Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Vlamljanje

Napisal/-a Tomaz40 Sr jan 19, 2005 9:43 am

Tale filmček sem dobil in ga velikosrčno delim z vami. Imam samo en komentar:

Prekleta j***a nemška.

Kot vidite so vsi avtomobili nemški.

http://www.mobisux.com/album/uploads/30460/Latinica.WMV
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Sr jan 19, 2005 10:07 am

bom kr ostou pr italjanih...

sam nism vedu da ti kr serijsko en ključ skrijejo nekje v autu :shock:
ko kupm nasledn auto ga obrnem okol
podpis

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Sr jan 19, 2005 10:09 am

Ja ka mislš da je z francozi pa japonci kej drugač??

Mislm kera izjava "nemci".. To so pač avti ki so zanimivi za krast in dost vredn zato se jih več ukrade in je tut taktika kraje bolj naštudirana.

Ni mi samo jasno tist o klučih ki je govoru. Kao da ma vsak avto nekje še rezerven ključ al kaj??

Edino tistle audi me je pa res pesentu. Fak ne. To pali samo pr audiju al še kje??
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Sr jan 19, 2005 10:13 am

Zanimivo je bilo to pogledati!Sem pa to odajo LATINICA gledal in je bilo govora se o marsicem!Ne samo o nemskih jajcih!Ce je clovek usposobljen mu ni problem odpreti avta,pa naj bo to VW,AUDI,BMW ali FIAT...ukradejo pac vozilo za katerega menijo da gre dobro v promet...
Nedavno sem gledal po DSF-u kako clovek odpira JAGUAR-ja,ASTON MARTIN...skratka avta najvisjega cenovnega razreda,tako da to glede nemskih j**c se ne popolnoma strinjam z teboj!Vecinoma teh ukradenih avtov,ki se ukradejo pri nas se odpeje na jug(SCG-Srbija i Crna Gora)!

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Sr jan 19, 2005 10:16 am

andrej777 je napisal/-a:Ja ka mislš da je z francozi pa japonci kej drugač??

Mislm kera izjava "nemci".. To so pač avti ki so zanimivi za krast in dost vredn zato se jih več ukrade in je tut taktika kraje bolj naštudirana.

Ni mi samo jasno tist o klučih ki je govoru. Kao da ma vsak avto nekje še rezerven ključ al kaj??

Edino tistle audi me je pa res pesentu. Fak ne. To pali samo pr audiju al še kje??

Se strinajm z teboj!Ja tisto o AUDI-ju sem ze videl v LIVE!DELUJE!
Ja rekel je da ima vsak avto v notranjosti skrit rezervni kljuc-baje(AUDI pri rezervni gumi,BMW-nekje pri kilerju-hladilniku avta...)???Ne vem pa ce je to res!Upam da ni!

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Sr jan 19, 2005 10:20 am

Fak ej to z audiji sem že slišal da se da narest... bo treba ključavnice odstranit...

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Sr jan 19, 2005 10:23 am

Tale je pa majstor ni kej,sam kk pa potem auto užge če nima ključa?
Kaj se to res vžiga tk ko v filmih da žice pod volan utrga ven pol pa dve skupi da in aute so užge? :roll:
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Sr jan 19, 2005 10:25 am

to z žogco dela tud pr golfih :twisted:

a zdej vam je jasn zakaj tolk audijeu pokradejo?

zakaj italjan?
vlamlanje vanga očitno ni tko lahko, ker ko kradejo airbage razbijajo šipe, pr drugih ponavad vlomjo v klučavnco
pa večini ljudi ni toplk ušeč oz. nima take cene da bi se ga splačal krast na veliko
podpis

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Sr jan 19, 2005 10:25 am

darkdog24 je napisal/-a:Tale je pa majstor ni kej,sam kk pa potem auto užge če nima ključa?
Kaj se to res vžiga tk ko v filmih da žice pod volan utrga ven pol pa dve skupi da in aute so užge? :roll:

Ja pr starih jajcih to še gre (katra,jugo, itd,..) pr novih pa itak da ne :)
LP

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Napisal/-a Josephe Sr jan 19, 2005 11:52 am

Z tenis žogico se da vdret v vsak avto ki ima vakumsko centralno zaklepanje. To je tudi golf ( vsaj 2 in 3 ).

Tisto o serijskih kličih ki so skriti po avtih pa je zanimivo slišat ja.

LP Joseph

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Sr jan 19, 2005 11:55 am

Nemška j***a sem napisal zato, ker so pred nekaj leti delal test pri časopisu Delo. Na parkplac so zapeljal cel kup avtomobilov in strokovnjak (iz MNZ) je imel nalogo čim hitreje vlomit v posamezni avto.

Nemci so se najslabše odrezal. Prvi je bil Mercesdes A -klasa, za katerga je rabil mislim da okoli 9 sekund. Najdlje je zdržal Volvo S/V70 in sicer 50 sekund.

In še to, da z nobenim izmed teh sistemov, ne moreš vlomit v Volvo V40, če ima protivlomno klučavnico. To pa zato, ker ima sistem , ki fizično prepreči odklepanje avta. Če recimo mene nekdo zaklene v V40, ne morem ven, ker tistih štiftkov na vratih ne morem potegnit ven.

Dejstvo pa je, da vomit v avto ni problem. Problem je vžgat ga. Vlomi vsak. Sej kaj pa je en kamen vreč v okno.

Glede kluča pa jest upam da to ni res. Mal dvomim, ker pol bi se že razvedl. Razni serviserji pa kleparji, ličarji ipd. bi to že najdl, pa povedal prijatlom, tej povejo naprej,....

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Sr jan 19, 2005 2:24 pm

Jz sem gledal nekje ko so tut taku vlamljal. Samo se mi zdi da je bil tam najslabši clio. Rabu je vse skupi par sekund.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Sr jan 19, 2005 6:33 pm

tisto s skritimi kljuci je bolj tako-tako
je bilo sicer ze v avto-revijah, ampak so kljuce ponavadi skrivali preprodajalci (konkretno, ne vem tocno na kerem avtu, je zlomil ogledalo stransko, pa je kljuc ven padel)

tole z zogico je stara finta se z jugpta, ki pa si ga tako odklenil s cem si hote, tudi s kovancem...

nekateri audiji so pa meli drug problem...premocen senzor trka pod odbijacem (avto se sam zaklene pri doloceni hitrosti voznje, pri trku pa se spet odklene), pa ce si vedel, kje ga moras brcnit, si ga mel takoj odklenjenega :twisted:

staro S klaso pa vem, da se je dalo s casopisom in vzigalico odklenit :P
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Sr jan 19, 2005 6:50 pm

Sj se je tud na veliko govoril ( ne vem, če je res), da si lahk npr. Audija al pa Mercedesa z baklo odklenil, ker je imel proti-pozarne senzorje. Pod avto si vrgel baklo in se ti je avto odklenil in se use sipe dol spustile ( tak princip ma npr. MB CLK).....ampak to so lahko le govorice 8) ;)
There is no time...

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Sr jan 19, 2005 7:12 pm

dobek je napisal/-a:tisto s skritimi kljuci je bolj tako-tako
je bilo sicer ze v avto-revijah, ampak so kljuce ponavadi skrivali preprodajalci (konkretno, ne vem tocno na kerem avtu, je zlomil ogledalo stransko, pa je kljuc ven padel)

Ja to se je godil na servisu za Mercedeze v Sloveniji. Tip je plačal servis, vzel ključe in ko se je prerival do svojega avta, je z ritjo butnu zunanje ogledalo. To se je razpadlo, ker ni blo do konca fiksirano in na tla so padli ključi in ponarejeni dokumenti.

Fajn to. Ma človek lahko zaupanje v servis.

Drugač je pa tko, da če si nekdo želi tvoj avto, ga bo imel tko al tko.

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Sr jan 19, 2005 11:17 pm

Suljo je napisal/-a:
darkdog24 je napisal/-a:Tale je pa majstor ni kej,sam kk pa potem auto užge če nima ključa?

Ja pr starih jajcih to še gre (katra,jugo, itd,..) pr novih pa itak da ne :)
LP

mah....kolko js vem je povsod enako...samo mores dobit zice + in -....samo pol je fora da ti mores dat kljuc not, da lahko volan obracas..
meni se je 1x tko to stikalo pokvarlo...kr umes se mi je avto ugasnu...drug dan dal kluc not, zvezal zice...in se odpeljal... ;)

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Napisal/-a TITan Sr jan 19, 2005 11:27 pm

AXu se probano da vse brez ključa delat (zaklep volana se je dal s (sicer kr dost) orenk potegi v eno stran odlomt, 3 drate pa zna res vsak skup dat).
Slika

Uporabniški avatar
20v
Novinec

Kraj: Mb

Napisal/-a 20v Sr jan 19, 2005 11:44 pm

To z audi-jem je treba probat. Glede tistega z volvom s/v 70 - ista finta je pri passat-u, ko ga zakleneš ga ne moreš več odklent drugače kot s ključem. Če te nekdo v avto zaklene, lahko odpiraš vrata (takrat se pri nekaterih avtomobilih istočasno odklenejo), tistega za odklepat dviguješ, v glavnem, ne moreš ven.
LP
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov