Tilen je napisal/-a:1. Zavaruj akustiko (če maš kasko, drugače bolj težko...)
2. Vedno vzemi ploščico s sabo, še posebej, če avto puščas za dalj časa!
3. Kupi kvaliteten avto alarm z ultrazvočnim senzorjem.
4. Poleg alarma kupi LCD daljinec za alarm. Na njem dejansko lahko vidiš kaj se z avtom dogaja, če si v bližini 1-3km (odvisno od kvalitete oz. cene alarma)
Če izpolnjuješ vse štiri pogoje, se nimaš kej bat!
Tilen je napisal/-a:tomaz40, če govoriš pač iz glave OK, drugače pa preveri podatke preden kaj napišeš.
1. Če imaš torej kasko, te zavarovanje akustike pride zelo malo. Lani ko sem začel z akustiko sem milsim da plačal okoli 6K za 150 jurjev vredno akustiko.
2. To je itak najdražje!![]()
3 in 4. Če kupuješ pri pooblaščenih prodajalcih in jim daš mastno zaslužit tudi na montaži je itak vse drago. Če se malo znajdeš imaš lahko že za 40K vgrajen omenjen alarm z LCD ključem, vrhunske kvalitete (pa ne mislim razne SPAL in podobna j***a).
Če imaš samo radio OK, če pa se resno ukvarjaš z akustiko pa verjemi, da je vedno tisti neprijeten občutek, ko zapuščaš avto na samem, v njem pa...
LP
ferrarist je napisal/-a:fantje...enga yugota,noter en fensi radio+zvočnike,pa se skrit in čakat...če nebo v prvo,bo v drugo zagrabu...pa še s caji se zment...mojga starega je en tipo zanalašč slepil z dolgimi lučmi+meglenkami...pol je stari popizdu,zapeljal avto tko,da tip ni mogu it mimo,ga primu za vrat,ga potegnu skozi šipo iz avta in ga fuknu na havbo in mu dal na gobec...za tem se je usedu v avto in se odpeljal naprej...poklical je policaje in jim vse objasnil,policaj mu je pa rekel...hvala bogu,da se še vedno dobi kdo tak kot ste vi, se mu zahvalu in reku:˝ta sigurno nebo več slepil nobenga˝...dejansko policija to podpira-pa vendar le do določene meje...
LP Ferrarist
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov