Zlatan_ je napisal/-a:Darkdog,vse lepo in prav sm če ti misliš da bo njega šla policija iskat se hudo motiš oni tega ne jemljejo resno ampak kot otroški prepirček prek irca...Najprej mora kj narediti da bi se naša policija zganla .Zakja ne obračunata osebno kot ti svetuje??
Sem mu tudi preden sem šel na policijo poslal tole:
wau pravi internetni mačo ni kej.
No pa gremo po vrsti.
Js nimam te oblasti da tebe dol fuknem ker nimam teh pooblastil.Opozoril sm te ker se je uporabnik Williamscar pritoževal da mu groziš preko PM-ov itd... nato me je tudi Upravnik Ice opozoril in reku naj ti pošljem PM da se malo umiriš.
Na ban listo te je dal Ice zaradi nekaterih izpadov in samo on ima to možnost,mi ostali moderatorji pa samo urejamo stran in brišemo neumestne komentarje.
Frajer ker sm moderator? Zakaj le?Nimam nobene koristi od tega niti plačan nism ubistvu avtomobilizem se mi pa zdi včasih kot vrtec kjer sm js tovarišica da umirim nekatere male otroke.
Aja ti bi pa kr Cliota razbil?Svetovno ej ni kej pravi dečko ko nima jac da bi mene ruknu pa se na aute spravla.Aja če maš muda kokr na računalniku dej me prosim na gobec 2-3 krat ker nujno rabim keš za ene stvari.Tam okrog 1-1,5 milijona tolarjev bi blo dost
Kar se tiče Honde nimam pojma o kateri govoriš ker nimam kolega da bi mel Hondo,drugače pa sm ti na razpolago da se dobima kot praviš na 4 oči nimam nobenega straha in ne respektiram nikogar.Pridi juter v Hotel Pako pa mi auto tam razbij.
Službo sm pa zgubu ker me neželijo zaposliti redno.
Aja še ena zanimiva,veš pred 1,5 letom mi je tako kot ti grozil 1 tip iz Velenja in bil 2x pri meni in grozil da mi bo auto uničil pa mene tazbil itd....,no potem sm pa jst šel na policijo pa zadevo prijavil in povedu za koga gre itd.. nato je mel g. nabildan frajer obisk od policije in mali pogovor s sodnikom,js sm si pa za vsak slučaj od tedi naprej zavaroval auto pred poškodbami proti 3 osebam,proti objesnostii,proti udarcu vozila na parkirišču,stekla in svetlobna telesa
Eto to je moj odgovor na tvoj komenatar,drugače pa kot sm ti reku zgoraj povej Ice-u to kar si men povedal ker te je on fuknu in te še vedno samo on lahko dol fukne z neta dol, js tega nemorem ker nimam te možnosti.
In odgovoril mi ni ničesar.Lepo sem ga povabil, da se dobima v Hotelu Paka in naj mi pove zakaj mi misli razbiti auto.Odgovora ni bilo, zato sem se odločil, za to kar sem se.Blo mi je nelagodno ko sm šel na policijo ker to je res zadnja stvar ki jo pač moraš nardit, ampak ker ni hotel na pogovor o tem sm reku da grem in zadevo predam policiji.Sem v kontaktu s kriminalistom, ki je zadevo uzel tako da karkoli se zgodi ga moram poklicat.Drugače pa bo dobil obisk v kratkem o tem ni dvoma.