Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

folku se je zmešalo

Napisal/-a MGsax So mar 01, 2003 9:22 pm

danes stojim pri certusu na semaforjih (rdeča) pa pogledam v špegl pa vidim belega peugeota 406 skoraj v mojem zadku, malo na gas pa v levo da je še pol komaj na desni pas prišo!

tak bi ven stopo pa ga na g***c vžgal da bi mu kislo zapasalo pa iz gorice je bil pa tako po mariboru dela?

ste že doživeli kaj podobnega?

P.S. rdeča je že nekaj časa gorela pa pred mano nekaj avtov tak da nisem pri rumeni ful bremzal da bi se mi zaradi tega skoraj not zabil!
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
DiDo
Novinec

Kraj: Činžat

Re: folku se je zmešalo

Napisal/-a DiDo So mar 01, 2003 10:32 pm

Mogoče pa so snemali TAXI 4. :P

Mah se tudi dogaja, da ti pride kakšna zbita stoenka v škarice pri 170km/h al pa da te hoče avtobus zrinit iz ceste, reagiraš in minuto kasneje zašvičaš. Jebat ga, cesta je nevarna. :)

Al ti pa mogoče kaki butl prednost vzame, mu potrobiš, pa se ded razkuri, stopi iz avta, pride do tebe in še dere. Dobro da imam živce, ker drugače bi pokal z njegovo glavo po njegovem avtu in bi mu še bolj troblo.

---
Novinec

Napisal/-a --- Ne mar 02, 2003 9:21 am

DiDo je napisal/-a: bi pokal z njegovo glavo po njegovem avtu in bi mu še bolj troblo.

:oops: :vc :mrgreen: :DDD

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne mar 02, 2003 12:14 pm

MGsax je napisal/-a:danes stojim pri certusu na semaforjih (rdeča) pa pogledam v špegl pa vidim belega peugeota 406 skoraj v mojem zadku, malo na gas pa v levo da je še pol komaj na desni pas prišo!

tak bi ven stopo pa ga na g***c vžgal da bi mu kislo zapasalo pa iz gorice je bil pa tako po mariboru dela?

ste že doživeli kaj podobnega?

P.S. rdeča je že nekaj časa gorela pa pred mano nekaj avtov tak da nisem pri rumeni ful bremzal da bi se mi zaradi tega skoraj not zabil!

Folk je danes res nenormalen!!!
Mene pa najbolj razjezi to da en pocasi vozi, pol ga gres prehiteval, on pa ti pol po gasi stopi!!!
:twisted: :twisted:
Meni pa sploh ko imam jugica pa si mislijo on me ze nebo prehitel, pol pa ga v 3jo vrzem pa po gasi tja do 5000-6000 obratov pa je stvar resena!!!
Tak sma se enkrat z enim roverjem sla!!

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Ne mar 02, 2003 12:57 pm

monster_d je napisal/-a:Mene pa najbolj razjezi to da en pocasi vozi, pol ga gres prehiteval, on pa ti pol po gasi stopi!!!

JA JA take primere pa poznam. Pri nas v Zali je kar velikokrat tako. Ma ej, vzadnic tudi ni malo manjkalo da se nisem vstavil in razlozil situacijo da tako se ne dela. Bila je ena bewla nova serija 320D. Ma nej gre v rit. Tip pac prepotentno skoci iz ovinka s svojim bednim dizelskim navorom pol pa po bremzah. Pa spet pa spet pa spet. AAAAAA ravno toliko da nisem moral mimo. Pa se to clovk ne more verjet. Pa se ena je bla. Kamion, za njim sharan, ( TDI kako pak :D ) pa jaz. Ma je tist sharan tiscal za tistim kamionom da nisem mogel med kamion in sharan. Kaj smo vse delal. Rahlo zavijal levo, blendali, trobili. Ma ni se zmenil pa se ubij. Mah jebat ga samo da ni kaksne totalke pa je vse OK :wink: he he

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Ne mar 02, 2003 2:01 pm

jest to skos delam :twisted: :twisted: :twisted: ...ampak glede nato da ze jest po omejitvah nevozim.. ne da meckam....
V8 POWER

Mustang_Girl
Novinec

Kraj: Mars

Mislm ej....

Napisal/-a Mustang_Girl Ne mar 02, 2003 2:17 pm

Ja ceste so grozne ratale. Najbrž sm jst to še bl opazla, ker sm v avtošoli in pol vsi misljo, da nimam pojma pol jih pa še večina reče "baba za volanom" in pol mi pa res prekipi k vidm kkšne take posranete in se more še inštruktor držat za zic k tok prtegnem.(sej pol sm vedno kregana, da tega ne smem... :( )

Včeraj sem ravno videla kako je neki koprčan zavijal v križišču na Gosposvetsko in ker je bil prepozen je že bla rdeča (Jaz te voznike čisto razumem- drug večji kraj, malo zmedenosti - komu se pa to še ni zgodilo) in je kot normalen človek ustavil. Za njim pa pridrvi en Mercedes kombi v njem en mlad mali posrane, ki je mislil, da je cesta njegova in ga hoče V RDEČO (!!!) obiti po desni strani, da bi zavil levo. Morte si mislit kako grozno je vse zaškripalo, ko je avtomobil pred mano bremzal do fula, ker ga je ta mladec tako izsilil, še večja fora pa je bila, ko go je tudi mladi zabremzal in tako ostal pol/pol na obeh pasovih. Potem se je neki drl v avtomobilu in klel, ob zeleni zopet izsilil, skoraj podrl pešča in moral zopet počakati, da koprčan spelje pred njega. HAHAHA! Vsaj maščevalo se mu je. Nobenmu ne privoščim nesreče, vsakemu takemu vozniku pa sigurno privoščim 18 kazenskih točk!!

UPAM, da se bo tole dal komu prebrat, zgodba je vsekakor POUČNA.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Ne mar 02, 2003 4:02 pm

TechnoBoy je napisal/-a:jest to skos delam :twisted: :twisted: :twisted: ...ampak glede nato da ze jest po omejitvah nevozim.. ne da meckam....

Ma zate ni problem. Mal turbinco zavrtim pa je. :mrgreen: ( to je bil zdej hec, da ne bo kaksne hude krvi :evil: )

Sam de bi pa pihnu 320 dizla BMW ta novega je pa brezveze. Bi rabil pa 300+ konjev.

Mustang_Girl A to ti potem v avto soli kar GAAASAAAA in gremo. Dokler te instruktor v 5 sekundi ne nadere kot psa. :mrgreen: Drugace pa zgodba coool, samo se stopiti bi mogla iz avtomobila in kot je nekdo rekel citiram " Razbijat z njegovo glavo po njegovem kobiju" :P

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Ne mar 02, 2003 6:07 pm

koprcani so splosno (pre)nori na cesti...

enkrat v zacetku leta stojim v mb na starem mostu (pri kazinu) prvi na semaforju, ko se prizge rumena in potem se zelena, ter (hvala bogu, pocasi) speljujem, ko k****n z desnega pasu (proti obracaliscu pred lacnim nojem) naenkrat pred mene potegne na levo

dobro samo, da sem se pravi trenutek pravi pedal nasel.....

tako, da ce slucajno to bere kak koprcan z belo bmwjevo petko, drugic malo pazi kaj delas... :evil:
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Mustang_Girl
Novinec

Napisal/-a Mustang_Girl Ne mar 02, 2003 6:15 pm

Ja Sej, jaz kar na gas pa gremo. Sam zdej sm se že kar pomirila. Nočem bit čez par let podobna takemu norcu kot sem prejle napisala. Res škoda da ga nisem mogla pretepst. Eni si res ne zaslužijo izpita.

Uporabniški avatar
monster_d

Napisal/-a monster_d Ne mar 02, 2003 9:50 pm

Mustang_Girl je napisal/-a:Ja Sej, jaz kar na gas pa gremo. Sam zdej sm se že kar pomirila. Nočem bit čez par let podobna takemu norcu kot sem prejle napisala. Res škoda da ga nisem mogla pretepst. Eni si res ne zaslužijo izpita.

To so pa taki ko so izpit v garazi delal :P :P :P :D

Mustang_Girl
Novinec

Napisal/-a Mustang_Girl Ne mar 02, 2003 9:56 pm

Izpit delam pa kr lepo na cesti tok da veš, da ne bom tak grozen voznik kot nekateri. Upam, da tudiuporabniki tukaj niso taki, ker mi vsi delujejo bolj miroljubno, če temu lahko tako rečem.

---
Novinec

Napisal/-a --- Ne mar 02, 2003 10:04 pm

monster_d je napisal/-a:To so pa taki ko so izpit v garazi delal :P :P :P :D

oni ko ga na letaliscu so se hujsi :wink: :P :DDD

Uporabniški avatar
monster_d

Napisal/-a monster_d Ne mar 02, 2003 11:55 pm

Mustang_Girl je napisal/-a:Izpit delam pa kr lepo na cesti tok da veš, da ne bom tak grozen voznik kot nekateri. Upam, da tudiuporabniki tukaj niso taki, ker mi vsi delujejo bolj miroljubno, če temu lahko tako rečem.

Nisem niti malo pomislil na tebe, hotel sem povedal da tisti ko vozijo za en k...., se jim rece da so izpit v garazi delali!
Marsikera punca zna dobro vozit, vedno sem se s tem strinjal!
Da ves.
Koliko ur pa ze imas, ce smem uprasat?

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Po mar 03, 2003 12:00 am

Ej Mustang_Girl, dej malo se umeri, čist preveč osebno vzemeš vsak post posebaj!

Nice & easy...
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Po mar 03, 2003 12:01 am

hehe nebi kej reku glede avto sole.. sva se z instruktorjem peljala po naselju in ravno konc omejitve ( 90km/h) me en zacne prehtevat... jest po gasu ( 1.3 Swift poskocn da je kej ) in valda je zaadej uzstov.. me pogleda in samo rece... nem i tega pri komisiji delat...
V8 POWER

Uporabniški avatar
monster_d

Napisal/-a monster_d Po mar 03, 2003 12:08 am

TechnoBoy je napisal/-a:hehe nebi kej reku glede avto sole.. sva se z instruktorjem peljala po naselju in ravno konc omejitve ( 90km/h) me en zacne prehtevat... jest po gasu ( 1.3 Swift poskocn da je kej ) in valda je zaadej uzstov.. me pogleda in samo rece... nem i tega pri komisiji delat...

Ko sem jaz delal izpit, sem imel enkrat voznjo na avtocesti!!
Te pa jaz z punto2 1.2 60KM, zgem tak 130km/h, pa hocem enga kombija prehitet pa gas zlozim, 140 vec ni slo tolko da se ga glih prehitel!!
Pol pa me je skoraj odzadi nalozil, pa rece instruktor daj po gasi!!

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Po mar 03, 2003 8:41 am

mah ta svift je pa mocn da je kaj .... tko da ni blo teh problemov...
V8 POWER

mare23
Stalni uporabnik

Kraj: Koper, Izola

Napisal/-a mare23 Po mar 03, 2003 11:15 am

:evil: Mene ful raz...i, kada ti en izziva prednost in me ne moti......potem pa ti vozi komaj le 30km/h..........bi mu vtaknu njegov k...c v avspuh!!!!

mare23
Stalni uporabnik

Kraj: Koper, Izola

Napisal/-a mare23 Po mar 03, 2003 11:15 am

:evil: Mene ful raz...i, kada ti en izziva prednost in me ne moti......potem pa ti vozi komaj le 30km/h..........bi mu vtaknu njegov k...c v avspuh!!!!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov