Tayfun je napisal/-a:Prodajam avto star 8 let, sem 2 lastnik, pred mano je bila lastnica ženska, avto ni videt karamboliran in kupec sedaj želi da napišem posebno pogodbo da garantiram da avto ni bil karamboliran, da lahko on v tem času, ko bo imel avto kupljen da preverit, če je bil karamboliran in če je temu tako potem tudi vrne in zahteva povračilo denarja + odškodnino. jaz dejansko ne vem, če je bil karamboliran oz. vsaj kolikor ga imam jaz ni bil in tudi kupil nisem karamboliranega. Enostavno jaz ne morem podpisati takšne pogodbe saj ga nisem imel vseh 8 let. Zanima me kaj naj sedaj naredim?
vepar je napisal/-a:ne kaj tazga podpisovat če nis 100% zihr.
avto se proda po sistemu videno-kupljeno. noben avto ni tko dobr popravlen da se nebi dal najdt da je bil rihtan.
avtohiše ki prodajajo majo lepo napisano---videno kupljeno za skrite napake ne odgovarjamo.
če bi že rad preverjal pa naj pride do tebe z tistim ki bi mu avto peljal prevert.
Tayfun je napisal/-a:Zadeva je takšna da je avto bil porisan z kluči in sem rekel da bom dal to popravit in dal sem špricat celotno desno stran, kupec se je strinjal s tem, sedaj pa je tako da lahko vsak reče glej avto je pobarvan sigurno je bil karamboliran.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov