Debate, ki niso vezane na ostala področja...

POWER MAX
Nov uporabnik

zimsko prehitevanje

Napisal/-a POWER MAX To feb 22, 2005 4:40 pm

no dons me je eden :evil: k****n šel prehitevat k sm že jst 20 več pelov, pol k je pa pelu mem mene mi je ves čas metal kamenčke na avto, jst takoj upočasnem ampak tisto budalo je bil pred mano že vsaj 20 m pa je še kr letel vame, dobr de nimam ne vem kaj dobr avto, k kar je blo to slišat po plehu, za popizdt :evil: če bi imel močnej avto (on je imel 2.0) mu to grem nardit nazaj
men se zdi de zdele k je polno peska na cesti nima smisla prehitevat, sam kar dosti prehitevam vendar ne v takih primerih da bi uničeval tujo lastnino!
jst vam povem za popizdt, sm tok jezn, dobr de ni avto ne vem kva.
mnenja prosm, hvala

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry To feb 22, 2005 4:48 pm

kupi zaščitno folijo in napopaj na hvabo na sprednjem koncu. Preverjeno pomaga.
Slika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 To feb 22, 2005 5:11 pm

Ne vem zakaj se pritožuješ. Pač človeku se je mudil in je šel naprej. A zdej se more pa cel svet ustavit, da ne bomo tebi kamenčke metal na haubo?

V redu ti si šel 20 hitrej od omejitve, on je hotu it pa več. Tko to je na našem preljubem svetu.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
goba
Novinec

Kraj: nožice

Napisal/-a goba To feb 22, 2005 5:18 pm

kupi si močnejši avto pa pejt ti to folku delat.
:vrum

LP

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Re: zimsko prehitevanje

Napisal/-a Voith To feb 22, 2005 5:27 pm

POWER MAX je napisal/-a:no dons me je eden :evil: k****n šel prehitevat k sm že jst 20 več pelov, pol k je pa pelu mem mene mi je ves čas metal kamenčke na avto, jst takoj upočasnem ampak tisto budalo je bil pred mano že vsaj 20 m pa je še kr letel vame, dobr de nimam ne vem kaj dobr avto, k kar je blo to slišat po plehu, za popizdt :evil: če bi imel močnej avto (on je imel 2.0) mu to grem nardit nazaj
men se zdi de zdele k je polno peska na cesti nima smisla prehitevat, sam kar dosti prehitevam vendar ne v takih primerih da bi uničeval tujo lastnino!
jst vam povem za popizdt, sm tok jezn, dobr de ni avto ne vem kva.
mnenja prosm, hvala

ma kaj se prtozujes, k bos su v ovink pa ti bo nasprot prpelu kiper z sodrom in to pol kamna stresu na avto, pol se ti bo pa to ponovil v naslednjem ovinku tko k se je men, pol se pa prtozuj.

to ni se nc.

prehiteva se pa v vseh pogojih ;)

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To feb 22, 2005 5:29 pm

Ja mislem faaaak, sedaj pa v jok pa na drevo ali pa mal jokcat na forum. Sel si ze ti 20 prevec se pravi je on sel se hitreje. Spustil bi gas v 10s bi bil on ze tolk naprej, da bi ti lahko spet normalno vozil.

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
germancarfan
Novinec

Kraj: kranj

Napisal/-a germancarfan To feb 22, 2005 5:30 pm

ja dokler je pa on za tabo vozu si pa ti tujo lastnino uniceval ce tko ti gledas na to :P
ski and drive

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande To feb 22, 2005 5:38 pm

Sicer pa kaj ste tako napadli cloveka,mu je pac zal avta!Ni ga treba sedaj stisati v kot...ga je pac clovek prehiteval in ga potolkel z kamencki,mogoce pa on tega ne dela in se mu tudi zato tudi zdi cudasko!Meni se to ne zdi nic kaj posebnega,sploh pa imas danes na cesti veliko primitivcev ki mislijo da se jim ne more nic zgoditi!Pa ne zdaj se mene napasti :lol: sam pac povem da clovek ni mislil kaj slabega!

Mene je zadnjic nevem sicer kdo prehiteval v popoln ovinek in sem moral jaz zavirati zato da je on lepo zapeljal nazaj na vozni pas!Pa sem si mislil svoje,pa se malo je dez naletaval+megla!Pa naj me preheteva kolikor zeli,jaz peljem po svojih zmogljivosti in se ne oziram na druge!Naj vsak vozi kolikor in kako hoce bo ze sebe spravil v ...

Ce bi pa imel cas bi se pa peljal za njim in bi mu naravnost povedal,naslednjic pa nebom zaviral,pospeseval tudi nebom ampak se bom samo naredil francoza in naj poci kolikor hoce,jaz bom probal samo sebe resiti!

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a PhoenixX To feb 22, 2005 5:57 pm

...ah ah. Osebno se se nikol nism sekiru zarad kamenckov in malih praskic...le zakaj..avto je za to da se pripeljes cim hitrejs in udobnejs od a do b. Ostalo so malenkosti.

lp
Dejal bi da a recem ne. A ne ni da in da ni ne. Ce bi da ne bil, dejal bi da. A ker da ni ne, recem ne.

POWER MAX
Nov uporabnik

Napisal/-a POWER MAX To feb 22, 2005 6:00 pm

[quote="germancarfan"]ja dokler je pa on za tabo vozu si pa ti tujo lastnino uniceval ce tko ti gledas na to :P[/quote

eeee cel dan se po lublan pa po avtocest vozm pa tud en kamenček ni vame prletu.
tk de če ti ne veš kk je to bod pa tih, drgač me pa zlo zanima če bi vi imel audija A8 novga pa da bi en to vam naredu z enmu sfukanmu avtomobilom :?:

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich To feb 22, 2005 6:21 pm

Jest tud znorim ce mi en to nardi... Zdej ce pade kaksen kamencek mi je navadn, sam naj pa ne prehiteva cez une kupe peska k se nabirajo na sredini takoj po posutju ceste

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc To feb 22, 2005 6:24 pm

mogoce te je pa prehitu ker mu je prevec kamenckov metal od tvojga avta?? :? :?

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 To feb 22, 2005 6:25 pm

Men ni pene, če mi kamenčki po havbi letijo. Vzamem v zakup. Če mi pa prleti v šipo, pol pa popizdim :x :x

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc To feb 22, 2005 6:26 pm

men se nasplosno zdi, da letos nasi cestarji pretiravajo s posipanjem s peskom!! vceraj zjutraj je bil po Kranju taprav kamnolom!! res too much :evil:

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 To feb 22, 2005 6:38 pm

POWER MAX je napisal/-a:
germancarfan je napisal/-a:ja dokler je pa on za tabo vozu si pa ti tujo lastnino uniceval ce tko ti gledas na to :P

eeee cel dan se po lublan pa po avtocest vozm pa tud en kamenček ni vame prletu.
tk de če ti ne veš kk je to bod pa tih, drgač me pa zlo zanima če bi vi imel audija A8 novga pa da bi en to vam naredu z enmu sfukanmu avtomobilom :?:

Ja kako pa ti veš če je kakšen kamenček priletel vate? Slišiš med vožnjo itak samo tiste, ki priletijo v šipo. Kar prileti v haubo ti sploh ne veš.

Drugač pa tut če bi slišu, v takih razmerah kakršne so bile danes, ni šanse da ne bi dobil par kamenčkov v avto.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
petra
Nov uporabnik

Kraj: okolica LJ

Napisal/-a petra To feb 22, 2005 7:08 pm

vesolc je napisal/-a:men se nasplosno zdi, da letos nasi cestarji pretiravajo s posipanjem s peskom!! vceraj zjutraj je bil po Kranju taprav kamnolom!! res too much :evil:

kaj jokcate, če vam pa ne posujejo, pa jokcate in piz***e, da cestarji ne delajo. pa kaj naj vam u kranju nv zmečejo ves asfalt s plugi, da bojo ceste do suhega očiščene?!
sej, če imate čas, pejte pomagat fantom ceste kidat, pa se ne bo treba po kamenčkih vozit. :x

BTW zaščita spredaj pa iz avta naredi grozno grdo prevozno sredstvo! sej vsak kamenček ne naredi pikice! :twisted:
zvok (vsaj) šestvaljnika je orgazmičen

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond To feb 22, 2005 7:11 pm

petra je napisal/-a:
vesolc je napisal/-a:men se nasplosno zdi, da letos nasi cestarji pretiravajo s posipanjem s peskom!! vceraj zjutraj je bil po Kranju taprav kamnolom!! res too much :evil:

kaj jokcate, če vam pa ne posujejo, pa jokcate in piz***e, da cestarji ne delajo. pa kaj naj vam u kranju nv zmečejo ves asfalt s plugi, da bojo ceste do suhega očiščene?!
sej, če imate čas, pejte pomagat fantom ceste kidat, pa se ne bo treba po kamenčkih vozit. :x

BTW zaščita spredaj pa iz avta naredi grozno grdo prevozno sredstvo! sej vsak kamenček ne naredi pikice! :twisted:

Pod tole se pa še jest podpišem, sicer pa ni treba spredaj vozečem vozit za ritjo.
Jest vozm cca 25 do 30 metrov pa nisem še nobenga kamenčka fasu na klun. ;)

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber To feb 22, 2005 7:23 pm

Sej kamnčke vidiš kako letijo, pa držiš varnostno razdaljo.... potem se pa najde en pameten, pa prehiteva, zato ker imaš malo večjo varnostno razdaljo. In ravno ko prehiteva meče kamenčke, ker je najbolj blizu, ne gre drugače. če je pa njemu kamenčke metalo, je pa zato, ker ni držal varnostne razdalje.

Letos res pretiravajo s peskom in s soljo tudi. Danes so posipal kopno cesto, pa +5 stopinj je blo pri nas na Bledu. Do večera ali noči bo to vse šlo, ponoč bodo pa spet posipal. U glavnem, sploh niso normaln, očitno imajo soli in peska viška, pa bodo zdej za ta zadn sneg vse ponucal. men bi blo čist use glih, če bi 5x manj posipal, pa plužl tut.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 To feb 22, 2005 7:50 pm

jp meni gre tudi to na živce, glih danes me je eden tako prehiteval, in mi je samo
živce dvigal uni grd zvok kamenčkov na moji pločevini.
Slika

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc To feb 22, 2005 7:54 pm

Janez Blond je napisal/-a:
petra je napisal/-a:

Pod tole se pa še jest podpišem, sicer pa ni treba spredaj vozečem vozit za ritjo.
Jest vozm cca 25 do 30 metrov pa nisem še nobenga kamenčka fasu na klun. ;)

dej en jokejta, ker ne vesta kako je kle!! vsako leto ko je sneg normalno posujejo oz. spluzjo!! letos je blo pa manj snega in ga niso mogli pluzit (sele ponoci) in so lahko samo posipali, v cemer so res pretiravali!!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov