INFINITI je napisal/-a:Konkretno me zanima kako lahko natančno izveš kdaj je bil avto narejen? -Natančneje me zanima zaradi enega ford mondea.
INFINITI je napisal/-a:Hm, ja tista varijanta z št na šasiji in klic kakemu uvozniku bi bil še najbolj ziher po mojem. Fora je v temu, da frenda zanima mondeo, pa so mel vpoklic na modele 2003 letnik, junij - bila pa je ena pizdarija z napačnim delovanjem ESP sistema, tako da bi se rad ognil takemu avtomobilu za vsak slučaj
Zlatan_ je napisal/-a:Yoc na pepelniku ali pa še lažji na šipi maš ti lah brez problema letnik 99 pa da je avto letnik 2000,to ti pove sm da je bla ta šipa izdelana leta 99.Če je avto letnik 2000 na šipi je pa 01 pol je neki narobe je bla očitno šipa menjana.
klemen je napisal/-a:Ko je že ravno taka tema.
Na kakšen način prebrati datum (letnik) izdelave šipe (vetrobranske, luči, ...) na rabljenem avtomobilu. Je kak standard (kot pri gumah), da imajo vsa stekla podoben način označevanja, pri različnih šipah sem namreč opazil različne podatke (je pa ponavadi teh številk na šipi ogromno).
INFINITI je napisal/-a:Konkretno me zanima kako lahko natančno izveš kdaj je bil avto narejen? -Natančneje me zanima zaradi enega ford mondea.
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov