Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Zlatan_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Presenečem sem.Skratka pohvalno

Napisal/-a Zlatan_ To feb 22, 2005 7:12 pm

No.Danes sem svojo opelco pelju na servis in sm dubu nadomestno vozilo.Ko sm vidu da je chevrolet kalos me je kr mal srh spreletel.Potem pa od trenutka ko sem se vsedel v ta avto in se začel peljati,me je avto samo še presenečal in to vse pozitivno,zlo prožna mašinca,velik dodatne opreme,izjemno udobje...Skratka zdej ne bom več mel takih predsodkov pred korejci. :D
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To feb 22, 2005 7:16 pm

motorji so ponavadi kr dobri ja, sam niso glih varcni.
kak je z podvozjem?, sicr je vreme tako da se neda najbolj testirat ampak useen.

Zlatan_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Zlatan_ To feb 22, 2005 7:17 pm

Ma vožnja je mal trša,kar je men sicer zelo všeč ker sm navajen na sportaše,sm sediš nekak mal višji tko da maš ful hud filing.Oprijem pa lega na cesti pa je super.
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ To feb 22, 2005 7:28 pm

tole temo ti bom pa jst drugam prestavu ker pod popravila ravn ne nepaše,... zdaj vidš da nemci niso vse,kot so nekoč bili :)
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
monster_d

Napisal/-a monster_d To feb 22, 2005 7:36 pm

korejci se kar popravljajo ja. ;)

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker To feb 22, 2005 8:09 pm

Razlika med avtomobilskimi znamkami se vedno manjša, to je moje mnenje...vedno več bo samo še odvisno od načina vožnje in tega kaj zahtevaš od samga avtomobila...pa pomen znamke...

Chevrolet je pa ena redkih bolj znanih znamk s katerim se nisem peljal tako da...vsa čast chevroletu če to kar si napisal drži :)
Če je ravno, ni zabavno.

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha To feb 22, 2005 8:20 pm

KALOS je odličen avto za racionalne ljudi – za majhen denar dobiš veliko avtomobila. Z razliko do večine konkurence pa si lahko marsikaj privoščiš.

LP

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim To feb 22, 2005 8:49 pm

korejčki so vse boljši..hehe nevarni za evropejce počasi a a 8)

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar To feb 22, 2005 9:05 pm

Danes in v prihodnosti se bo vedno več dogajalo da bodo avtomobili bistveno boljši kot do sedaj predvsem zaradi hude hude konkurence.

Vedno bolj se dogaja da na trgu novih avtomobilov ni več slabih so samo dobri in boljši! :!:
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
furious
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a furious To feb 22, 2005 9:38 pm

monster_d je napisal/-a:motorji so ponavadi kr dobri ja, sam niso glih varcni.
kak je z podvozjem?, sicr je vreme tako da se neda najbolj testirat ampak useen.

ja požrešnost velja predvsem za 8V motorje koncerna daewoo dočim so 16V motorji čisto druga pesem tako v porabi kot v sami prožnosti in zanesljivosti so zelo boljši od prejšnih 8V motorjev.

dunker
Stalni uporabnik

Napisal/-a dunker To feb 22, 2005 9:44 pm

Hm, jest imam s Kalosom drugačne izkušnje...
Lega niti približno ni tako izvrstna, sploh če si, kot praviš, navajen na športake.
Kot drugo pa agregat - tistih papirnatih 75 (al koliko že?) kljuset da od sebe toliko ali manj kot mojih 60. V glavnem, avto ne gre ama nikamor. Kuri pa čez 8l.
Ampak to je samo MHO.

Uporabniški avatar
monster_d

Napisal/-a monster_d To feb 22, 2005 9:44 pm

furious je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:motorji so ponavadi kr dobri ja, sam niso glih varcni.

ja požrešnost velja predvsem za 8V motorje koncerna daewoo dočim so 16V motorji čisto druga pesem tako v porabi kot v sami prožnosti in zanesljivosti so zelo boljši od prejšnih 8V motorjev.

Za novejse motorje nebom govoril ker nevem, sam recimo za lanosa da recem da pije kr dost.

Uporabniški avatar
furious
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a furious To feb 22, 2005 9:51 pm

dunker je napisal/-a:Hm, jest imam s Kalosom drugačne izkušnje...
Lega niti približno ni tako izvrstna, sploh če si, kot praviš, navajen na športake.
Kot drugo pa agregat - tistih papirnatih 75 (al koliko že?) kljuset da od sebe toliko ali manj kot mojih 60. V glavnem, avto ne gre ama nikamor. Kuri pa čez 8l.
Ampak to je samo MHO.

to si vozil 1.2 8V mlinček ki kuri čez 8l :roll:
ja motorji od lanosa so kurili tud čez 8 litrov sej pravm zdejšnji novi motorji so 16V in so veliko bolj prožni in zanesljivi pa še manj kurijo.novejše palete z 16V tehniko so za moje pojme bolj kultivirani za vozit kot VW v polotu istre prostornine
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov