DiDo je napisal/-a: bi pokal z njegovo glavo po njegovem avtu in bi mu še bolj troblo.
MGsax je napisal/-a:danes stojim pri certusu na semaforjih (rdeča) pa pogledam v špegl pa vidim belega peugeota 406 skoraj v mojem zadku, malo na gas pa v levo da je še pol komaj na desni pas prišo!
tak bi ven stopo pa ga na g***c vžgal da bi mu kislo zapasalo pa iz gorice je bil pa tako po mariboru dela?
ste že doživeli kaj podobnega?
P.S. rdeča je že nekaj časa gorela pa pred mano nekaj avtov tak da nisem pri rumeni ful bremzal da bi se mi zaradi tega skoraj not zabil!
monster_d je napisal/-a:Mene pa najbolj razjezi to da en pocasi vozi, pol ga gres prehiteval, on pa ti pol po gasi stopi!!!
TechnoBoy je napisal/-a:jest to skos delam![]()
![]()
...ampak glede nato da ze jest po omejitvah nevozim.. ne da meckam....
Mustang_Girl je napisal/-a:Izpit delam pa kr lepo na cesti tok da veš, da ne bom tak grozen voznik kot nekateri. Upam, da tudiuporabniki tukaj niso taki, ker mi vsi delujejo bolj miroljubno, če temu lahko tako rečem.
TechnoBoy je napisal/-a:hehe nebi kej reku glede avto sole.. sva se z instruktorjem peljala po naselju in ravno konc omejitve ( 90km/h) me en zacne prehtevat... jest po gasu ( 1.3 Swift poskocn da je kej ) in valda je zaadej uzstov.. me pogleda in samo rece... nem i tega pri komisiji delat...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov