sicr pa se mi zdi, da bi mogl avto pri pijanih voznikih upoštevat kot orožje! Ker je definitivno bolj nevaren kot pištola!

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT To jan 18, 2005 8:46 pm

Omelo je napisal/-a:Zmerej kdr kdo napiše kaku pa kaj, zmerej je pol tko odgovor: premal.

Naj še jst rečm. Definitivno premal boš dubu. Od mojga kolega sestra je umrla, ko se je v njo poču en k****n z BMWjem. Njemu pa ni blo nč. Mel je 1.5 promila. Jst bi ti uzel vozniško in prepovedal delanje vozniškega izpita, dokler se ne zresniš.

Vsak falus ma mobitel in nekej kolegou, ki ga lahko pridejo iskat, pa čeprou ob 4h zjutrej!

Sicr pa se mi zdi, da bi mogl avto pri pijanih voznikih upoštevat kot orožje! Ker je definitivno bolj nevaren kot pištola!

:clapclap

drzni
Nov uporabnik

Kraj: logatec

Napisal/-a drzni To jan 18, 2005 9:14 pm

Omelo je napisal/-a:Zmerej kdr kdo napiše kaku pa kaj, zmerej je pol tko odgovor: premal.

Drgač mam jest Golfa II in ne BMW-ja.Da nauš kej nepečnega mislu.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To jan 18, 2005 9:17 pm

:bow :bow

:rofl :rofl

stari ti si šef.

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim To jan 18, 2005 9:29 pm

drzni, vsi te k*rcajo, pa te naj malo še jaz, karkoli boš plačal, bo manj - kot če bi v takem stanju pobil npr. otroka pri preveliki brzini pa v paniki zbrisal.
Tisto bi bilo drago, pa ne samo v denarnici!!
lp pilgrim

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc To jan 18, 2005 9:31 pm

BAN za drzni!!! :evil: zelo fino da tok pijan vozs....sej teb se tko vrjetn nc ne more nardit, an??!! :evil:

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak To jan 18, 2005 9:32 pm

Sreco imas, da si obravnavan se po starem zakonu. Minimalna zagrozena kazen je bila 90k sit+sodni stroski.
Po mojem ti tko ene 130k sit ne uide...

Lp
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To jan 18, 2005 9:41 pm

Jafak a lahko nehate napadat modela, pomoje ga je lekcija izučila an. Vsi k ste taki angelčki, mal pomislite, da tudi zarad hitrosti ljudje umirajo. Zase nikol nism reku da sem vzoren voznik, ampak z alkoholom pa res nikol ne vozim. Vsak nej iz teh 90 jurjev potegne neki ven an, pa nej se ne ponovi.

Js sam jutr upam da bom s celim avtom do LJ prišu, k bo baje snek. Če kej modrega pošrek leti se umaknte ;) Joke..
Slika

koki81
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a koki81 To jan 18, 2005 9:43 pm

:/:o:/ upam tud z moje strani da je bilo to prvic in zadnjic.'Nagrada' :con pa bo mala napram tistemu kar bi lahko bilo.
VW

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber To jan 18, 2005 9:48 pm

Kar so že drugi napisali, vse je res, upam pa, da se to ne dogaja, ampak da se je zgodilo.

1,2 promila je lahko kaj hitro. Spiješ 2-3 pire na hitro in se odpelješ, pa je verjetno kr blizu 1 promile in še čez. Tko da, roko na srce, marsikomu se je že zgodilo, da je spil nekaj in peljal. Ne se samo trkat po prsih, jaz pa ne vozim, če kaj spijem. vsem tistim pa, ki res ne vozijo če so kaj spili in vsem tistim ki sploh ne pijejo, pa vsa čast. Jaz pa priznam, da peljem tudi če spijem 2 pira, no tut 3 pire, ampak počasi previdno daleč pa kakšen kilometer, če sem pa dalj od doma pa ne bom toliko spil , da bi bilo čez mero. Če pa ocenim da je čez mero, grem pa peš, pokličem ženo ali pa bi najbrž prespal v avtu. No, lahko pa se potrkam po prsih, da sem peš že šel, ampak ne zaradi tega da ne bi koga povozil ali podobno, ampak zaradi kazni.

Vsem želim: bodimo pametni in čim manj traparij.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko To jan 18, 2005 9:53 pm

Mislim sploh ni čudn da je forum zašel u taki podn če ste tle gor sami angelčki ki nikoli ne storite prekrška.....
Model je uprašu kok bo dobil kazen...... ni uprašal oziroma reku naj ga skurcate..... BI SE LAHK NA TEM FORUMU ENKRAT VSAJ 2/3 FOLKA DRŽALO TEME??????
Al je to tak hudi blem?.....
Ne odobravam vožnje pod nobenim uplivom..... ampak model je pač napihu.... nč ne mormo.... naj ga ubijemo zato? A dej zresnite se že.. vedn so izjeme....
Glede kazni pa..... verjetno res okol 90 jurjo+ sodni stroški..... pa verjetn kak mesec ali več brez izpita..... res pa je da velik od sodnika.... torej pusti se presenetit.

Če kdo ne vozi pijan..... naj bo zase srečen...... ne rabmo vsi vedet kaki angelček je.... glede na to da si je pa sam kriv...... sej bo sam tud plaču.

P.S. Za druge pa...... PRVO OPOZORILO!!!! Če u nadaljevanju teme zasledim sam enga ki bo oh in sploh pameten.....kao u smislu jaz ne vozim pijan... ali pa sam si si kriv...... temo zaklenem brez debate... JASNO!?!?!
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov