Včeraj vidim, da je guma skoraj prazna in jo napumpam, danes spet skoraj prazna, zato grem k vulkanizerju. Fertik je bil v manj kot 15 minutah, cena injekcije pa 1400sit brez centriranja.
Ker so ceste svinjske in pretirano od soli te dni, sem doma avto splaknil s toplo vodo, predvsem podvozje, zunaj pa itak ne zmrzuje, tako da se bo lepo posušil.
Ko perem podvozje, pri kolesih, pragove, opazim, da je spodaj na pragu odrgnjen rob in to na mestu, kjer roke od dvigala dvignejo avto. Očitno je vulkanizer slabo nastavil roko in ni bilo podloženo z gumo in je odrgnilo rob, sicer ne do gole pločevine ampak barvo in zaščito.
Kaj storiti zaradi te poškodbe. Marsikdo bo rekel, saj to ni nič, ker je odrgnjen rob v dolžini 3 cm in se na daleč ne vidi , je pa načeta zaščita, kar sploh ni dobro. Imam namen poklicati šefa vulkanizerske delavnice, saj so delali eni mladeniči, ki očitno svojega dela ne opravljajo vestno. Res je, da je bil avto malo od snega, ampak to ni izgovor, da je slabo nastavil roke dvigala.
No, poklical sem že in pravijo naj pridem tja da bodo popravili: zaščito in barvo

Ja, zdaj naj grem spet po tej svinjski cesti tja, in kaj lahko naredijo? zaščito ja, barvo pa, in to metalno ??? le kdo bo šel ponjo v trgovino da mu jo namešajo? Nekam preprosto si to razlagajo. Aha, nisem pa govoril s šefom, pa še bom.
Sranje, grem flikat gumo, pa mi opajsajo avto.