Flok1234 je napisal/-a:Kolega je ravno prišel s tehničnega pregleda in stvar je sledeča: avto je letnik 99, tehničnega pregleda mu ni bilo potrebno opraviti (avta mu ni bilo treba zapeljati čez stezo za pregled) pa tudi tehničnega mu ni bilo treba plačati! Menda je fora v par - nepar letih!!! Kdo ve kaj več o tem.....??????????
Mick Jerry je napisal/-a:Po novem so tehnični takole: prvič po treh letih, potem čez dve leti, potem še enkrat čez dve leti in ko je avto star 7 let vsako leto. Zdej ne vem če velja tud za avte registrirane že pred 1.1 2005, al pa to velja samo za te po tem datumu. Razen če sp mu zajebal v prometni. Mojmu fotru so na skuterju in je šele po treh letih pelal na tehnični ko je bil skutr star že 2 leti.![]()
vesolc je napisal/-a:zdej po novem moras delat tehnicnega tkole:
avto star do 3 leta: brez tehnicnega
avto star 3-7 let: na 2 leti tehnicni
avto starejsi od 7 let: vsako leto tehnicni
polletnih pregledov ni vec
to bi blo to...ce sem se pa kje zmotil pa nej me kdo popravi
lisko je napisal/-a:Vse lepo in prav..... ampak jaz sem mel tehničnega decembra lani... in nalepka mi velja do junija tega leta..... kaj pa pol? Dobim nalepko za eno leto ? Do junija 2006? registracijo bom pa plaču decembra? Al bom zdej še vseen dobu pol leta.... pol decembra pa za eno leto?
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov