Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Tayfun
Novinec

Prodajam avto in.....

Napisal/-a Tayfun To jan 25, 2005 6:06 pm

Prodajam avto star 8 let, sem 2 lastnik, pred mano je bila lastnica ženska, avto ni videt karamboliran in kupec sedaj želi da napišem posebno pogodbo da garantiram da avto ni bil karamboliran, da lahko on v tem času, ko bo imel avto kupljen da preverit, če je bil karamboliran in če je temu tako potem tudi vrne in zahteva povračilo denarja + odškodnino. jaz dejansko ne vem, če je bil karamboliran oz. vsaj kolikor ga imam jaz ni bil in tudi kupil nisem karamboliranega. Enostavno jaz ne morem podpisati takšne pogodbe saj ga nisem imel vseh 8 let. Zanima me kaj naj sedaj naredim?

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar To jan 25, 2005 6:11 pm

ne kaj tazga podpisovat če nis 100% zihr.

avto se proda po sistemu videno-kupljeno. noben avto ni tko dobr popravlen da se nebi dal najdt da je bil rihtan.
avtohiše ki prodajajo majo lepo napisano---videno kupljeno za skrite napake ne odgovarjamo.

če bi že rad preverjal pa naj pride do tebe z tistim ki bi mu avto peljal prevert.

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Re: Prodajam avto in.....

Napisal/-a s_mande To jan 25, 2005 6:14 pm

Tayfun je napisal/-a:Prodajam avto star 8 let, sem 2 lastnik, pred mano je bila lastnica ženska, avto ni videt karamboliran in kupec sedaj želi da napišem posebno pogodbo da garantiram da avto ni bil karamboliran, da lahko on v tem času, ko bo imel avto kupljen da preverit, če je bil karamboliran in če je temu tako potem tudi vrne in zahteva povračilo denarja + odškodnino. jaz dejansko ne vem, če je bil karamboliran oz. vsaj kolikor ga imam jaz ni bil in tudi kupil nisem karamboliranega. Enostavno jaz ne morem podpisati takšne pogodbe saj ga nisem imel vseh 8 let. Zanima me kaj naj sedaj naredim?

Nic kaj ne podpisuj ampak mu reci da naj izbere avtolicarja ali katerkoli avtohiso in pojdita skupa tja naj se preprica...pa to nemores verjeti kaksni tezaki so nekateri!Mene ne moti ce je bil avto karamboliran,naj bo vsaj lepo popravljen(novi deli,dober klepar,licar...-da ni takoj za opaziti).

Kaksen avto pa imas to?Probaj ga prodati koku drugemu ker jaz osebno taksnih ljudi ne maram!Oprosti jaz bi ga na tvojem poslal naravnost v pi*ko mate*ino!Kaj so eni tezaki!SVASTA rad bi pogodbo da mu podpises da ni bil karamboliran da ga bo on kupil,potem pa lahko se zahteva odskodnino! :/:o:/

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ To jan 25, 2005 6:14 pm

glej ne se pustit da ti bo kupec ukazoval....če mu kaj ni všeč...ga samo proč steraj.

itak v pogodbo (medvajino) ne tisto kupoprodajno,napiš videno kupljeno...ne pa da on kr neki zahteva...pa kje si to vidu.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan To jan 25, 2005 6:15 pm

vepar je napisal/-a:ne kaj tazga podpisovat če nis 100% zihr.

avto se proda po sistemu videno-kupljeno. noben avto ni tko dobr popravlen da se nebi dal najdt da je bil rihtan.
avtohiše ki prodajajo majo lepo napisano---videno kupljeno za skrite napake ne odgovarjamo.

če bi že rad preverjal pa naj pride do tebe z tistim ki bi mu avto peljal prevert.

tud če to piše odgovarjajo za skrite napake in ti morjo plačat del stroškov popravila

ne podpisuj pogodbe, ker ne veš kaj je blo z autom
s tem potencialnim kupcem gresta do posrednika, kjer ti zmerjo debelino laka in ti dajo pisno potrdilo da ni biu karamboliran
tam tud skleneš kupoprodajno pogodbo (izogneš se plačilu ddv) in jo najceneje overiš na upravni enoti (okol 250 sit)
podpis

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 To jan 25, 2005 6:15 pm

Sam si res naletu na budalo...avto je star 8 let halooo...

Naj prpele koga pa naj mu on pove...
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
Tayfun
Novinec

Napisal/-a Tayfun To jan 25, 2005 6:15 pm

Zadeva je takšna da je avto bil porisan z kluči in sem rekel da bom dal to popravit in dal sem špricat celotno desno stran, kupec se je strinjal s tem, sedaj pa je tako da lahko vsak reče glej avto je pobarvan sigurno je bil karamboliran.

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 To jan 25, 2005 6:17 pm

Sam res..kakšn avto pa prodajaš?
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar To jan 25, 2005 6:18 pm

ti si to barval zato k ti je ta reku da daj?
zdej pa še pogodbo zahteva???

zakaj?? da ti bo pršu drug dan težit da je desna stran štrihana in bo hotu odškodnino.

jst bi ga prec poslou u 3 pm. marš pa še kakšnga cucka spustu za njim :twisted:

Uporabniški avatar
povzek
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a povzek To jan 25, 2005 6:18 pm

Kr se tebe tiče avto ni bil karamboliran in to tut kupcu poveš! Logičn pa je, da če ti bo on enga "majstra" prpelov ti bo un itak reku da ja biu avto "kao" karamboliran, ker ga bo pol tko un lahko cenej kupu!
Lepo mu povej, da če hoče kupt nej ga kup, drgač ga pa sam pošl u k...
Slika

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande To jan 25, 2005 6:19 pm

Tayfun je napisal/-a:Zadeva je takšna da je avto bil porisan z kluči in sem rekel da bom dal to popravit in dal sem špricat celotno desno stran, kupec se je strinjal s tem, sedaj pa je tako da lahko vsak reče glej avto je pobarvan sigurno je bil karamboliran.

Pa dobro clovek bozji(MISLIM KUPCA)avto je star 8 let,kaj on pricakuje od avta,to me res razjezi!Taksemu bi avto prodal pa naj mu potem zgori pred hiso!Pa to ni res!Nikomur nikoli nisem zelel nic kaj slabega,sam to je pa visek!Poslji ga nekam...ce ne pa naj gre kupiti avto v avtohiso-tudi tam ga lahko napi*dijo!

Uporabniški avatar
Tayfun
Novinec

Napisal/-a Tayfun To jan 25, 2005 6:22 pm

Pobarvat sem dal zato ker ima kolega lakirnico in mi je naredil brezplačno oz. material sem plačal, je pa vzel dol desni blatnik, ker je bila napaka na el. povezavi z stranskim smerokazom in to popravil, sedaj se mi zdi da je blatnik mogoče če se res vpičim za 1 mm bol skupaj mogoče še manj možno tudi da sem sedaj že paranoičen in mislim kaj bo zdaj vse našel. Pravzaprav so to zdaj malenkosti za katere lahko ''budno'' oko klepraja-ličarja reče poškodovan je bil!

Uporabniški avatar
Tayfun
Novinec

Napisal/-a Tayfun To jan 25, 2005 6:23 pm

Twingo

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ To jan 25, 2005 6:31 pm

Vprasaj ga, ce mu moras napisat tudi potrdilo, da tvoj pes nima bolh in da je bila tvoja zena pred poroko se nedolzna... :cry

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Kraj: Zasavje

Napisal/-a krofl To jan 25, 2005 6:32 pm

_Jerry_ je napisal/-a:Vprasaj ga, ce mu moras napisat tudi potrdilo, da tvoj pes nima bolh in da je bila tvoja zena pred poroko se nedolzna... :cry
:har :har :har :har :har :EE :EE :con
SlikaSlika
Bmw 530d and Renault 5 Five

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim To jan 25, 2005 9:38 pm

twinga ti bo marsikdo drug kupil brez teženja z izjavami, da je avto še nedolžen
lp pilgrim

Uporabniški avatar
Speed_I_need
Nov uporabnik

Napisal/-a Speed_I_need To jan 25, 2005 10:43 pm

poslou u 3 pm.

Sm 3 je verjetno premalo za takega b*****.

Če hoče nepoškodovanga naj si kupi novega.
Sm taki ljudje mi pa dvigajo srčni utrip. Bedaki.
You are fast, but I am ....

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ To jan 25, 2005 10:48 pm

pilgrim je napisal/-a:twinga ti bo marsikdo drug kupil brez teženja z izjavami, da je avto še nedolžen

Vem kaj mislis, a zal ni vec tako :( Danes se tudi majhnega avta tesko znebis, ker je trg totalno v p*zdi (oprostite izrazu; beri: prenasicen) :? Za vsakega kupca se je treba borit... :roll:

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI To jan 25, 2005 11:09 pm

Jaz sem že enkrat prelakiral avto, ker je ves bil spraskan od prascev nemarnih po parkiriščih in če mi bo kak potencialni kupec sikal zato češ da je bil razbit, namesto da je vesel da je avto kot nov ga sam odjebem u 3 pm :evil:
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov