Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uros1
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

OPOZORILO!

Napisal/-a Uros1 Po feb 21, 2005 8:44 am

Najprej en lep pozdrav vsem skupaj!

Jaz bi vas sam rad opozoril na enega izmed uporabnikov tega foruma, ki se ga najde pod imenom clio(proton_freak):Gre pa se za naslednje:
Na tem forumu je dal oglas za OZ racing Superleggera 15 col srebrne, ki sem jih že nekaj časa iskal.Po dolgotrajnem dogovarjanju sem se odpeljal v MB.Stalno mi je zatrjeval da on dela pri vulkanizerju in da so feltne na centrirki preverjene in da so ravne.Jaz naiven kolkr sm, sm mu pa verjel in kupil feltne.Ko pa sem jih dal preveriti k vulkanizerju se je izkazalo da so 3 od 4 felten krive!Seveda sm ga takoj poklical in mu rekel da naj feltne pač vzame nazaj.Odgovor pa je bil, da on to prodaja za nekega tipa in da naj se z njim pogovorim.Jaz tega tipa sploh nisem nikol vidu ali slišu.Pol sm mu pa reku naj mi das cifro od tega človeka, mi pa pribije da ga kao ne pozna in da pozna sam njegovo registrsko in da jo bo pogledu k se bo avto naslednjič mim njega pelu.Prosm lepo sej sm naiven ampak butast pa ne. :evil:

Zdej me pa zanima, kaj bi vi v takem primeru naredili?
Aja pa prosim zelo pazite ko karkoli kupujete od njega.Hvala!

LP :hi

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Po feb 21, 2005 10:40 am

Zanimivo, hvala za opozorilo, nisem si pa mislil da je clio proton freak tak tip in da je to naredil.

Diši po čistem nategu!
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Po feb 21, 2005 10:42 am

no no no...dejte mal pazit ka pišete.

proton je uredu človek, veliko stvari sma že zamenjala, prodala, kupla in nikoli ni bilo problemov. ;)

res če maš kake probleme dej se to na 4 oči zmen in ne blatit ljudi okol.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Po feb 21, 2005 10:44 am

croma_man je napisal/-a:no no no...dejte mal pazit ka pišete.

proton je uredu človek, veliko stvari sma že zamenjala, prodala, kupla in nikoli ni bilo problemov. ;)

Človk je samo opisal svoje izkušnje s tem uporabnikom, ravno tako kot ti svoje.
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Po feb 21, 2005 10:46 am

super98 je napisal/-a:

Človk je samo opisal svoje izkušnje s tem uporabnikom, ravno tako kot ti svoje.

odvadi se krast druge misli! :lol:

drgač se pa podpišem 8)

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Po feb 21, 2005 10:47 am

aj, neprijetna izkušnja res :? ,

kak se bosta pa zmenila pa samo ti veš ;)
Slika

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Po feb 21, 2005 10:48 am

Počakmo da slišmo obe plati zgodbe. Čeprou tole kar je uros1 napisu so skor dejstva tko da :?

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Po feb 21, 2005 10:51 am

če si ti imel dobre izkušnje z njim, to še ne pomeni da je vredu človek in obratno zaradi ene slabe izkušnje še ne pomeni, da je goljuf!!

vsekakor pa če so feltne res krive in jih je prodajal kot "ravne", pa to ni fer od njega!!

Mihc
Novinec

Napisal/-a Mihc Po feb 21, 2005 10:52 am

osebno mislim da ga je nategnu prodal mu je zadevo ne da bi mu povedal kaj pac je z to stvarjo narobe
ce to gledas pri feltnah je najvecje sranje da so zvite ceprav se da to popravt bi blo fer od njega da mu to pove
I am kept in place by G-forces, not seatbelts

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond Po feb 21, 2005 10:56 am

Hm no ja, hitro se lohk zgodi da probaš prodat robo ki ni glih najboljša....marsikdo na tem forumu bi pri prodaji svojega vozila zamolčal kakšno podrobnost samo zato da bi dobil par jurjev več...
...po drugi strani, pa sam osebno zaradi podobnih zadev ne maram rabljene opreme kupovat, ker je loterija.

Mislm da je prov da si opozoril, blatenje je pa takrat ko nekoga pošiljaš v spolne organe in spolno občuješ z njegovimi starši in podobno.

Je pa res da je vedno potrebno slišati dve plati in šele nato ocenjevati.

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Po feb 21, 2005 10:58 am

Mogoč proton ni sploh vedu, da je kj narobe z felgnami. Ampak če res dela pri vulkanizerju bi to loh vedu. Naj se zmenta na 4 oči.

Uporabniški avatar
mišel
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a mišel Po feb 21, 2005 11:01 am

moja mama pravi, da moram vedno nove strvari kupovat ;) 8)

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Po feb 21, 2005 11:04 am

Tomo je napisal/-a:Mogoč proton ni sploh vedu, da je kj narobe z felgnami. Ampak če res dela pri vulkanizerju bi to loh vedu. Naj se zmenta na 4 oči.

on je njemu trdil da je s felnami vse ok, da je zadevo sprobal , to je zame nateg ;)
Slika

Uporabniški avatar
joke
Novinec

Kraj: štajerska

Re: OPOZORILO!

Napisal/-a joke Po feb 21, 2005 11:04 am

Uros1 je napisal/-a:Najprej en lep pozdrav vsem skupaj!

Seveda sm ga takoj poklical in mu rekel da naj feltne pač vzame nazaj.Odgovor pa je bil, da on to prodaja za nekega tipa in da naj se z njim pogovorim.Jaz tega tipa sploh nisem nikol vidu ali slišu.Pol sm mu pa reku naj mi das cifro od tega človeka, mi pa pribije da ga kao ne pozna in da pozna sam njegovo registrsko in da jo bo pogledu k se bo avto naslednjič mim njega pelu.Prosm lepo sej sm naiven ampak butast pa ne. :evil:

LP :hi

Tudi, če ni vedel, da so felne krive, se potem takole zgovarjat (?!) Zadevo rešuješ s tistim kateremu plačaš. Nobene druge variante ni!

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Po feb 21, 2005 11:07 am

jst pa mislm da je prov da je to napisal
tko se bo vsaj tisti ki prebira forum zavedal rizika sodelovanja s proton freakom
to kar proton je naredu se mi ne zdi prov
me pa zanima če se bo kej oglasu

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Po feb 21, 2005 11:11 am

Tut mene zanima če se bo tu kj oglasu, da pove svojo stran zgodbe

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Po feb 21, 2005 11:15 am

panika :lol: :roll:
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Napisal/-a Mare9mm Po feb 21, 2005 11:24 am

:? Da še tukaj napišem... Proton Frika osebno poznam, in ne verjamem, da je kakor koli hotel Uroša okoli prnest. Je po poklicu vulkanizer in dela še velik drugih zadev za avte zelo dobro, zato je tudi ponavadi zakopan do vratu v delu. Glede na to, da je pol stvari, ki jih dela, nekomu usluga, verjamem, da mu je nekdo prinesel feltne, on jih je pogledal, niso bile popraskane, verjetno ni bilo videt, da bi bile kdaj popravljane in je tipu verjel, da so pač feltne ravne. To, da je vedu pa samo registrsko, je pa pr vulkanizerjih čist običajna praksa. :roll:

Se bo verjetn v toku dneva sam oglasil, pa povedal svojo plat zgodbe. Jaz bi brez pomisleka od njega kupil feltne, če bi on rekel, da so v dobrem stanju. Tok od mene.
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po feb 21, 2005 11:25 am

Najboljš da slišimo z obeh strani, drgač pa mislim, da je prav za tako opozorilo, ker goljufija je goljufija in zato gre tukaj, tko da prav, da je napisal.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Po feb 21, 2005 11:45 am

Mare9mm je napisal/-a::? Da še tukaj napišem... Proton Frika osebno poznam, in ne verjamem, da je kakor koli hotel Uroša okoli prnest. Je po poklicu vulkanizer in dela še velik drugih zadev za avte zelo dobro, zato je tudi ponavadi zakopan do vratu v delu. Glede na to, da je pol stvari, ki jih dela, nekomu usluga, verjamem, da mu je nekdo prinesel feltne, on jih je pogledal, niso bile popraskane, verjetno ni bilo videt, da bi bile kdaj popravljane in je tipu verjel, da so pač feltne ravne. To, da je vedu pa samo registrsko, je pa pr vulkanizerjih čist običajna praksa. :roll:

Se bo verjetn v toku dneva sam oglasil, pa povedal svojo plat zgodbe. Jaz bi brez pomisleka od njega kupil feltne, če bi on rekel, da so v dobrem stanju. Tok od mene.

ja brez pomisleka bi jih kupil in bil prav zdaj v situaciji kot je uroš!
tko da vsakomur se lahko zgodi...sj zdej smo lahko vsi pametni...sam zdej veste da bi se blo fajn pred nakupom odpelat k bliznjemu vulkanizerju...
drugace pa sem jest letos NOVE feltne kupil pa so ble krive...ker nobene ne morejo biti cisto ravne...ok sej uroševe so najbrž malo bolj krive kot nove....ker pri meni so dali nekaj utezi gor pa je blo....uroš se pa tudi ne bi oglasal najbrz ce bi bile malenkostno krive... (jest pa njega poznam osebno) pa je tut cist uredu pa posten clovk :)
no sej se bosta ze zmenla...sam ce je nekomu naredu proton uslugo...pol uroš dnarja nauš vidu nazaj...
stari velik sreče ti želim...pa upam da kdaj letimo na ksno drinko!....sej sm te zanc klical pa nc od tebe :)...
Lp
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov