Fiat007 je napisal/-a:daewoo_rugby je napisal/-a:no samo tko vektraa je že popravlena, tko da se že voz na ACgolf_c je napisal/-a:ja....po avtocest se pa provida voz.....vectra kot veste se ne more.....se pa zato HONDA
Pa od kje vam, da je Vectra ze popravljena?????
Zm3-D3n je napisal/-a:Fiat007 je napisal/-a:daewoo_rugby je napisal/-a:no samo tko vektraa je že popravlena, tko da se že voz na ACgolf_c je napisal/-a:ja....po avtocest se pa provida voz.....vectra kot veste se ne more.....se pa zato HONDA
Pa od kje vam, da je Vectra ze popravljena?????
Cene drgac je na uvdni strani avtomobilizma novica
daewoo_rugby je napisal/-a:Objavljeno: 18.01.2005 ob 09:02
Naše predrage voznike obveščamo, da jih kranjska srebrna policijska Vectra ponovno varuje. Kot veste, je bil avto udeležen v hudi verižni nesreči na poledeneli gorenjski avtocesti. Pa varno vožnjo!
Komentar (7)
no jst temu pač verjamem[/img]
Ajde, da vidmo kok maste j**c, vsi tili ki nabijate o tej Vectri.
1000 EUR dam tistemu, ki mi da taheten dokaz, da je vectra ze na cesti?!
Ampak resno!
2000 EUR pa da meni tisi, kateremu dokazem nasprotno!
LP
ASenna je napisal/-a:Ajde, da vidmo kok maste j**c, vsi tili ki nabijate o tej Vectri.
Ampak resno!
LP
zele bodo pa vsi tih da ne bo kdo 1000EUR zgubu :P
hehe če si s tem, name mislu, mi je vseen ker 1000eurov nimam zdj iz nikjer za potegntFiat007 je napisal/-a:ASenna je napisal/-a:Ajde, da vidmo kok maste j**c, vsi tili ki nabijate o tej Vectri.
Ampak resno!
LP
zele bodo pa vsi tih da ne bo kdo 1000EUR zgubu :P
Mislim tole me je pa razpizdil.
Pa nej me banajo če hočjo ampak da se grejo tok blamirat, da take nepreverjene buče pišejo na tem portalu, to je pa too much!!!
in ja, tisti, ki so bli najbolj glasni so zdej utihnili!
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov