mito155 je napisal/-a:Kje najceneje do novih grafitno sivih 15 col Superleggera. Sem bil v Španu pa hoče 34k po kosu za srebrn, sivih pa nima!
lp
crazi je napisal/-a:mito155 je napisal/-a:Kje najceneje do novih grafitno sivih 15 col Superleggera. Sem bil v Španu pa hoče 34k po kosu za srebrn, sivih pa nima!
lp
pa vzemi 16 col! Ne bo ti žal!
jerko14 je napisal/-a:ja sam ta model kot ga on navaja ne obstaja 16" .........
imas na voljo samo 15",17",19"...
lp
jerko
Tomo je napisal/-a:Poglej ce bos kej najdu na www.vulkanizerstvo-lasic.si
mito155 je napisal/-a:Tomo je napisal/-a:Poglej ce bos kej najdu na www.vulkanizerstvo-lasic.si
Sem si že zračunu... cca 97k za gotovino brez gum... plus gume...sam jih morm jutr poklicat če imajo grafitne...
lp
mito155 je napisal/-a:Vzel bom 15 col to je definitivno. Barva mora biti grafitno siva. Drugače bom kupu kej druzga. 16 col? Kaj pa vem. Mel sem 17, pa nisem dobu homologacije... V šanu mi je naračunu 190k brez vijakov na gotovino, z najcenejšimi BF Godrich gumami...
žalostno...
JohnyR je napisal/-a:mito155 je napisal/-a:Vzel bom 15 col to je definitivno. Barva mora biti grafitno siva. Drugače bom kupu kej druzga. 16 col? Kaj pa vem. Mel sem 17, pa nisem dobu homologacije... V šanu mi je naračunu 190k brez vijakov na gotovino, z najcenejšimi BF Godrich gumami...
žalostno...
Grafitno sivih ni več v proizvodnji. Že cca. dve leti jih ni več v katalogu.
Če jih hočeš ravno sive boš moral rabljene kje dobit, al pa nove kupit pa dat prebarvat.
Drugače pa:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov