Ronin je napisal/-a:Jz mam tud ocala. Na sliki sem brez ocal. Tud tm k sm dal voznisko delat, me niso nc prasali zakaj sm na slik brez ocal.
Ce mas notr v vozniskem napisan, da vozis z lecami ali ocali, nima to nbene veze, da mas na slik ocala. Sam, da ti furas z ocali pa je....
Priznam, pa da me se policaj ni ustavil in da bi meu tako situacijo. Ce ti gre pa policaj zarad tega tezit, pol pa res brez komentarja
Dariooo je napisal/-a:Ronin je napisal/-a:Jz mam tud ocala. Na sliki sem brez ocal. Tud tm k sm dal voznisko delat, me niso nc prasali zakaj sm na slik brez ocal.
Ce mas notr v vozniskem napisan, da vozis z lecami ali ocali, nima to nbene veze, da mas na slik ocala. Sam, da ti furas z ocali pa je....
Priznam, pa da me se policaj ni ustavil in da bi meu tako situacijo. Ce ti gre pa policaj zarad tega tezit, pol pa res brez komentarja
ma js not nimam nic napisano in niti nism slikan z ocali...tko da...buu
Ronin je napisal/-a:Kdaj pa mors nazadnje podaljsat voznisko?
Jz bi se useen fural z ocali...glede na to, da gre za tvojo varnost...odvisn kasno deoptrijo mas.
Dariooo je napisal/-a:Ronin je napisal/-a:Kdaj pa mors nazadnje podaljsat voznisko?
Jz bi se useen fural z ocali...glede na to, da gre za tvojo varnost...odvisn kasno deoptrijo mas.
hmm..mislis do kdaj mi traja vozniski?...ma kakih 40-50 let se....al maybe kej manj...samo vem da ful...ce se ne motim do mojega 50-60 rd....buu..
ma itaq da se bom z ocali fural...samo me zanima ce mi kdo lahko kej tezi..
dioprtrijo mam pa 0.25 in 1.25.....
Gricko je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:Ronin je napisal/-a:Jz mam tud ocala. Na sliki sem brez ocal. Tud tm k sm dal voznisko delat, me niso nc prasali zakaj sm na slik brez ocal.
ma js not nimam nic napisano in niti nism slikan z ocali...tko da...buu
bodi vesel!!!!
Če te kej vpraša, pač reči da si dobil dioptrijo in jih imaš zaradi varnosti, če pa jih glih ne boš imel na sebi, pa tudi cop ne bo vedel da jih imaš!!
če boš pa dal v izpit , da ti napišejo "vozi z očali" boš imel pa na 2 (ali 5-odvisno) let obvezen pregled!!!Kar pomeni kar neki denarja, pa še nov izpit, ko ti ga podaljšajo!!
tko da, dokler nimaš napisano je SUPER!! verjemi meni in vsem ki mamo očlala
Skull23 je napisal/-a:dariooo: he he js mam isti problem, izpit dobu pred skoraj 7 leti, očala pa pred 1 letom in pol. na sliki imam 1mm dolge lase, brez očal in drugi naslov prebivališča. zdej sem z očali in čupa skoraj do pasa, prebivališče pa v drugi občini. izpit mi poteče pa 2008. ko jih j**e
accim je napisal/-a:čak čak čak čaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak !!
zakaj traja manj? oz. morš na preglede? kje to piše? ker npr. pri men pač u vozinški piše da morm vozt z očali, ampk mam vozniško do uff..nevem 85. leta starosti al kolk? nevem točno. vem samo da je veliko let..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov