[LePP] je napisal/-a:Dogajalo se je v Kranju: uglavn pelem navadn pr glavnmu petrolu na klancu navzgor .. in vidl na semaforju zelena utripajoča .. si rečem no navadn grem še jz skoz .. in pridem čez križišče k zaslišm sireno pa vidm lučke pa ga je res kaps prpulu do mene .. pa me k enga zločina zašiu ..oz zaparkirou .. in pol sm parkirou na pločnik in mi reče a veš zakaj sm te ustavu in rečem čez oranžno sm šu ja .. pa reče ne čez rdečo ste šu .. pa jz najbl posran .. kr tresoč glas sm imeu .. pa tko reče a ti hočeš zgubit izpit ... pa reče no dons dobiš samo denarno kazen brez kazenskih točk pa sodnika .. oz. bi mi lahko odvzel izpit za rdečo. no pa mi nabije 60k. Zdj me pa zanima v koliko dneh moraš plačati kazen .. se lahko recimo zavleče za kšne 6 - 12 meescev? problem je v tem da trenutno nimam denarja niti za bencin kaj šele za kazen??? upam d mi boste znal pomagat.
MacTron je napisal/-a:[LePP] je napisal/-a:Dogajalo se je v Kranju: uglavn pelem navadn pr glavnmu petrolu na klancu navzgor .. in vidl na semaforju zelena utripajoča .. si rečem no navadn grem še jz skoz .. in pridem čez križišče k zaslišm sireno pa vidm lučke pa ga je res kaps prpulu do mene .. pa me k enga zločina zašiu ..oz zaparkirou .. in pol sm parkirou na pločnik in mi reče a veš zakaj sm te ustavu in rečem čez oranžno sm šu ja .. pa reče ne čez rdečo ste šu .. pa jz najbl posran .. kr tresoč glas sm imeu .. pa tko reče a ti hočeš zgubit izpit ... pa reče no dons dobiš samo denarno kazen brez kazenskih točk pa sodnika .. oz. bi mi lahko odvzel izpit za rdečo. no pa mi nabije 60k. Zdj me pa zanima v koliko dneh moraš plačati kazen .. se lahko recimo zavleče za kšne 6 - 12 meescev? problem je v tem da trenutno nimam denarja niti za bencin kaj šele za kazen??? upam d mi boste znal pomagat.
placat mors v 8dneh ..ta 30k
ce pa je po 8dneh je pa avtomaticno 60k ... pazt bo treba v prihodnje
reku ti je da brez kazenskih tock?
[LePP] je napisal/-a:ma kakšn zapor ne s***, tega še ni! mene sam zanima v kolkih dneh morm plačat 60k ... brez polovičke .. ker računam da dobim redno službo nekje poleti ... in pa tut se mi zdi da če si še dijak da ti nemorjo z nobenga računa dol odtrgat? prosm odgovore?
[LePP] je napisal/-a:ma kakšn zapor ne s***, tega še ni! mene sam zanima v kolkih dneh morm plačat 60k ... brez polovičke .. ker računam da dobim redno službo nekje poleti ... in pa tut se mi zdi da če si še dijak da ti nemorjo z nobenga računa dol odtrgat? prosm odgovore?
[LePP] je napisal/-a:še zmer nevem v kolkih dneh morm plačat 60k?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov