Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
škoda
Novinec

Kraj: ljubljana

Kdo je kriv

Napisal/-a škoda Pe jan 21, 2005 9:31 pm

Cesta je bila mokra. Dež je padu na vroč asfalt.
Jz sm se pelu iz rudnika. Šel sem po prednostni cesti v ovinek na desno. Tam je cesta zelo ozka. Mi ena ženska prpelje nasprot po sredin in kaj jz po bremzi in začnem drseti in direkt v to žensko k pa je že se umaknla na svoj pas. Jz sm pa bil v šoku matkin avto razbil. Krivdo sm priznal. Zdej pa razmišljam če sem bil res jz kriv.
SKODA TEAM SLOVENIJA
www.skoda-team.com

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Pe jan 21, 2005 9:47 pm

Ja ce si se zaletu v njo, ko je bla ona na svojem pasu, potem si pomoje ti kriv. Ker kao nisi prilagodiv voznje glede na svoje sposobnosti, razmere na cesti, bla bla... :? Na zalost.. :?

Uporabniški avatar
GapsoN
Novinec

Napisal/-a GapsoN Pe jan 21, 2005 10:05 pm

Če je bila ona na svojem pasu in nimaš dokazov, da je res vozila po tvojem bo pomojem malo težko.
GapsoN ™
Nobody else

Živim da vozim
Slika

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Pe jan 21, 2005 11:34 pm

Če je tako kot si napisal in se je že vrnila na svoj pas si kriv ti. Nažalost ampak tako je.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber So jan 22, 2005 9:51 am

Ja, tudi moje sožalje, ampak vse kaže na tvojo krivdo, saj si tako rekoč pripeljal z neprilagojeno hitrostjo, da te je neslo. Tudi če si še tako počasi pripeljal, in je spolzko, si pripeljal prehitro, reagiral napačno .... razen v primeru, da je bila tvoja hitrost res zelo zelo majhna, potem je krivo cestno podjetje, oziroma upravljalec cest, kar pa bo težko dokazati, ker najbrž nisi tako zelo zelo počasi pripeljal.
Žal... na spolzkih tleh, v ovinku, z asfaltom ki je vedno spolzek, je tudi počasi včasih prehitro.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Van
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a Van So jan 22, 2005 10:05 am

Če bi ona ostala na tvojem pasu bi bilo drugače. Tako je pa krivda na tvoji strani.
Omejitve so stare kot človek.

Dego
Novinec

Napisal/-a Dego So jan 22, 2005 10:10 am

:(
Francozi delajo parfume, nemci pa avte!

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso So jan 22, 2005 1:43 pm

Kok me take zadeve ob živce spravjo!in takih karambolov je ful velik.en te izsil ti hočeš neki rešvat,nisi prot spretn al maš pa mal smole in si že ob 200 jurjev minimalno.
sicer pa pravjo, da dokler se ne zabiješ nisi taprav voznik :P
sory za avtek,upam da je kasko

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So jan 22, 2005 1:52 pm

jah kaj nej ti rečem škoda , res škoda da si se zaletu, bo treba prvo nick spremenit :D

drgač je pa to bed ja, če hočeš dobro delo narest,pol ga pa userješ in si sam kriv :?

drugič nč rešvat , ampak samo poka,pa fajn se prim ;)
Slika

Uporabniški avatar
škoda
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a škoda So jan 22, 2005 5:23 pm

Ja sm tud sam ugotovu da v taki situaciji ni dobro bremzat. kr nej ona vame poč.
SKODA TEAM SLOVENIJA
www.skoda-team.com

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So jan 22, 2005 6:00 pm

Nedvomno si kriv ce te je odneslo z tvoje strani ceste.
Nisi prilagodil hitrosti razmeram na cesti...
ZAl.
Tudi sam se enkrat podobno situacijo mel, ko sem eno mazdo pozimi v rit nabaso :lol:
Sam da je z izjemo pri meni bla cesta poledenela, zgoraj pa sneg...
Jebiga.

Uporabniški avatar
V-i-p
Nov uporabnik

Napisal/-a V-i-p So jan 22, 2005 6:14 pm

Tole kar se krivde tiče je res jeba. Sožalje škoda :( V dosti primerov se zgodi da res probaš nekaj reševat, pa si "uradno" ti kriv. Mam tud jst en primer. Se peljem v btc po šmartinski. Ni blo gužve, zadaj fraj, spredaj en clio. Na semaforju začne zelena utripat, clio spredaj se odloči da gre čez in pohodi gas, bila vsa istega mišljenja in seveda tudi meni noga obstoji na gasu. Pa se pri rumeni clio očitno premisli in na polno po bremzi, da se ustavi že v križišču, čez zebro, jaz pa seveda nisem pričakoval tako nenadnega bremzanja in rezultat je da sem tega cliota na rahlo, čisto narahlo poljubil v rit ;) Ne predstavljam si, kaj bi bilo, če bi jaz takrat slučajno pogledal na radio in polno priletel v njega, tako pa sem bremzal kot nor, pa še sva se dotaknila, k sreči tako, da se nobenemu res ni nič poznal. Je bla pa za volanom ena deklica, ki je ko je stopila ven, hitela razlagat, da se opravičuje, ampak se ji je v službo mudil. Pa sem ji rekel, če se ti je mudil, bi mogla še bolj po gasu ne pa po bremzi, he, he. Hočem povedat, uradno sem kriv jaz, neuradno pa je zame kriva ona. V prometu pač moraš bit elastičen in vedet kdaj kaj in kako narediti...

Uporabniški avatar
Born To Be Wild
Nov uporabnik

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a Born To Be Wild So jan 22, 2005 6:18 pm

če si krivdo priznal nimaš več kej nrest, drgač bi pa loh zanikal krivdo in dal zahtevek na njeno zavarovalnico! v takem primeru je velika možnost da stvar zastara oz. je krivda deljena! in pol bi si vsak sam plaču...zej je pa prepozn se men zdi!
Slika Slika pa ne pit ko voste!!!!

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec So jan 22, 2005 8:13 pm

hvala bogu za abs me je dons rešu
sm skor kulega na motorju nabasu
sva šla iz črnuč proti brnčičevi oz Siesti pa bi se mogla puščica za desno pržgat pa se ni pa je motor takoj ustavu jst pa na drug pas (sm na desni enga mal izsilu k nism vedu če se bom ustavu) pa čist mal je mankal
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov