BiMMER je napisal/-a:Najprej čestitke z moje strani. Točno poznam, kako je pri pridobivanju soglasij uradnih uvoznikov. Tudi mi v BMW klubu smo imeli bitke z Avto Aktivom, no na koncu se nam je bolje izšlo in so nam dovolili uporabo imena in znakov. Pomojem je najboljše da se še naprej menite z njimi, enkrat bodo že popustili, samo vstrajeni morate biti. Potem se pa samo v statutu popravi ime v RENAULT in to je to. Pri nastajanju BMW kluba so že bili problemi, ker so ljudje iz MS, ki so hoteli ustanoviti uradni klub obupali nad takratnim uvoznikom TehnoUnionom. No potem ko smo ustanovitelji sedajšnega kluba od njih prevzeli zadeve nam je AvtoAktiv po caa. letu pregovarjanj in teženja le popustil. Če ne gre drugače se o nesodelovanju obvesti matično tovarno in potem oni posredujejo. Ta varianta naj bo vaš zadnji ukrep. Ponavadi že vstrajni pogovori zaležejo.
Res smo poskusali pridobiti ime Renault, ker pac vozimo le to znamko in ne dobesedno RENOja!
Velike zasluge gre tudi nasemu Darkdogu (pa tudi ostalim clanom), ker se je trudil in pisal ter prevajal prosnje tudi na sedez Renaulta v Francijo!
Glavni problem pa so potem delali pri nas.
Ne bom na dolgo in siroko razlagal kaj vse smo dali skozi, vendar bilo je zelo pestro.
Mogoce se to za vse tiste, ki boste na Mariborski upravni enoti urejali statut...
Povsem navadno je pri njih cakati na ukrep priblizno mesec dni, potem ti ga se 5x zavrnejo pa ceprav so bile zadeve tudi pravno pregledane itd.
Vsem bodocim klubom obilo uspeha, ostalim pa hvala za cestitke glede nase registracije!
LP: Vodstvo Reno Kluba Slovenije.
Rad se udeležujem vsakršnih srečanj in mi je v veselje spoznavati nove ljubitelje avtomobilizma pa če tudi je to na križišču:-)