hmm neki mi je prejsn nick zjebu .... meu sm antic....tko da zdej mam leoncupra :P sam tko....
am zanima me kako je zdej po tanovem ... glede policajev in wooferjeu v prtlazniku ? ker sm slisu kao da neki tezjo?? sam ce tene dobi da nabijas pol ni problema ali pac ??? kako je kej s tem
Zadnjič spremenil leoncupra, dne So feb 12, 2005 2:28 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
ne lej sej to sta mi dons dva prbila....pa sm jima reku da to nima on kej za govort kva mas ti u prtlazniku......dob ce te dobi da nabijas ti po tanovem napise kazn :P
sam drugac k te ustav pa to pa pomoje da ti ne sme tezit.... tko si jst predstavlam
Pa kaj paničarite glede te muzke če te dobi itd.... to je blo tud prej v zakonu, da če nabijaš muzko in če le ta moti okolico in če vpliva na vožnjo(ne slišiš recimo policije, rešilcev ,gasilcev ko to trobijo itd...) potem te kaznuje.To je blo tud prej in to je tudi danes.
To kar maš pa ti v prtlažniku je pa tvoja stvar.Msl čudno bi blo če bil odprl pa mel noter 2 puški pa 5 kil trave.
Vse kar je men do zdej zagnjavu je blo to če obstajajo računi od vse akustike....
LOL enkrat me je pa en prepričeval (ampak prav prepričeval) da mam ziher not radio na mp3...... blo pred dvema letoma ko še nisem mel mp3 radia...... prav smešn mi je že biu
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P )
lisko je napisal/-a:LOL enkrat me je pa en prepričeval (ampak prav prepričeval) da mam ziher not radio na mp3...... blo pred dvema letoma ko še nisem mel mp3 radia...... prav smešn mi je že biu
Andy je napisal/-a:no če ti je kollega ja drugače ne izzivat nima smisla
he he..ne ne izzival 100% ne bom ....js jim dam vedno praw...tud ce vem da nimajo...z njimi grem raje na drink...kot pa da se kregam... he he...se strinjas z mano a?
LP Dario