Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Kaj pomeni ta tuv? (prej tema carzone)

Napisal/-a Fiat Tipo Sr feb 09, 2005 11:58 pm

Mene pa zanima a ima carcept tuv certifikate? Sem jim že pisal pa zaenkrat še nisem dobil odgovora(pa tud ne vem če ga bom.). Pa kdo bi bil uvoznik oziroma kdo pri nas prodaja njihove izdelke da bi vsaj tam vprašal?
Imajo letvice za luči za mojga tipolja sam če ni tuv pol odpade kot je že odpadel carzone specials. Drugega ki bi pa še izdeloval letvice za tipolja pa žal ni :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Pa verjetno spet ne bo nič in homolomo odpade.
pa še link do njihove strani sm tam nič ne piše vsaj jz nisem zasledil o kakem tuv
http://www.carcept.com/
Zadnjič spremenil Fiat Tipo, dne Pe feb 11, 2005 12:28 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ Če feb 10, 2005 12:26 am

Carzone ma papirje, samo ne vem ce cisto za vse kar prodaja.

Carcept je angleska firma ce se ne motim kar pomeni NO GO. (ni papirjev)

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Napisal/-a Fiat Tipo Pe feb 11, 2005 12:26 am

Bestellnummer: 70FIATC1TO90
Scheinwerferblenden für Fiat Tipo 93-
Material: PU
Hinweis: B=TÜV-Bestätigung b
Preis: 49,90 €

Končno sem dobil tud letvice ki imajo tuv certifikat, sam mi ni jasno kaj naj bi pomenil ta certifikat ker ima zraven še neko oznako b . Al bi se to pri nas normalno dalo homologirat.

Firma je Mattig

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe feb 11, 2005 12:53 am

ne kompliciri. panebos zdj su letvice homologirat

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Pe feb 11, 2005 1:17 am

Voith je napisal/-a:ne kompliciri. panebos zdj su letvice homologirat

ja a ti bi pa reskiral? za del ki stane cca 10 jurjev, pa da se polcaj zapici da nimas homolomo za letvice bos pa placal 100 jurjev kazni???? a ni mal brezveze to? k mas ze 10 parov letvic za ta dnar kot je kazen!!!!
pa ce gres ze enkrat za spojler ali pa kaj drugega na lpp bos pa se tole zraven prlozu za letvice pa je!!
saj imam jaz tudi na twingu okrasne letvice homologirane!!!! ceprav je malenkost ampak ko sem sel za auspuh pa spojler sem ap se to zraven dal....da ni brezveznih problemov....
pa LP

aja FIAT TIPO ..ti pa kar pejt homologirat pa bo!!!

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Napisal/-a Fiat Tipo Pe feb 11, 2005 7:12 am

Fora je ker imam vse ostalo homologacijo narjeno ok razn zdej po tanovem za športni filter nimam, sam mi ni škoda dat dnarja pa imam pol mir in se lahko policajem smejim v brk z homologacijo drgač je ratalo preveč pizdarij s tem in kazni....
Kaj je pol s tistim B=TÜV-Bestätigung b kaj pomeni to al je to običajen tuv al zakaj ima tiste oznake še zraven .Tud kar piše v nemščini pojma nimam kaj pomeni. Da nebom dal močnih 10 čukov pol pa homologirat nebom mogu.

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Pe feb 11, 2005 10:51 am

Fiat Tipo je napisal/-a:Fora je ker imam vse ostalo homologacijo narjeno ok razn zdej po tanovem za športni filter nimam, sam mi ni škoda dat dnarja pa imam pol mir in se lahko policajem smejim v brk z homologacijo drgač je ratalo preveč pizdarij s tem in kazni....
Kaj je pol s tistim B=TÜV-Bestätigung b kaj pomeni to al je to običajen tuv al zakaj ima tiste oznake še zraven .Tud kar piše v nemščini pojma nimam kaj pomeni. Da nebom dal močnih 10 čukov pol pa homologirat nebom mogu.

Note: B=TUV confirmation b
to je zdej prevod v anglescino ce ti je kej bolj domace
kaj je pa fora B ti bo pa en povedal ki se mu da s tem ubadat :) jest bi na tvojmu mest ce te ze tolk skrbi prasal na LPP na homologacije pa je! tja poklic pa prasej...ce mogoce tukej naus dobu odgovora...drgac pa po mojem misljenju je to TUV tak kot mora bit...tist B zravn je sam zato da te bega :) hehe
Lp
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov