Prijatu kupuje nove letne gume dimenzije 155/70/13 in bi prosu, ce lahko kdo pove, katere gume so nekako "najboljse" v tej dimenziji. Cena ubistvu ni toliko vazna.
PS: Gre pa za avto Ford Fiesta 1.4 (75KM), letnik '92
Hvala za vse odgovore!
LP

lenivec je napisal/-a:moje mnenje naj se izogiba michelin energy
guma preprosto ni vredna svojega denarja
Gricko je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:moje mnenje naj se izogiba michelin energy
drgač se pa strinjam!!!Bejž stran od michelink nižjega razreda!!!(višji cenovni razred, so ok, te "majhne " dimenzije so za en ku..c!!!)
isto kake BF goodrich!!
Sava- eni pravjo ok, drugi slabe??
Mare9mm je napisal/-a:Gricko je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:moje mnenje naj se izogiba michelin energy
drgač se pa strinjam!!!Bejž stran od michelink nižjega razreda!!!(višji cenovni razred, so ok, te "majhne " dimenzije so za en ku..c!!!)
isto kake BF goodrich!!
Sava- eni pravjo ok, drugi slabe??
Sej se nisem hotu utikat... ampak ne morem mim tega.
Prvič:Michelin ne izdeluje gum nižjega razreda.![]()
Drugič:Serija Energy ima točno definirano ciljno skupino voznikov in le ti so s to gumo zelo zadovoljni. Je pa res, da to ni guma za dirkat, polagat ovinke, pospeševat in bremzat kot norc skoz do konca tiščat. Nasprotno. To je guma, ki vozniku pri mirni vožnji nudi udobje in prihranek, tako na mehaniki avtomobila, kot na porabi goriva. Tako, da za nekatere ljudi je ta guma vredna vsakega tolarja in še več. Pa še cel roman vam napišem...![]()
Ne mi kr neki prbijat.![]()
Tretjič:Isto za BFGoodrich. Touring ni model gume za neko hudo športno vožnjo. Verjetno si to hotu povedat.![]()
Četrič: Sava dela vse manj kokurenčne gume. Taka je pač politika grupacije GoodYear. Bomo videli kaj bojo naredili z novimi modeli, ki jih obljubljajo. Če ti lahko dam en nasvet, je to da ne jemlji Intense.![]()
Res je da imaš na tržišču ogromno izbiro. Kleber, v tej dimenziji verjetno tudi Kormoran, Matador, Federal, da ti še par zadev dodam. :P Tudi za majhne denarje se da dobit soliden izdelek.
no jst sm mel michelin energy in sm ful zadovolne, edin mal premehka jelenivec je napisal/-a:Gricko je napisal/-a:a jih nisi glih ti naprej prodajal, kot vredu gume??![]()
ja kot vredu ohranjene za vredu ceno. sam nove definitivno niso vredne svojga dnara.
nevem no, men se je guma zdela ista kot barum briliantis za katero sn dal 5k za novo.
aja še to, kaj se tiče letnih z good year gt3 sn bil zadovol, sicer sn jih fural sam eno leto in ble so že na avtu.
Mare9mm je napisal/-a:Če ti lahko dam en nasvet, je to da ne jemlji Intense.![]()
ban je napisal/-a:Mal poglej za kleber viaxer, cena je okol 8000. Jst mam gor sicer 185/60-14 in sem z njimi zelo zadovoljen.
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov