Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Kraja v Ljubljani.....

Napisal/-a golf_c Pe feb 04, 2005 11:57 pm

...no zdej sm pa še js žrtu....preklete kurbe mamilarske-ciganske....ne morm drgač rečt....ampak sm ehhh....
uglavnem , dons je šla moja v lj na izpit....s cliotom...pa ga je pstila v ulici na poljanski cesti 42-44...poleg drugih avtomobilov, lepo na parkplacu, to je blo med 13 in 15 uro....sred belga dneva....povrh vsega pa še ne preveč stranska al pa zakotna ulica....pa pride iz šole nazaj in jo čaka neprijetno presenečenje.....RAZBITA LEVA ŠIPA NA VRATIH IN BREZ AVTORADIA....pol me pa kliče in mi pove....sej ji nism verjel
pol je poklicala policaje-čakala pol ure-so vzel podatke in rekl naj jih js pokličem takoj ko bom lahko da bom povedu model pa serijsko številko radia, pol so pa šli...no pol je pa pršu tm vn en prjazn stric in ji je lepo zalepu šipo s polivinilom...tko da se je lohk pelala v kranj, pa še men ni blo treba v lj letet...sm šu direkt iz zasavja v kranj...čez litijo
uglavnem...un stric k je moji pomagu je pa čist tm zravn doma...v pritličju....rešetke na oknih vratih....in ma svoj dvorišče tko da lohk iz uluce not zapele in je reku da so mu že dvakrat v avto vdrl...reku je pa še da je tale moj primer zdele že 16 po vrst v zadnjem...ne preveč dolg nazaj no....in da policaji nč ne nardijo....pravjo da vejo kdo je ampak da nč ne morjo
to je to no....sam tko za info:
avtoradio PIONEER DEH-P5530MP s.številka: CETM023193 EW
SlikaSlika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So feb 05, 2005 12:32 am

fack tudi ti si bil zrtev avtoradia :roll: :roll: :twisted:

Jaz namrec razmilsjam o nakupu rabljenega avtoradia na cd pa me skoro ze malo mineva :roll:
Vec skode ti naredi na avtu kot je avtoradio vreden.

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Napisal/-a golf_c So feb 05, 2005 12:37 am

hja...mene bo pršlo koštat tole tm okol 25k....pol pa še radio bom mogu kupt(tacga da strela pa grize madona)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe So feb 05, 2005 1:09 am

Mah kurve so junkiji po lj, prou cakam da dobim enga da mu zbijem picko mamu jim j***m klosarsku.
Drgac pa momci nazaj na kasetarje :) kmal bojo zacel prodajat MP3 kasete ubistvu bojo k une za priklop diskmena sam da bojo mp3 pleyal :) tisto kasetco uzams sabo in si sigurn :P :D po moznost kups ksnga nakamitchija k je hud pa grd radio in ga noben od teh nebo su krast :P :D

LP PiLLLe

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco So feb 05, 2005 1:27 am

Sozalje za radio pa skodo ane... sam j***m ti sus babji, a jo nis naucu ploscico jemat ven. Sej je prov izzivala nesreco. Priloznost dela tatu. :roll:
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby So feb 05, 2005 2:27 am

hehe poljanska :D press sm blizu doma, pa šolo sm mel tam, pa ni blo tok tok nikol nč, je pa res, da čist nč ne pustim tko, da bi se vidl, čist nč, ker karkol vidjo vrednejšga od jurja spizdijo :D radio vedno sabo, ne pod zic, pol zvočnike pokrit se ne sme vidt, očala posprav v predal....

pol bo pa kul :D ni pa 100% :D

lpb

Van
Novinec

Napisal/-a Van So feb 05, 2005 10:46 am

Ludnica. In to sredi dneva. Včasih so ponoč kradli zdej pa....
Bo treba enga pitbula začet sabo vozit.
Omejitve so stare kot človek.

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen So feb 05, 2005 10:57 am

1. Zavaruj akustiko (če maš kasko, drugače bolj težko...)
2. Vedno vzemi ploščico s sabo, še posebej, če avto puščas za dalj časa!
3. Kupi kvaliteten avto alarm z ultrazvočnim senzorjem.
4. Poleg alarma kupi LCD daljinec za alarm. Na njem dejansko lahko vidiš kaj se z avtom dogaja, če si v bližini 1-3km (odvisno od kvalitete oz. cene alarma)

Če izpolnjuješ vse štiri pogoje, se nimaš kej bat! ;)
Slika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 So feb 05, 2005 11:08 am

Tilen je napisal/-a:1. Zavaruj akustiko (če maš kasko, drugače bolj težko...)
2. Vedno vzemi ploščico s sabo, še posebej, če avto puščas za dalj časa!
3. Kupi kvaliteten avto alarm z ultrazvočnim senzorjem.
4. Poleg alarma kupi LCD daljinec za alarm. Na njem dejansko lahko vidiš kaj se z avtom dogaja, če si v bližini 1-3km (odvisno od kvalitete oz. cene alarma)

Če izpolnjuješ vse štiri pogoje, se nimaš kej bat! ;)

Če izpolnjuješ vse štiri pogoje bankrotiraš. Te cenej pride če vsake 3 al pa 4 leta kupuš novo šipo in radio za recimo 40-50 jurjev. Že samo alarm, če je dober je drag ko pes. Da sploh ne govorimo o zavarovanju. Ko pa čez recimo 8 let (če ga imaš sploh tolk dolgo) prodaš avto ne dobiš za alarm popolnoma nič.

Ceneje je, tko kot je reku rugby: Največ kar pustim na vidnem mestu v avtu je na pol požrta čokolada. Pa popolnoma nič drugega.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl So feb 05, 2005 11:14 am

Čestitke, men so vdrl na istem naslovu 3 mesce nazaj, radio pa glanc nov sony cdx3000, ni me blo pa 15min...

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen So feb 05, 2005 11:30 am

tomaz40, če govoriš pač iz glave OK, drugače pa preveri podatke preden kaj napišeš.

1. Če imaš torej kasko, te zavarovanje akustike pride zelo malo. Lani ko sem začel z akustiko sem milsim da plačal okoli 6K za 150 jurjev vredno akustiko.
2. To je itak najdražje! :lol:
3 in 4. Če kupuješ pri pooblaščenih prodajalcih in jim daš mastno zaslužit tudi na montaži je itak vse drago. Če se malo znajdeš imaš lahko že za 40K vgrajen omenjen alarm z LCD ključem, vrhunske kvalitete (pa ne mislim razne SPAL in podobna j***a).

Če imaš samo radio OK, če pa se resno ukvarjaš z akustiko pa verjemi, da je vedno tisti neprijeten občutek, ko zapuščaš avto na samem, v njem pa...

LP
Slika

LiXo
Novinec

Napisal/-a LiXo So feb 05, 2005 11:53 am

Ja kr puščite avtoradije v avtu, pol se pa čudte da ulamlajo..nevem zakaj obstajajo snemljive ploščice :roll:

Uporabniški avatar
mišel
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a mišel So feb 05, 2005 11:57 am

LiXo je napisal/-a:Ja kr puščite avtoradije v avtu, pol se pa čudte da ulamlajo..nevem zakaj obstajajo snemljive ploščice :roll:

se popolnoma s trinjam s tabo. ;)

LiXo
Novinec

Napisal/-a LiXo So feb 05, 2005 11:59 am

Mislm...
Sej ne da podpiram kraje, ampak jebiga tko je...

:oops:

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 So feb 05, 2005 12:10 pm

Tilen je napisal/-a:tomaz40, če govoriš pač iz glave OK, drugače pa preveri podatke preden kaj napišeš.

1. Če imaš torej kasko, te zavarovanje akustike pride zelo malo. Lani ko sem začel z akustiko sem milsim da plačal okoli 6K za 150 jurjev vredno akustiko.
2. To je itak najdražje! :lol:
3 in 4. Če kupuješ pri pooblaščenih prodajalcih in jim daš mastno zaslužit tudi na montaži je itak vse drago. Če se malo znajdeš imaš lahko že za 40K vgrajen omenjen alarm z LCD ključem, vrhunske kvalitete (pa ne mislim razne SPAL in podobna j***a).

Če imaš samo radio OK, če pa se resno ukvarjaš z akustiko pa verjemi, da je vedno tisti neprijeten občutek, ko zapuščaš avto na samem, v njem pa...

LP

Ja zdej govoriva o 2 različnih stvareh. Jest govorim o točno tem primeru, ne na splošno. Torej golf_c-ju se nikakor ni splačalo zavarovat akustike.

Seveda če pa imaš akustiko v vrednosti 200 jurjev ali več je pa druga pesem. Torej za 99% voznikov se nikakor ne splača zavarovat akustike pod nobenim pogojem. Alarm pa bi v avto namontiral zato, da mi ne bodo avta sunl ne pa zarad radia pa zvočnikov.

Pač nisem fen akustike v avtu. Glavno da CD-je podpira pa da so neki normalni zvočniki pa sem jest popolnoma zadovoljen.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

šerif heđra
Nov uporabnik

Napisal/-a šerif heđra So feb 05, 2005 12:28 pm

bemti, men so tud zadnjič na poljanski vse 4 gume prerezal :evil: ...
u betulu prvi, ma tazadnji domov...

Van
Novinec

Napisal/-a Van So feb 05, 2005 4:50 pm

šerif heđra je napisal/-a:bemti, men so tud zadnjič na poljanski vse 4 gume prerezal :evil: ...

Brez radia se vsaj lahko odpelješ, tole z gumami je pa res kriza.
Omejitve so stare kot človek.

ferrarist
Novinec

Napisal/-a ferrarist So feb 05, 2005 5:24 pm

fantje...enga yugota,noter en fensi radio+zvočnike,pa se skrit in čakat...če nebo v prvo,bo v drugo zagrabu...pa še s caji se zment...mojga starega je en tipo zanalašč slepil z dolgimi lučmi+meglenkami...pol je stari popizdu,zapeljal avto tko,da tip ni mogu it mimo,ga primu za vrat,ga potegnu skozi šipo iz avta in ga fuknu na havbo in mu dal na gobec...za tem se je usedu v avto in se odpeljal naprej...poklical je policaje in jim vse objasnil,policaj mu je pa rekel...hvala bogu,da se še vedno dobi kdo tak kot ste vi, se mu zahvalu in reku:˝ta sigurno nebo več slepil nobenga˝...dejansko policija to podpira-pa vendar le do določene meje...

LP Ferrarist
Slika

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl So feb 05, 2005 6:03 pm

ferrarist je napisal/-a:fantje...enga yugota,noter en fensi radio+zvočnike,pa se skrit in čakat...če nebo v prvo,bo v drugo zagrabu...pa še s caji se zment...mojga starega je en tipo zanalašč slepil z dolgimi lučmi+meglenkami...pol je stari popizdu,zapeljal avto tko,da tip ni mogu it mimo,ga primu za vrat,ga potegnu skozi šipo iz avta in ga fuknu na havbo in mu dal na gobec...za tem se je usedu v avto in se odpeljal naprej...poklical je policaje in jim vse objasnil,policaj mu je pa rekel...hvala bogu,da se še vedno dobi kdo tak kot ste vi, se mu zahvalu in reku:˝ta sigurno nebo več slepil nobenga˝...dejansko policija to podpira-pa vendar le do določene meje...

LP Ferrarist

Pa kok si ti str? Nismo vsi prepotentni 18 letni mulčki k bi okol mlatl zato k en ne zna dolgih ugasnt.... pržgeš jih še ti pa je...mogoče so mu pa kratke crknle, al se mu je pa kej zataknl, al jih pa pač noče izklopt.... zato jih še ti vklopiš :roll:

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice So feb 05, 2005 6:50 pm

A postavmo en avto ke z mamljivmu radiam pa snemamo? :twisted:

p.s. tist k ploščice radia dons s sabo ne jemlje, sam lohk šteje dneve preden izgine...
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov