Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

vozniski....+....ocala.....da ali ne?

Napisal/-a Dariooo Ne jan 30, 2005 10:29 pm

Zivjo......no situacija je taka...js mam vozniski.....s slikco seveda...na njen js nimam ocal...
zdaj ki sm sel na pregled okulistu......sm jih dobil.........
in kaj ce me policaj ustavi...in mi rece da zakaj js nism na sliki z ocali...mi lahko kej tezi?...da kazen?...js morem it naredit obvezno nov vozniski z novo slikco?..
al pa lahko samo mu recem da imam preprosto ocala gor, ker je modni trend?...
ce ve kej vec kdo o tem prosim za pomoc...
LP Dario

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Ne jan 30, 2005 10:32 pm

Jz mam tud ocala. Na sliki sem brez ocal. Tud tm k sm dal voznisko delat, me niso nc prasali zakaj sm na slik brez ocal.

Ce mas notr v vozniskem napisan, da vozis z lecami ali ocali, nima to nbene veze, da mors bit na slik z ocali. Sam, da ti furas z ocali pa je......

Priznam, pa da me se policaj ni ustavil in da bi meu tako situacijo. Ce ti gre pa policaj zarad tega tezit, pol pa res brez komentarja :roll: ko jih je**
Zadnjič spremenil Ronin, dne Ne jan 30, 2005 10:34 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
There is no time...

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Ne jan 30, 2005 10:33 pm

Ronin je napisal/-a:Jz mam tud ocala. Na sliki sem brez ocal. Tud tm k sm dal voznisko delat, me niso nc prasali zakaj sm na slik brez ocal.

Ce mas notr v vozniskem napisan, da vozis z lecami ali ocali, nima to nbene veze, da mas na slik ocala. Sam, da ti furas z ocali pa je....

Priznam, pa da me se policaj ni ustavil in da bi meu tako situacijo. Ce ti gre pa policaj zarad tega tezit, pol pa res brez komentarja :roll:

ma js not nimam nic napisano in niti nism slikan z ocali...tko da...buu

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Ne jan 30, 2005 10:34 pm

ma ne netežijo zarad tega no. naj nebi.itk jih daš lahko dol. rečeš da so pač zaradi pač nvem svetlobe.. :D da maš antirefleksne šipce pa to.. problem je če ti piše da naj bi vozil z očali, pa ne voziš. jaz vem da sem mel na potnem listu brez očal, pa sem pzoneje dobil očala, na potnem listu pa...hmmm..sj šekr nimam fotke odkar mam očala..pa sm šu že ene pfff..nevem..20x čez mejo? ok pretiravam alpa tud ne..res nevme..cca. 2 let je pač..pa jih ne dajem na meji dol.

Lp 8)
Zadnjič spremenil CST™accim, dne Ne jan 30, 2005 10:35 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Ne jan 30, 2005 10:35 pm

V VOZNISKI MI NE PISE DA MOREM VOZIT Z OCALI....IN NITI NA SLIKI NISM Z OCALI....
hvala za razumevanje :P

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Napisal/-a CST™accim Ne jan 30, 2005 10:36 pm

Dariooo je napisal/-a:V VOZNISKI MI NE PISE DA MOREM VOZIT Z OCALI....IN NITI NA SLIKI NISM Z OCALI....
hvala za razumevanje :P

se opravičujem, ker sm šele poznej prebrau tist..gor sm pa popravu ;)

ni pene drgač..voz se tko in je 8)

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Ne jan 30, 2005 10:36 pm

Cak, cak...a zdj si dobil ocala pa nimas notr napisan?
There is no time...

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Ne jan 30, 2005 10:37 pm

Ronin je napisal/-a:Cak, cak...a zdj si dobil ocala pa nimas notr napisan?

he he.,....ja ja tocno tko....sm jih pred 5 dnevi dubu...vozniski mam pa ze dve leti ;)
LP

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Ne jan 30, 2005 10:38 pm

Kdaj pa mors nazadnje podaljsat voznisko?

Jz bi se useen fural z ocali...glede na to, da gre za tvojo varnost...odvisn kasno deoptrijo mas.
There is no time...

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Ne jan 30, 2005 10:39 pm

Dariooo je napisal/-a:
Ronin je napisal/-a:Jz mam tud ocala. Na sliki sem brez ocal. Tud tm k sm dal voznisko delat, me niso nc prasali zakaj sm na slik brez ocal.

Ce mas notr v vozniskem napisan, da vozis z lecami ali ocali, nima to nbene veze, da mas na slik ocala. Sam, da ti furas z ocali pa je....

Priznam, pa da me se policaj ni ustavil in da bi meu tako situacijo. Ce ti gre pa policaj zarad tega tezit, pol pa res brez komentarja :roll:

bodi vesel!!!!
Če te kej vpraša, pač reči da si dobil dioptrijo in jih imaš zaradi varnosti, če pa jih glih ne boš imel na sebi, pa tudi cop ne bo vedel da jih imaš!!

če boš pa dal v izpit , da ti napišejo "vozi z očali" boš imel pa na 2 (ali 5-odvisno) let obvezen pregled!!!Kar pomeni kar neki denarja, pa še nov izpit, ko ti ga podaljšajo!!

tko da, dokler nimaš napisano je SUPER!! verjemi meni in vsem ki mamo očlala :x

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Ne jan 30, 2005 10:40 pm

Ronin je napisal/-a:Kdaj pa mors nazadnje podaljsat voznisko?

Jz bi se useen fural z ocali...glede na to, da gre za tvojo varnost...odvisn kasno deoptrijo mas.

hmm..mislis do kdaj mi traja vozniski?...ma kakih 40-50 let se....al maybe kej manj...samo vem da ful...ce se ne motim do mojega 50-60 rd....buu..
ma itaq da se bom z ocali fural...samo me zanima ce mi kdo lahko kej tezi..
dioprtrijo mam pa 0.25 in 1.25.....

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Ne jan 30, 2005 10:42 pm

Dariooo je napisal/-a:
Ronin je napisal/-a:Kdaj pa mors nazadnje podaljsat voznisko?

hmm..mislis do kdaj mi traja vozniski?...ma kakih 40-50 let se....al maybe kej manj...samo vem da ful...ce se ne motim do mojega 50-60 rd....buu..
ma itaq da se bom z ocali fural...samo me zanima ce mi kdo lahko kej tezi..
dioprtrijo mam pa 0.25 in 1.25.....

Ja res ne vem...a ti lahk policaj zatezi, da si mors dat it napisat notr da od "tega pa tega" datuma furas z ocali....res ne vem :roll:
There is no time...

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Ne jan 30, 2005 10:42 pm

Gricko je napisal/-a:
Dariooo je napisal/-a:

bodi vesel!!!!
Če te kej vpraša, pač reči da si dobil dioptrijo in jih imaš zaradi varnosti, če pa jih glih ne boš imel na sebi, pa tudi cop ne bo vedel da jih imaš!!

če boš pa dal v izpit , da ti napišejo "vozi z očali" boš imel pa na 2 (ali 5-odvisno) let obvezen pregled!!!Kar pomeni kar neki denarja, pa še nov izpit, ko ti ga podaljšajo!!

tko da, dokler nimaš napisano je SUPER!! verjemi meni in vsem ki mamo očlala :x

ja ja sej vem da pol ti manj traja vozniski....pa pregledi..pa bla bla bla.....in tud vem da vcasih sm lahko brez a...in ne bo vedu....to itaq ze vem ;))
he he....sej js tud mam zdaj ocala......sva na isti strani :)

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Napisal/-a CST™accim Ne jan 30, 2005 10:50 pm

čak čak čak čaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak !!
zakaj traja manj? oz. morš na preglede? kje to piše? ker npr. pri men pač u vozinški piše da morm vozt z očali, ampk mam vozniško do uff..nevem 85. leta starosti al kolk? nevem točno. vem samo da je veliko let..

Uporabniški avatar
Skull23
Poznavalec foruma

Kraj: Kolomban

Napisal/-a Skull23 Ne jan 30, 2005 10:51 pm

dariooo: he he js mam isti problem, izpit dobu pred skoraj 7 leti, očala pa pred 1 letom in pol. na sliki imam 1mm dolge lase, brez očal in drugi naslov prebivališča. zdej sem z očali in čupa skoraj do pasa, prebivališče pa v drugi občini. izpit mi poteče pa 2008. ko jih j**e :lol:

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Ne jan 30, 2005 10:52 pm

Pa kaj se strašite za brezveze. Karkol pa kukrkol mate napisan, se lahk v izjemnih primerih zgovarjate na leče ;)
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Ne jan 30, 2005 10:53 pm

Skull23 je napisal/-a:dariooo: he he js mam isti problem, izpit dobu pred skoraj 7 leti, očala pa pred 1 letom in pol. na sliki imam 1mm dolge lase, brez očal in drugi naslov prebivališča. zdej sem z očali in čupa skoraj do pasa, prebivališče pa v drugi občini. izpit mi poteče pa 2008. ko jih j**e :lol:

he he...dober si mi ti ej...ja ja...samo to s cupo....si pomojem res neproznaven ej...sej jih imas ze pod rameni a?.....cupo...he he :P
kaj?....ze 2008 ti pretece?..meni velja se 100% enih 50 let....he he ;)
ej a ko so te kej ustavli ti niso nic tezili?!
CIAo LP

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Ne jan 30, 2005 10:54 pm

dejan84 je napisal/-a:Pa kaj se strašite za brezveze. Karkol pa kukrkol mate napisan, se lahk v izjemnih primerih zgovarjate na leče ;)

kko se bom izgovarjal na lece ce pa nosim ocala? ;) hehe... :D

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Napisal/-a M3 Ne jan 30, 2005 10:55 pm

nisem bral vseh postov tako da je že verjetno kdo napisal samo vseeno. tako ti povem,
če ti v vozniške ne piše nič glede nošenja očal jih pri vožnji lahko imaš al nimaš,to nima
veze, pač lastna odločitev. in ti nima noben policaj nič za rečt.
Slika

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Ne jan 30, 2005 10:56 pm

accim je napisal/-a:čak čak čak čaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak !!
zakaj traja manj? oz. morš na preglede? kje to piše? ker npr. pri men pač u vozinški piše da morm vozt z očali, ampk mam vozniško do uff..nevem 85. leta starosti al kolk? nevem točno. vem samo da je veliko let..

pol pa blagor tebi!
Jaz imam do 2008, pa sem jo med tem že enkrat menjal :?
Sestra isto, od punce sestra isto..... vse ki jih poznam in imajo očala, imajo vozniško le za par let, nato moraš na pregled in ti podaljšajo za par let...... :x
vglavnem brezveze, tisti ki pa nimate očal, jih pa po mnenju naših uradnikov itak ne boste rabili do 85 leta... :x
Fak te naši zakoni....
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov