pugi405 je napisal/-a:albin je napisal/-a:ankete ze ni vec...![]()
tak da lahk napisete kolk je vasa sprememba v porabi.
Bom zdej končno začel računat, k sem končno plovec od goriva usposobil, da mi je začel kazat pravilno....![]()
Kaj jaz vem.... 1L... tam nekje več pokur
Vem vem :P , sam jst mam en boljši program za porabo računat.... delaš statistiko iz meseca v mesec, ko hočeš ti pa še graf nariše, ter prikaže nihanja v porabi.albin je napisal/-a:pugi405 je napisal/-a:albin je napisal/-a:ankete ze ni vec...![]()
Bom zdej končno začel računat, k sem končno plovec od goriva usposobil, da mi je začel kazat pravilno....![]()
da se ne bos matru z racunanjem ti je www.poraba.com lahk v pomoc- verjetn ze ves sam vseen
pugi405 je napisal/-a:Vem vem :P , sam jst mam en boljši program za porabo računat.... delaš statistiko iz meseca v mesec, ko hočeš ti pa še graf nariše, ter prikaže nihanja v porabi.albin je napisal/-a:pugi405 je napisal/-a:albin je napisal/-a:ankete ze ni vec...![]()
da se ne bos matru z racunanjem ti je www.poraba.com lahk v pomoc- verjetn ze ves sam vseen
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov