Tole kar se krivde tiče je res jeba. Sožalje škoda

V dosti primerov se zgodi da res probaš nekaj reševat, pa si "uradno" ti kriv. Mam tud jst en primer. Se peljem v btc po šmartinski. Ni blo gužve, zadaj fraj, spredaj en clio. Na semaforju začne zelena utripat, clio spredaj se odloči da gre čez in pohodi gas, bila vsa istega mišljenja in seveda tudi meni noga obstoji na gasu. Pa se pri rumeni clio očitno premisli in na polno po bremzi, da se ustavi že v križišču, čez zebro, jaz pa seveda nisem pričakoval tako nenadnega bremzanja in rezultat je da sem tega cliota na rahlo, čisto narahlo poljubil v rit

Ne predstavljam si, kaj bi bilo, če bi jaz takrat slučajno pogledal na radio in polno priletel v njega, tako pa sem bremzal kot nor, pa še sva se dotaknila, k sreči tako, da se nobenemu res ni nič poznal. Je bla pa za volanom ena deklica, ki je ko je stopila ven, hitela razlagat, da se opravičuje, ampak se ji je v službo mudil. Pa sem ji rekel, če se ti je mudil, bi mogla še bolj po gasu ne pa po bremzi, he, he. Hočem povedat, uradno sem kriv jaz, neuradno pa je zame kriva ona. V prometu pač moraš bit elastičen in vedet kdaj kaj in kako narediti...