Debate, ki niso vezane na ostala področja...

ANTHRAX2
Nov uporabnik

Kraj: MOZIRJE

DARK DOG24

Napisal/-a ANTHRAX2 Če feb 03, 2005 5:30 pm

DARK DOG ME JE PRJAVIL POLICIJI DA SEM MU AVTO RAZBIL :lol: EJ FANT A NE MOREŠ PONOČI SPAT AL KAJ DEJ SE UMIRI. A MI LAHK RAZLOŽIŠ TVOJ IP,PREKO KATEREGA ME BODO IZSLEDILI, MA DEJ NEHI NO PREDAVAT :twisted:

PeCi
Stalni uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a PeCi Če feb 03, 2005 5:45 pm

kliota si mu razbil :o

aja pa z malimi črkami se da tud pisat :-P

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če feb 03, 2005 5:49 pm

PeCi je napisal/-a:kliota si mu razbil :o

aja pa z malimi črkami se da tud pisat :-P

Pust tipa namir, in ni več treba odgovarjat na to temo :?
Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če feb 03, 2005 5:49 pm

darkdog je obveščen, lihkar sem ga poklical, bomo pa videli kako in kaj je bilo, ko bo napisal to javno.

lahko pa ti izdam, da se je pa o tebi že pisalo v mod. kotičku, kjer smo mu priporočali prijavo policiji, ker si mu grozil.

lep pozdrav

p.s.: do vpogleda IPja avtorja posta imamo dostop vsi moderatorji in administratorji, tako da ni težko najdit kdo kaj piše ;)
Zadnjič spremenil RegY, dne Če feb 03, 2005 5:50 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Če feb 03, 2005 5:49 pm

pa dej model kaj ti je?? dej se smiri s takimi temami!! meni se preko PM, pa ce si pametn se ne bos cliota dotaknu!!

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Če feb 03, 2005 5:53 pm

Ne ni mi Cliota razbil, mi pa je zagrozil, da bo to storil.

Evo njegov PM za mene

DARKEC NE BIT PAMETEN, KER KOLKRAT BOŠ ME TI DOL FUKNU S FORUMA,TOLIKOKRAT BOM JAZ KAMOT PRŠU VEN Z DRUGIM GESLOM IN NE MISLI ČE SI MODERATOR DA SI FRAJER, KER DRUGO GESLO SPLOH NI PROBLEM DOBIT. ČE IMAŠ PA TI PROTI MEN KEJ ZA POVEDAT MI PA DEJ NA ŠTIRI OČI, VEM KJE SI DOMA IN NE SE ZAJEBAVAT, KER BOŠ MEL TVOJGA CLIA NA PRAFAKTORJE SESUTGA, TKO KOT JE BLA ONA HONDA OD TVOJGA KOLEGA,VEŠ DA NI PROBLEM.AJA ZAKAJ SI ŽE ZGUBU ŠIHT....

P.S.
FLYING OVER YOUR HOUSE, 5 GUYS CALLED ANTHRAX

Da sem dobil tak PM je posledica tegale mojega PM-a njemu

Živjo!

Rad bi ti povedal samo to, da sem danes 28.01.2005 šel na policijsko postajo v Velenju in te prijavil policiji zaradi groženj z uničenjem oziroma poškodovanjem osebne lastnine, v tem primeru je to moje vozilo Renault Clio.Tvoje podatke oziroma podatke s katerega računalnika si poslal grozilni PM bo podjetje Siol posredovalo policiji, na osnovi katere te bodo izsledili in te obiskali na domu.Poatki se bodo dobili s pomočjo tvojega IP-ja ki ostane viden na računalniku.
Jaz in ti pa se potem vidiva na sodišču.

Žal mi je ampak takšen način komuniciranja si izbral sam.

Lep dan še naprej.

darkdog24

Zato sem se posvetoval z nekaj kolegi in sosedom kriminalistom in se odločil, da ga prijavim policiji.Na policiji so bili veseli takih prijav, ker resno obravnavajo vsako grožnjo.
Žal mi je ampak takšen način komuniciranja je sam izbral.Policija pa bo brez težav izsledila kdo stoji za IP-jem pod katerim pišeš.Podjetje Siol izda osebne podatke vseh IP-jev samo policiji, tako da vse kar potrebujejo bodo dobili.Midva pa se vidima na sodišču kot sem ti lepo napisal.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Napisal/-a RegY Če feb 03, 2005 5:57 pm

tomideli darkdog ;)
Slika

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc Če feb 03, 2005 5:58 pm

dark pravilno

Zlatan_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Zlatan_ Če feb 03, 2005 6:00 pm

Darkdog,vse lepo in prav sm če ti misliš da bo njega šla policija iskat se hudo motiš oni tega ne jemljejo resno ampak kot otroški prepirček prek irca...Najprej mora kj narediti da bi se naša policija zganla .Zakja ne obračunata osebno kot ti svetuje??
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc Če feb 03, 2005 6:02 pm

Zlatan_ je napisal/-a:.Zakja ne obračunata osebno kot ti svetuje??

skoda avta!! ker model ni cist pr seb in se spravla na cliota, ki nima nic veze s tem prepirom!!

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Če feb 03, 2005 6:05 pm

Zlatan_ je napisal/-a:Darkdog,vse lepo in prav sm če ti misliš da bo njega šla policija iskat se hudo motiš oni tega ne jemljejo resno ampak kot otroški prepirček prek irca...Najprej mora kj narediti da bi se naša policija zganla .Zakja ne obračunata osebno kot ti svetuje??

no to ni lih res
dobil bojo podatke in ga obiskal in povprašal
že sam zarad groženj lahko tožiš

glede spora: z vpisom na forum sprejmeš dejstvo, da je tuki omejena demokracija in da te lahk admini in modi zaradi tvojih pisanj in dejanj banajo
podpis

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Če feb 03, 2005 6:06 pm

Zlatan_ je napisal/-a:Darkdog,vse lepo in prav sm če ti misliš da bo njega šla policija iskat se hudo motiš oni tega ne jemljejo resno ampak kot otroški prepirček prek irca...Najprej mora kj narediti da bi se naša policija zganla .Zakja ne obračunata osebno kot ti svetuje??

Sem mu tudi preden sem šel na policijo poslal tole:

wau pravi internetni mačo ni kej.
No pa gremo po vrsti.

Js nimam te oblasti da tebe dol fuknem ker nimam teh pooblastil.Opozoril sm te ker se je uporabnik Williamscar pritoževal da mu groziš preko PM-ov itd... nato me je tudi Upravnik Ice opozoril in reku naj ti pošljem PM da se malo umiriš.
Na ban listo te je dal Ice zaradi nekaterih izpadov in samo on ima to možnost,mi ostali moderatorji pa samo urejamo stran in brišemo neumestne komentarje.
Frajer ker sm moderator? Zakaj le?Nimam nobene koristi od tega niti plačan nism ubistvu avtomobilizem se mi pa zdi včasih kot vrtec kjer sm js tovarišica da umirim nekatere male otroke.

Aja ti bi pa kr Cliota razbil?Svetovno ej ni kej pravi dečko ko nima jac da bi mene ruknu pa se na aute spravla.Aja če maš muda kokr na računalniku dej me prosim na gobec 2-3 krat ker nujno rabim keš za ene stvari.Tam okrog 1-1,5 milijona tolarjev bi blo dost
Kar se tiče Honde nimam pojma o kateri govoriš ker nimam kolega da bi mel Hondo,drugače pa sm ti na razpolago da se dobima kot praviš na 4 oči nimam nobenega straha in ne respektiram nikogar.Pridi juter v Hotel Pako pa mi auto tam razbij.
Službo sm pa zgubu ker me neželijo zaposliti redno.

Aja še ena zanimiva,veš pred 1,5 letom mi je tako kot ti grozil 1 tip iz Velenja in bil 2x pri meni in grozil da mi bo auto uničil pa mene tazbil itd....,no potem sm pa jst šel na policijo pa zadevo prijavil in povedu za koga gre itd.. nato je mel g. nabildan frajer obisk od policije in mali pogovor s sodnikom,js sm si pa za vsak slučaj od tedi naprej zavaroval auto pred poškodbami proti 3 osebam,proti objesnostii,proti udarcu vozila na parkirišču,stekla in svetlobna telesa

Eto to je moj odgovor na tvoj komenatar,drugače pa kot sm ti reku zgoraj povej Ice-u to kar si men povedal ker te je on fuknu in te še vedno samo on lahko dol fukne z neta dol, js tega nemorem ker nimam te možnosti.

In odgovoril mi ni ničesar.Lepo sem ga povabil, da se dobima v Hotelu Paka in naj mi pove zakaj mi misli razbiti auto.Odgovora ni bilo, zato sem se odločil, za to kar sem se.Blo mi je nelagodno ko sm šel na policijo ker to je res zadnja stvar ki jo pač moraš nardit, ampak ker ni hotel na pogovor o tem sm reku da grem in zadevo predam policiji.Sem v kontaktu s kriminalistom, ki je zadevo uzel tako da karkoli se zgodi ga moram poklicat.Drugače pa bo dobil obisk v kratkem o tem ni dvoma.
Zadnjič spremenil darkdog24, dne Če feb 03, 2005 6:13 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Če feb 03, 2005 6:08 pm

Opa. Tle se greste pa kr zares. Take grožnje pa ne sodijo tle zraven. Dark - pametno si se odločil.

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če feb 03, 2005 6:08 pm

pa še dokazi obstajajo, kaj je hotu narest, drugače pa je v PM-ju omenil neko hondo,
če je vse res ga lahko ta kolega pošteno zagode Vraničnemu_prisadu, ker je v bistvu priznal, da bo Clio kot honda od kolega ;)
Slika

Zlatan_
Novinec

Napisal/-a Zlatan_ Če feb 03, 2005 6:10 pm

HMMMM Lublancan kje si pa ti zasledil da je darkdog uložil tožbo!!???
Pa sm tko itk si kle admini po svoje vse predstavlajo čigavo poste bojo brisal čigave pa ne,kot naprimer tema za kolko ste zbili ceno avtu,hvala lepa k ste moje poste vn zbrisal ker sm pač povedal svoje na tako glupo temo,pa admini bi mogl mal skrbet za obstoj kanala ne pa da ga sami uničujejo in je zato posledično kle vse manj folka,vam je probu že pillle dopovedat pa ni uspel ste očitno taki kle da ni važn kašna tema je naj bo če pa kdo kritizira pa mu zbriš poste,mislm very mature.En nasvet za vse admine pa moderatorje,ko se boste začel obnašat normaln kot ljudje se bodo tud drugi tako z vami pogovarjal.
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)

Mergy
Nov uporabnik

Kraj: Brezje

Napisal/-a Mergy Če feb 03, 2005 6:11 pm

Ma bose fore jest dam darkdog-u cist prou. Mislm da kle nekej tip po forumu strasi pa grozi. Mej j***a (kr jih vrjetn nima) pa se zmenta na stiri uci kakor se to pac dela ne pa nekej prek neta grozit. Vrjetno pa vsi veste da ce se gre nekej prek neta grozit vrjetn nima po streho vse poslihtan. . .

Lp Mergy

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc Če feb 03, 2005 6:11 pm

Zlatan_ je napisal/-a:.En nasvet za vse admine pa moderatorje,ko se boste začel obnašat normaln kot ljudje se bodo tud drugi tako z vami pogovarjal.

ja pa zarad tega ni treba grozit z razstavljanjem avta...se ti ne zdi??

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Če feb 03, 2005 6:12 pm

@ zlatan

Slika

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc Če feb 03, 2005 6:15 pm

@serđo: :tomidelej: SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Napisal/-a RegY Če feb 03, 2005 6:17 pm

darkdog je naredil edino pravilno

jaz bi take grožnje vzel nadvse resno. no, ko mi je hugo grozil, pa sem izvedel kak pamž je to, logično da nisem resno vzel, ker so mi njegovi kolegi povedali, da se nimam česa bat. v glavnem, tudi jaz bi reagiral čisto isto, ter tudi bom, če bo tak primer nastopil.

v glavnem: jaz stojim za darkdogom.
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov