Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
KenWa
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

"Rdeca luc, gas do konca, pesci pazite se me!"

Napisal/-a KenWa Če feb 17, 2005 5:51 pm

To si je vceraj, 16.2.05, mislil voznik svetlo modre alfe 156 (star model), ko je stisnil na gas, medtem ko je ze gorela rdeca luc in je neka gospa ze stopila na prehod za pesce ter zelela preckati cesto. Avto pa je zletel mimo semaforja naravnost proti gospe in jo zgresil za par dobrih centimetrov - zenski je plasc namrec skoraj odneslo! Ce bi prislo do nesrece, bi bila ta gotovo s smrtnim rezultatom na kraju mesta, saj je vozil neodgovoren lastnik avta vsaj s hitrostjo 100km/h in bi zensko kar odneslo v zrak ce bi jo zadel.

Poanta tega je...da ce je ta voznik slucajno del tega foruma... naj se zamisli sam nad sabo in kako vozi, ker ce bom se enkrat prica njegovi neodgovorni voznji, se bom dobesedno pritozila na policiji (ker ja, sem voznika potem se isti dan "izsledila" in imam zapisane vse potrebne podatke za anonimno prijavo!). Sem imela pac sreco in je parkiral svoj avto skoraj nasproti kopalisca Kodeljevo, da sem si podatke lahko zapisala, saj ga drugace zaradi njegove nore voznje tako ali drugace ne bi ujela.

Ob tem naj se zamislijo tudi usi ostali podobni vozniki in pomislite do cesa bi prislo, ce bi zensko avto tudi zbil... :evil:

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če feb 17, 2005 6:01 pm

Ja tega je velik,brezvestni vozniki, samo ne verjamem da je ta del tega foruma,no sej ne rečm da je sam normaln folk klele gor :P :D ,sam tak d**** pa ne more bit ;)
Slika

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Če feb 17, 2005 6:03 pm

brez skrbi da je nekej takih tud kle gor!! primer debila je bil ze vceraj ko se je hvalil da on pije in vozi...!!! sicer je pa samo en norec dost pa te ni vec!! sam kaj ko takih nasi krofki ne bojo dobil!! :evil:

Uporabniški avatar
xsAMOR
Novinec

Kraj: Hrušica

Napisal/-a xsAMOR Če feb 17, 2005 6:06 pm

Mogoc je hotu je pokazat da zna prtisnt gas :roll:. Ne zelim si niti predstavljati kaj bi bilo z zensko, kaj sele da bi jo zadel :!:

Brez dokaza oz. navzocnosti policista bi ga bilo pa tezko prijaviti glede takih stvari, edino ce bi bili pripravljeni nekaj casa spremljati to vozilo(njegovo voznjo in ravnanje v prometu - nevem kako reagirajo na take prijave->ce sploh).

Drgac pa trudite se biti strpni v prometu in ce je le mozno ustavljajte pescem na prehodih kjer ni semaforjev ;)

LP

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid Če feb 17, 2005 6:08 pm

Eni pač vozjo z spodnjo namest tazgornjo glavo! :/:o:/

Fantje ahtite ki delate!

lp

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Re: "Rdeca luc, gas do konca, pesci pazite se me!"

Napisal/-a golf_c Če feb 17, 2005 6:13 pm

KenWa je napisal/-a: ker ce bom se enkrat prica njegovi neodgovorni voznji

mogoče bo takrat za koga že prepozn.....js bi ga prjavu TAKOJ :evil:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Napisal/-a stealth Če feb 17, 2005 6:13 pm

a je bila to ta alfa k ma spojler zadaj ? Če je pol sem jo že dostikrat vidu dirjat po Lj.

Lp
M.
Dodge Stealth Twinturbo AWD

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM Če feb 17, 2005 6:33 pm

Da ne odpiram nove teme. Morda kdo ve, kaj se je včeraj oz., predvčerajšnjim zgodilo v semaforiziranem križišču pri AMZS v LJ? Včeraj sta bili ob prehodu dve beli sveči in šopek, danes jih je bilo nekaj več, je pa nekaj posutega z absorbnimi sredstvi tam okoli in na pločniku.

Gost

Napisal/-a Gost Če feb 17, 2005 6:36 pm

Točno to se je meni zgodilo pred kakimi šestimi-osmimi leti. S kolegom čakava pred semaforjem, nekaj debatirava, jaz nisem bil nič pozoren na okolico, na semaforju se je prižgala zelena luč za pešce, jaz sem že stopil na cesto, kar naenkrat pa par centimetrov pred mano WHOOOOOOOOOSH nek norec. 100km/h nevem če je mel not, 80 pa sigurno. Sva kar stala tam kot lipov bog kakih 5 sekund.

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Če feb 17, 2005 6:40 pm

Saj bo prišel k pameti...samo žal bo mogo kdo umret prej.
Teslo blesavo.
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch Če feb 17, 2005 6:42 pm

Enako se mi je dons zgodilo na tržaški ko je en k****n (mlajših let) z modrim twingotom skor zbou kr ene par ljudi ko je čet rdečo šou. Mislm da je tak folk totalno neodgovoren največji problem ja pa itak da policaji itak niče ne delajo razn da nas kaznujejo zarad prehitr vožnje. Kretenov ki pa čez rdečo črto, pa dvojno črto vozjo pa noben ne pogleda. Žalostno.
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Če feb 17, 2005 6:44 pm

KenWa na tvojem mestu bi že prijavil preden bo prepozno in bo vzeto kakšno življenje... :?

Je pa tako da kdor bo hotel noreti bo to tudi počel :roll: So pa sankcije...
Če je ravno, ni zabavno.

CM
Novinec

Napisal/-a CM Če feb 17, 2005 6:55 pm

KenWa nič ne čakaj, rajš pejd takoj prijavt. Mrbit naslednjič ne bo zgrešil za par centimetrov. :evil:
Jst sploh ne štejem več kolikokrat so me skoraj zbili zaradi te njihove "barvne slepote". :roll: Prejšnji teden me je v roku 5 minut skoraj 2x zbil avto.

Uporabniški avatar
Civic 4.th
Novinec

Napisal/-a Civic 4.th Če feb 17, 2005 7:12 pm

NORC!! :evil: takega bi jst na sredo celovške postavu..me zanima kako bi uživu, k bi kdo "par" centimetrov mim njega leto 100km/h :twisted: drugače pa nekateri itq konstantno vozijo skozi rdečo!!! :x

lp
HONDA accord 2.0 VTEC

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM Če feb 17, 2005 7:23 pm

Demo je napisal/-a:KenWa na tvojem mestu bi že prijavil preden bo prepozno in bo vzeto kakšno življenje... :?

In kaj potem če ga prijaviš? Nič oz., če ga dobijo, da napiha... Žal je tako, sem se jaz pozanimal pri policistu, ker sem imel podoben primer in sem poklical na 113 in potem vprašal kaj mu lahko naredijo. če ga ne vidu uradna oseba nič...
Če se ne motim je v Švici čisto drugače. :oops:

Uporabniški avatar
kochar
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kochar Če feb 17, 2005 7:55 pm

Model se itak ne bo zamislil nad sabo.. mogoče se bo potem, ko bo na "oni strani"-upajmo da čimprej :evil:
I'll be back.

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Če feb 17, 2005 8:13 pm

He He :D j*** ga tko pac je kaj cs. :) ce bi jst usak dan joku glede na voznjo teh egoisticno prfuknenih ludi bi ta forum mene ze zdavni benu :D usak dan sm po 9 ur na cest(zadne cajte mal mn k ni dela :D ) in sm ze vidu svega i svasta like danasnji primer. Furam prot semaforju vidm da je luc zacela utripat in model pred mano gasa in ko je prsu skor do pesackega prehota zalep na bremzo jst pa k sm stegnu za njem naj se ustavm pa tko vozu sm kamion prazn k sam drsi ko bremzas na fula :) tko da unga cifota tko nabasu sam k je biu fotr v blizini pa nism hotu spet poslusat pridig :D

LP PiLLLe
BTW: ces tista KenWa k mislm da si lepo pozdravlena mala :P :D

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Če feb 17, 2005 8:23 pm

Če gre za svetlo modro Alfo 156 2.0 z velikim spoilerjem sem na tega b***** že nekajkrat naletel. Nazadnje sem ga zalotil, ko je neki ženski dokazoval svoje vozniške spretnosti in kako avto potegne. Ko sem opravil z njim je vozil samo še po omejitvi.

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Če feb 17, 2005 8:28 pm

Zakaj pa tukaj ne objaviš podatkov, podroben opis in registrsko, pa če ga kdo sreča naj ga :/:o:/
Sicer pa, prijavit policiji in jih opozoriti naj si prijavo dobro zabeležijo. Ko bodo prejeli več prijav za isto registrsko, ga bodo mogoče šli sledit s civilnim avtom in ga ujeli pri nemarnem početju. Tako bi bilo prav.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Če feb 17, 2005 8:31 pm

Policija nardi en jackshit po domac povedan :) je prsl enkrat do incidenta v katerm sm biu jst optozen ker je bakica furala 30km/h in ker sm jo jst prehitel v kriziscu me je prjavla itk sm su v solo in se mi je jebal pred solo smo pocakal na policijo in ko so prsl so sam rekl gospa s tem paperckom nemorete nc :D jst sm pa su na pouk :P :D

LP PiLLLe
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov