Zanima me a to res deluje sam pr servotu al se še kej druzga zgodi ob pritisku na gumb? Učas mam feeling da ne znam speljevat kadar mam city vklopljen.
Nj kdo k kej ve o tem kej napiše

Stupko je napisal/-a:Vsi poznate (skor vsi) da ma fiat (vsaj v puntiču mk2 i naprej je) "City mode", en gumbek k nardi iz navadnega servota 2x bol mehkejši servo volan.
Zanima me a to res deluje sam pr servotu al se še kej druzga zgodi ob pritisku na gumb? Učas mam feeling da ne znam speljevat kadar mam city vklopljen.
Nj kdo k kej ve o tem kej napiše
Stupko je napisal/-a:uporabljam samo pri parkiranju pa za kšn btc pa tm k se mi ne da preveč trudt obračat volana, drgač pa norlan servo uporabljam, ker mi je vseeno malo bol "športno" vse skupaj
Še to, je normalno da avto isto vleče v 4 in 5ti )150km/h)?
PS: se vid da ga je prej 2 let pa pol furu fort (fotr je str okol 60 let) -> U got the point?
GM je napisal/-a:Malo več kot 150 bi lahko šel (vsaj po števcu) če nimaš kakšnih ekstremno širokih gum.
Če je zamorjen zameni svečke pa zračni filter pa se bo nejbrž poznalo.
Kaj misliš s tem da ne znaš speljevat? Mogoče te moti prehod ko se City mode ugasne. Sam to je šele pri 40 kar pa ni glih med speljevanjem.
lenivec je napisal/-a:Leprotto je napisal/-a:GM je napisal/-a:Malo več kot 150 bi lahko šel (vsaj po števcu) če nimaš kakšnih ekstremno širokih gum.
Če je zamorjen zameni svečke pa zračni filter pa se bo nejbrž poznalo.
Kaj misliš s tem da ne znaš speljevat? Mogoče te moti prehod ko se City mode ugasne. Sam to je šele pri 40 kar pa ni glih med speljevanjem.
A se ne izklop šele pri 70 km/h?
ne pri 40 se izklopi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov