Maxx je napisal/-a:Kranjski Golf ni razbit ampak je v Ljubljani in ni več provida.Srebrna Vektra pa ma reg:KR 94-62D Tko pa mate še od Vectre reg. ampak vam nič ne pomeni ker preden boste zagledali reg.boste že posneti.
Kar se Vektre tiče, v glavnem ima eno in insto tablico sem jo pa vidu tudi že z drugimi. Na srečo je nova Vektra dokaj redek avtomobil, tako da že na daleč si lahko previden.
Pa še ena zanimivost o Vektri. Nekaj časa so imeli na zadku vozila SLO nalepko, zapomnil semsi jo po tem ko sem jo šel prehitevat sem si reku sej SLO pa ne nucajo ker se vozjo samo po gorenjski avtocesti, no ampak sem imel srečo ker nisem šel pre hitro. No pol so pa nalepko dol dali in bi se kmalu zopet nategnu pa sem mel zopet srečo.
Se mi je pa zgodilo še nekaj. Ko sem se peljal po gorenski avtocesti sem naletel na kolono vozil. Vzrok je bil spredaj vozeča Vektra ki se je peljala 110km/h, sam sem naavtocesti začel s prehitevanjem in sem pospeševal. V avtošoli so me učili da ko prehitevaš dodaj plin do konca tudi če greš čez omejitev. No prehitev sem Vektro z več kot 140 km/h in se ni zgodilo nič prtresljivega. No pol so se pa ostali opugumli in začeli prehitevati. Neka petka je začela prehitevati ampak se je tip zajebu k ni dal žmigavca, takoj lučke in ob cesto, naprej je pa zadeva jasna.
Drgač se more pa peljat za tabo vsaj 500 m, ampak ni mi jasno približuješ se takemu vozilu z naprimer 200km/h, glede na to da je Vektra na voznem pasu in da za njo vozijo vozila kako te lahko sploh zmeri če te lahko?