Stratus_ je napisal/-a:Sej ni čudn, da crkava, če pa folk voz avtomobile kokr traktorje! PA mal si poglej kako vsi zjutri pr -12 tišijo..tle me sploh ne čud, da crkava vse po vrst..
Perica je napisal/-a:Stratus_ je napisal/-a:Sej ni čudn, da crkava, če pa folk voz avtomobile kokr traktorje! PA mal si poglej kako vsi zjutri pr -12 tišijo..tle me sploh ne čud, da crkava vse po vrst..
to je pa cist res!!! Ljudje res cist nic ne skrbijo za svoje avtomobile, ce se pa kej pokvar se pa takoj pizdijo da je avto cisti podn, da so to najvecje gare,...
moj bratranc je avtomehanik in zelo zelo zelo pogosto naleti na avtomobile ki so za dvakrat ali trikrat prekoracili mejo za redni servis!!! zadnic je mev eno babo ki je pri 70.000 kilometrih prvic prisla menjat olje!!! Je reku da je biv avto ze cist suh!!!
Ce je avto redno vzdrzevan, lepo vozen in redno servisiran,... te lahko presenetijo samo se tovarniske napake!!!
moje mnenje!!!
2_fast je napisal/-a:Pri nas doma je Kangoo let. 2001, motor 1.9 dti, redno vzdrževan crknu pri 84kkm.
Popravilo je pršlo 200k tolarjev. Šla je pa pumpa in vse ostale stvari povezane z njo.
od punce fotru na laguni pri 80k km računalnik adijo, popravilo okoli 400k.
derugače pa vse ok
cagiva je napisal/-a:Ja tud jaz sem že od nekaj lastnikov slišal da niso prov dobri teli Renaulti![]()
Pa če se spomnim iz avtošole Clio-ta 1.5 dci, j***a od avta,dere se,trese,nikamor ne gre,.....![]()
Drgač pa moj podpis vse pove![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov