men se zdi de zdele k je polno peska na cesti nima smisla prehitevat, sam kar dosti prehitevam vendar ne v takih primerih da bi uničeval tujo lastnino!
jst vam povem za popizdt, sm tok jezn, dobr de ni avto ne vem kva.
mnenja prosm, hvala
POWER MAX je napisal/-a:no dons me je edenk****n šel prehitevat k sm že jst 20 več pelov, pol k je pa pelu mem mene mi je ves čas metal kamenčke na avto, jst takoj upočasnem ampak tisto budalo je bil pred mano že vsaj 20 m pa je še kr letel vame, dobr de nimam ne vem kaj dobr avto, k kar je blo to slišat po plehu, za popizdt
če bi imel močnej avto (on je imel 2.0) mu to grem nardit nazaj
men se zdi de zdele k je polno peska na cesti nima smisla prehitevat, sam kar dosti prehitevam vendar ne v takih primerih da bi uničeval tujo lastnino!
jst vam povem za popizdt, sm tok jezn, dobr de ni avto ne vem kva.
mnenja prosm, hvala
POWER MAX je napisal/-a:germancarfan je napisal/-a:ja dokler je pa on za tabo vozu si pa ti tujo lastnino uniceval ce tko ti gledas na to :P
eeee cel dan se po lublan pa po avtocest vozm pa tud en kamenček ni vame prletu.
tk de če ti ne veš kk je to bod pa tih, drgač me pa zlo zanima če bi vi imel audija A8 novga pa da bi en to vam naredu z enmu sfukanmu avtomobilom
vesolc je napisal/-a:men se nasplosno zdi, da letos nasi cestarji pretiravajo s posipanjem s peskom!! vceraj zjutraj je bil po Kranju taprav kamnolom!! res too much
petra je napisal/-a:vesolc je napisal/-a:men se nasplosno zdi, da letos nasi cestarji pretiravajo s posipanjem s peskom!! vceraj zjutraj je bil po Kranju taprav kamnolom!! res too much
kaj jokcate, če vam pa ne posujejo, pa jokcate in piz***e, da cestarji ne delajo. pa kaj naj vam u kranju nv zmečejo ves asfalt s plugi, da bojo ceste do suhega očiščene?!
sej, če imate čas, pejte pomagat fantom ceste kidat, pa se ne bo treba po kamenčkih vozit.![]()
BTW zaščita spredaj pa iz avta naredi grozno grdo prevozno sredstvo! sej vsak kamenček ne naredi pikice!
Janez Blond je napisal/-a:petra je napisal/-a:vesolc je napisal/-a:men se nasplosno zdi, da letos nasi cestarji pretiravajo s posipanjem s peskom!! vceraj zjutraj je bil po Kranju taprav kamnolom!! res too much
kaj jokcate, če vam pa ne posujejo, pa jokcate in piz***e, da cestarji ne delajo. pa kaj naj vam u kranju nv zmečejo ves asfalt s plugi, da bojo ceste do suhega očiščene?!
sej, če imate čas, pejte pomagat fantom ceste kidat, pa se ne bo treba po kamenčkih vozit.![]()
BTW zaščita spredaj pa iz avta naredi grozno grdo prevozno sredstvo! sej vsak kamenček ne naredi pikice!
Pod tole se pa še jest podpišem, sicer pa ni treba spredaj vozečem vozit za ritjo.
Jest vozm cca 25 do 30 metrov pa nisem še nobenga kamenčka fasu na klun.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov