Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
[LePP]
Novinec

Kraj: Kranj

KAZEN: RDEČA LUČ!!!

Napisal/-a [LePP] Če jan 27, 2005 7:15 pm

Dogajalo se je v Kranju: uglavn pelem navadn pr glavnmu petrolu na klancu navzgor .. in vidl na semaforju zelena utripajoča .. si rečem no navadn grem še jz skoz .. in pridem čez križišče k zaslišm sireno pa vidm lučke pa ga je res kaps prpulu do mene .. pa me k enga zločina zašiu ..oz zaparkirou .. in pol sm parkirou na pločnik in mi reče a veš zakaj sm te ustavu in rečem čez oranžno sm šu ja .. pa reče ne čez rdečo ste šu .. pa jz najbl posran .. kr tresoč glas sm imeu .. pa tko reče a ti hočeš zgubit izpit ... pa reče no dons dobiš samo denarno kazen brez kazenskih točk pa sodnika .. oz. bi mi lahko odvzel izpit za rdečo. no pa mi nabije 60k. Zdj me pa zanima v koliko dneh moraš plačati kazen .. se lahko recimo zavleče za kšne 6 - 12 meescev? problem je v tem da trenutno nimam denarja niti za bencin kaj šele za kazen??? upam d mi boste znal pomagat.
PaPy

Slika

sector
Novinec

Napisal/-a sector Če jan 27, 2005 7:19 pm

moje sozalje. ni bil tako radodaren kot se je delal. 60 jurjev je cisto normalna kazen. kaksne tocka ali celo odvzem izpita, tega ni. polovicka, kolikor vem, ne velja.

:? sranje, ane! toliko si dobil kot, ce bi vozil po avtocesti po nasprotnem pasu 300kmh

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Re: KAZEN: RDEČA LUČ!!!

Napisal/-a MacTron Če jan 27, 2005 7:24 pm

[LePP] je napisal/-a:Dogajalo se je v Kranju: uglavn pelem navadn pr glavnmu petrolu na klancu navzgor .. in vidl na semaforju zelena utripajoča .. si rečem no navadn grem še jz skoz .. in pridem čez križišče k zaslišm sireno pa vidm lučke pa ga je res kaps prpulu do mene .. pa me k enga zločina zašiu ..oz zaparkirou .. in pol sm parkirou na pločnik in mi reče a veš zakaj sm te ustavu in rečem čez oranžno sm šu ja .. pa reče ne čez rdečo ste šu .. pa jz najbl posran .. kr tresoč glas sm imeu .. pa tko reče a ti hočeš zgubit izpit ... pa reče no dons dobiš samo denarno kazen brez kazenskih točk pa sodnika .. oz. bi mi lahko odvzel izpit za rdečo. no pa mi nabije 60k. Zdj me pa zanima v koliko dneh moraš plačati kazen .. se lahko recimo zavleče za kšne 6 - 12 meescev? problem je v tem da trenutno nimam denarja niti za bencin kaj šele za kazen??? upam d mi boste znal pomagat.

placat mors v 8dneh ..ta 30k
ce pa je po 8dneh je pa avtomaticno 60k ... pazt bo treba v prihodnje
reku ti je da brez kazenskih tock?
Slika
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

music_man
Novinec

Kraj: doma

Napisal/-a music_man Če jan 27, 2005 7:24 pm

pisi pritozbo 8 dni mas casa.
Mas vlik sans d bos kljub pritozbi placal kazen ampak se bo pa zavkl za kesn let tko d bos dnar dobu.

Neki je sam bos pa placu 60k
Tko d bols d si sposodis nek 30k pa koj placas. Unu z odvzem izpita so ble buce. Pac mal strasi policaj.
VSAKA PALICA IMA DVA KONCA
JE REKEL MODREC, KI ŠE NI VIDEL ROGOVILE

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor Če jan 27, 2005 7:28 pm

A pol je v novem zakonu še polovična kazen? Nekje sem slišal da je ni več :?

Pol pa nisem vedu kaj vrjet.

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Napisal/-a golf_c Če jan 27, 2005 7:32 pm

če pa ne boš plaču v roku te pa čaka uklonilni zapor....sej ne vem če sm prov povedu
60k...6 dni po 10 k....prideš ven po šestih dneh....pa še položnco maš v žepu za 60k
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Če jan 27, 2005 7:35 pm

polovična je če ni kazenskih pik, kakor sem bral

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Re: KAZEN: RDEČA LUČ!!!

Napisal/-a BlackWind Če jan 27, 2005 7:35 pm

MacTron je napisal/-a:
[LePP] je napisal/-a:Dogajalo se je v Kranju: uglavn pelem navadn pr glavnmu petrolu na klancu navzgor .. in vidl na semaforju zelena utripajoča .. si rečem no navadn grem še jz skoz .. in pridem čez križišče k zaslišm sireno pa vidm lučke pa ga je res kaps prpulu do mene .. pa me k enga zločina zašiu ..oz zaparkirou .. in pol sm parkirou na pločnik in mi reče a veš zakaj sm te ustavu in rečem čez oranžno sm šu ja .. pa reče ne čez rdečo ste šu .. pa jz najbl posran .. kr tresoč glas sm imeu .. pa tko reče a ti hočeš zgubit izpit ... pa reče no dons dobiš samo denarno kazen brez kazenskih točk pa sodnika .. oz. bi mi lahko odvzel izpit za rdečo. no pa mi nabije 60k. Zdj me pa zanima v koliko dneh moraš plačati kazen .. se lahko recimo zavleče za kšne 6 - 12 meescev? problem je v tem da trenutno nimam denarja niti za bencin kaj šele za kazen??? upam d mi boste znal pomagat.

placat mors v 8dneh ..ta 30k
ce pa je po 8dneh je pa avtomaticno 60k ... pazt bo treba v prihodnje
reku ti je da brez kazenskih tock?
Slika

ja mislm da je tko kot je reku golf_c...tko da je to to...
aja Mactron: a je biznis ze tolk zrastu da bo zdej nekej novga padl :)
lp

Uporabniški avatar
[LePP]
Novinec

Napisal/-a [LePP] Če jan 27, 2005 7:39 pm

ma kakšn zapor ne s***, tega še ni! mene sam zanima v kolkih dneh morm plačat 60k ... brez polovičke .. ker računam da dobim redno službo nekje poleti ... in pa tut se mi zdi da če si še dijak da ti nemorjo z nobenga računa dol odtrgat? prosm odgovore?
PaPy

Slika

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Napisal/-a golf_c Če jan 27, 2005 7:55 pm

[LePP] je napisal/-a:ma kakšn zapor ne s***, tega še ni! mene sam zanima v kolkih dneh morm plačat 60k ... brez polovičke .. ker računam da dobim redno službo nekje poleti ... in pa tut se mi zdi da če si še dijak da ti nemorjo z nobenga računa dol odtrgat? prosm odgovore?

sej glih to sm hotu povedat.....tega trganja ne bo več....ne bojo se več oni zajebaval s tem kje ti delaš pa po firmah pa tko naprej.....pozabi trganje....ne briga njih kje ti delaš...če sploh...al si penzjonist al pa di(v)jak....pa tut tko je, da ko ti oni vročijo pošiljko...je blo prej da si mogu podpist da je blo obravnavano da si dobil to......nič več.....če ne bo nobenga doma jo dobiš na vrata(hiše)....al pa na oglasno desko (v bloku)....ko preteče 15 dni....se smatra da ti je blo vročeno.....konc debate pa zajebavanja...da bojo za tabo letal da boš podpisu :evil:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Če jan 27, 2005 7:56 pm

[LePP] je napisal/-a:ma kakšn zapor ne s***, tega še ni! mene sam zanima v kolkih dneh morm plačat 60k ... brez polovičke .. ker računam da dobim redno službo nekje poleti ... in pa tut se mi zdi da če si še dijak da ti nemorjo z nobenga računa dol odtrgat? prosm odgovore?

ah ni problema, bojo predal davkariji, ki ti bo brez problema najdla dnar

v roku 8h dni od prejema plačilnega naloga lahko plačaš samo polovični znesek - 30 000
lahko napišeš pritožbo, vendar le na plačilni nalog, če ti jo zavrnejo boš plaču 60 000, če ti ugodijo (da si pelu čez rumeno) boš plaču 30 000
torej si na istem
splača se dnar sposodt, k pa še enkrat tolk plačat
podpis

Uporabniški avatar
[LePP]
Novinec

Napisal/-a [LePP] Če jan 27, 2005 7:57 pm

še zmer nevem v kolkih dneh morm plačat 60k?
PaPy

Slika

music_man
Novinec

Kraj: doma

Napisal/-a music_man Če jan 27, 2005 8:01 pm

Če bos u osmih dneh placu pol placas 30k sit

Če ne misleš napiš PRITOŽBO s tem bos zakasnil zadevo. Verjetno bos sele o kasnmu letu dobu za placat. Ce bo pritozba pozitivna kot so ze rekl pol placas 30k sit kot za rumeneo.
Ce ti zavrnejo placas 60k sit
VSAKA PALICA IMA DVA KONCA
JE REKEL MODREC, KI ŠE NI VIDEL ROGOVILE

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Napisal/-a golf_c Če jan 27, 2005 8:03 pm

v 8 dneh...lej primer
kolega so ustavl...letos....blo je okol 10.1.....pelu je 65 omejitev je bla 50....včeri je dobu pisemsko pošiljko s položnico...to se prav da je minilo od prekrška okol 14 dni ...dan gor dol.....dobu je položnco za 40k.....30 kazen +10 stroški......to pa mora plačat v 8 dneh....NOBENE POLOVIČKE.....CELIH 40.000 SIT :!:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Če jan 27, 2005 8:04 pm

[LePP] je napisal/-a:še zmer nevem v kolkih dneh morm plačat 60k?

v roku 8 dni od prejema plačilnega naloga

ti si pa dubu obvestilo o prekršku
na to se nemorš prtožt ampak morš počakat, da dobiš plačilni nalog, to traja 14 dni do 1 mesec

to so poslal men, sam jst sm dubu tole na auto naliman, ti pa u roke

Spoštovani!

Listek, ki ste ga dobili na avtomobilu, je le obvestilo o prekršku, ki
vam ga ni potrebno plačati. Na dom boste dobili plačilni nalog, ki ga
boste morali bodisi za polovični znesek plačati v 8ih dneh, bodisi se
nanj pritožiti.

Prijazen pozdrav,

Anita Leskovec
odnosi policije z javnostmi
podpis

Uporabniški avatar
[LePP]
Novinec

Napisal/-a [LePP] Če jan 27, 2005 8:21 pm

am ja mene je ustavu kaps pa dou plačini nalog?
PaPy

Slika

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Če jan 27, 2005 8:29 pm

[LePP] je napisal/-a:am ja mene je ustavu kaps pa dou plačini nalog?

na vrh lista ti piše
maš na desni strani oknčke, pa odklukan kaj je to
podpis

Uporabniški avatar
[LePP]
Novinec

Napisal/-a [LePP] Če jan 27, 2005 9:42 pm

ewo pokaž mi kje piše? v kolkih dneh morm plačat 60k?

Slika
PaPy

Slika

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Če jan 27, 2005 9:55 pm

v zakonu o prekrških
od danes dalje maš 8 dni časa da plačaš polovični znesek in sicer tako da izpolneš položnico
po 8h dneh je kazen 60 000
če kazni ne poravnaš bo izterjavo prevzela davkarija
podpis
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov