audi4ever je napisal/-a:joj ste tečni kaj pa je 100 miljončkov za naše železnice, ki itak vsako poslovno leto zaključijo z večjim primankljajemškoda mi je avta ne pa vlaka, za denar se bojo pa že zmenil, če je zavarovan pr triglavu ne bo panike, mu bojo malce pogledal skozi prste, glede na to, da je firma vredna 500mio eur
Fullback je napisal/-a:audi4ever je napisal/-a:joj ste tečni kaj pa je 100 miljončkov za naše železnice, ki itak vsako poslovno leto zaključijo z večjim primankljajemškoda mi je avta ne pa vlaka, za denar se bojo pa že zmenil, če je zavarovan pr triglavu ne bo panike, mu bojo malce pogledal skozi prste, glede na to, da je firma vredna 500mio eur
no ne bluzi, pa si raj kdaj kakšno statistiko preber!
audi4ever je napisal/-a:Fullback je napisal/-a:audi4ever je napisal/-a:joj ste tečni kaj pa je 100 miljončkov za naše železnice, ki itak vsako poslovno leto zaključijo z večjim primankljajemškoda mi je avta ne pa vlaka, za denar se bojo pa že zmenil, če je zavarovan pr triglavu ne bo panike, mu bojo malce pogledal skozi prste, glede na to, da je firma vredna 500mio eur
no ne bluzi, pa si raj kdaj kakšno statistiko preber!
daj me razsvetli, ker moj IQ je bolj sobne temparaturene berem statistike, ker je po veliki večini zavajujoča, pa ne misli, da s ebom kregal zdej s tabo, ker sem napisal post zgolj za hec, če si ga pa ti prevč resno vzel, je pa to tvoja težava
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov