Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
V-i-p
Nov uporabnik

Zelo poceni avtoinstalacija za GSM, kaj pa poraba?

Napisal/-a V-i-p So jan 22, 2005 2:21 pm

Včeraj se slučajno zdolgočasen sprehajam po BOF-u in vidim da imajo avtoinštalacijo za GSM za dobre tri jurčke. Nebodigatreba si rečem, če je tako poceni bom pač vzel in stvar kupim. Kako izgleda? Zadeva se priključi na cigaretni vtič v avtu in potem imaš recimo na stojalu gsm. Na kablu, tak zavit kot je pri slušalki na navadnem telefonu pa je "mikrofon" ki ga daš v bližino zvočnika od gsma ali pa gor. In potem ti preko zvočnika od gsma "pobira" zvok in poslušaš na zvočniku od te inštalacije. Sej pravim, poceni, ampak presenetljivo OK deluje. Bolj me pa zanima poraba. Ker stvarca nima gumba za vklop ali izklop, samo za jakost zvočnika in za priložene slušalke moraš vedno ko pač greš iz avta stvar dat ven iz vtiča. Pa me zanima, je lahko problem, če imam to nonstop "prižgano" torej v cigaretnem ali ne? Hvala.

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho So jan 22, 2005 2:40 pm

Ta zadeva vsaj po moje izredno malo potroši tak da se nimaš kaj za bat, da bi ti spraznilo akumulator, razen če avta nič ne vžigaš en teden vmes :lol: .

Drugače pa poglej če je na onem vtikaču ko gre v ono odprtino za vžigalnik, kaki knof za izklop in vklop. Če ne druga pa tak samo ven potegneš ta vtikač in ga daš pol nazaj ko rabiš zadevo. Lahko pa si tudi sam nardiš kako stikalo gor, kar je popolnoma lahkotno.
Slika

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec So jan 22, 2005 8:27 pm

če se ne motm rabš za 12v kontakt
saj tm ko maš cigaretn vžigalnik
v prtljažniku recimo deluje nonstop
(se mi zdi) :oops:
lp

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC So jan 22, 2005 8:41 pm

Odvisno od avta menda ... v nekaterih dela vzigalnik vedno .. pri nekaterih pa samo ko je kontakt ...
Slika

Uporabniški avatar
V-i-p
Nov uporabnik

Napisal/-a V-i-p So jan 22, 2005 10:12 pm

Pri meni dela vedno, pol je pa tako, ko lepo nastavim glasnost, pa lok (se da nastavljat) mi je skoda vedno to izklapljat pa pospravljat, pa nazaj notri in bi imel zadevo vedno priključeno in zato me hudo zanima, če bi mi to spraznalo kdaj akumolator. Itak, vozim se pa vsak dan, večkrat :).

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Kraj: Ljubljana/Vič

Napisal/-a accent lover So jan 22, 2005 10:20 pm

jah je problem s temi vzigalniki :D :?
mi mamo not vkljucen........( navm povedu kaj k bi mi se smejal) :oops: :oops: :lol:

pa smo mogl porivat zj pozimi polet pa nic zj ko pa po potrebi not vklopmo pa pac mamu tako tudi ti kr ce ne bos mogu porivat( avto namrec) :D
da nav gdo kej mislu

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec So jan 22, 2005 10:29 pm

accent lover je napisal/-a:jah je problem s temi vzigalniki :D :?
mi mamo not vkljucen........( navm povedu kaj k bi mi se smejal) :oops: :oops: :lol:

in kaj je to?

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Kraj: Ljubljana/Vič

Napisal/-a accent lover So jan 22, 2005 10:31 pm

pol se vas bo rezal pol pa me bo nadrl ampak vse ne

modre neonke 4 komada :D :D :D :D :D :D :lol: :oops:

k se jih bojimo sami prvez na akumulator
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov