M3 je napisal/-a:prevtet nazaj kilometre je najmanjši problem.pa za 99, letnik 60k km mi prav nič ni sumljivo.
{Grega} je napisal/-a:M3 je napisal/-a:prevtet nazaj kilometre je najmanjši problem.pa za 99, letnik 60k km mi prav nič ni sumljivo.
Torej ne glede ali je BMW, Mercedes, VW ali karkoli drugega - pri vseh se da brez problema "skrekati" pomnilnik in spremeniti zapis o št. kilometrov? Ni nobenega vgrajenega mehanizma za preprečevanje tega?
M3 je napisal/-a:{Grega} je napisal/-a:M3 je napisal/-a:prevtet nazaj kilometre je najmanjši problem.pa za 99, letnik 60k km mi prav nič ni sumljivo.
Torej ne glede ali je BMW, Mercedes, VW ali karkoli drugega - pri vseh se da brez problema "skrekati" pomnilnik in spremeniti zapis o št. kilometrov? Ni nobenega vgrajenega mehanizma za preprečevanje tega?
za kak vgrajen mehanizem nisem še nikoli slišal o njem in tudi če je se da vseeno,
in čisto vsakemu avtu se da prevrtet km nazaj. zdaj če so samo pri števcu prevrteni
(pravim za elektronske števce) se da pri pooblaščenem serviseju pogledat v rač. in
tam dobiš realne km, ampak tudi tiste v rač. se da prevrtet.
{Grega} je napisal/-a:M3 je napisal/-a:prevtet nazaj kilometre je najmanjši problem.pa za 99, letnik 60k km mi prav nič ni sumljivo.
Dr. _MAXXI_ je napisal/-a:_Jerry_ je napisal/-a:Slednja (Avto-Mik) Nedeljka Miklavcica ne vrti kilometrov, za prvo pa ne dam ravno roke v ogenj...
Sam neki ti bom povedal ... ne dajaj roke tko hitr v ogenj! Očitno veš zlo mal al pa povedat nočeš ...
...aja ta da uvažajo sam dve firmi .. haha dobra ta
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov