Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Se vam zdi, da je na slovenskem trgu dovolj tuning/styling ponudbe?

Da
14
13%
Ne
91
87%

Skupaj glasov : 105

Uporabniški avatar
dgrejtest
Uporabnik

Je na slovenskem trgu dovolj tuning/styling ponudbe?

Napisal/-a dgrejtest Sr feb 23, 2005 3:22 pm

Eno vprašanjce za eno seminarsko nalogo:
Se vam zdi, da je na slovenskem trgu dovolj tuning/styling ponudbe?

Dodatni komentarji zaželjeni (kaj vam manjka, kaj vas moti,....)

Hvala!

LP!

Pero
[img]http://peter.si21.com/celica/celi_sig.jpg[/img]

Uporabniški avatar
Japan tuning
Nov uporabnik

Kraj: Logatec

Napisal/-a Japan tuning Sr feb 23, 2005 3:28 pm

Veseli me da se zadeva razvija na bolje in da nas je vedno vec v tem "tuningu" zalosti me pa to da se zna zelo zakomplicirati z papirologijo da se je lep cas neda dobiti in pol imas probleme z policaji...
Cim hitreje skozi ovinke !!!

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar Sr feb 23, 2005 3:29 pm

na dolenskem je suša :roll:

najbolš se mi zdi da je kr v kranju(in okolica)

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Sr feb 23, 2005 3:31 pm

res se tole razvija v pozitivno, sploh v okolici Kranja in Lj. se kar dobi dovolj robe, je pa res da ti dostikrat ne koristi, ker so problemi s papirji in policisti!!

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Sr feb 23, 2005 3:32 pm

Še preveč ko vidiš kaj vse je zmožen folk narest iz lepga avta...
TJUNING PA TO...

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c Sr feb 23, 2005 3:34 pm

neposredne ponudbe ni prov velik....večina jih ma splošne stvari na zalogi...za vse ostalo so pa katalogi
SlikaSlika

Uporabniški avatar
puter
Novinec

Napisal/-a puter Sr feb 23, 2005 3:36 pm

lahko bi bila boljsa!!
Zadnjič spremenil puter, dne Sr feb 23, 2005 3:38 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
puter
Novinec

Napisal/-a puter Sr feb 23, 2005 3:37 pm

ponudba ni ne vem kako dobra. vendar se vseeno dobit da skoraj vse, ce se potrudis pa isces tudi v tujini! samo pol se zakomplicira ko se zacne urejat papirologija!!!!!!

Po mojem mnjenju so ti nasi cestni zakoni najslabsi v evropi in nasi politiki se bolj vse zaostrujejo! Po mojem mnenju ni vec dalec cas ko bomo se vsi mogli vozit v stock avtomobilih,drugace bo kazen! :evil: :evil: :evil: :evil:

Z homologacijo pa bojo tak zaceli je***, da bos npr. si kupo omaro za v stanovanje in bos jo mogo homologirat, da tista omara pase v tisti prostor,kjer bi jo rad mel! :evil: :twisted:

Uporabniški avatar
smarty
Nov uporabnik

Napisal/-a smarty Sr feb 23, 2005 3:39 pm

dgrejtest .....zanimivo da rabiš to za seminarsko.....

nekaj v takem smislu rabim tudi jaz za poslovni načrt.....in sicer tržno analizo....
torej če bi se dalo tvoje rezultate uporabiti tud pri meni, bi bil hvaležen......
da ne bom odpiral nove teme, sicer pa še točno ne vem kako bom to izpeljal......
možno da bo extra tema, kajti potrebujem več podatkov....

sam menim da še ni povsem dovolj te ponudbe v določenih krajih ...saj povpraševanje vedno bolj strmo narašča......

lp,sm
It feels good to be smart!!! All things are possible, except skiing through a revolving door.

Uporabniški avatar
smarty
Nov uporabnik

Napisal/-a smarty Sr feb 23, 2005 3:58 pm

hja....večja ponudba--->večja konkureca--->kar posledično pomeni cenejši izdelki/storitve....
It feels good to be smart!!! All things are possible, except skiing through a revolving door.

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Sr feb 23, 2005 4:34 pm

golf_c je napisal/-a:neposredne ponudbe ni prov velik....večina jih ma splošne stvari na zalogi...za vse ostalo so pa katalogi

točno tako in to res moti, da ni več neposredne ponudbe. naj naredijo mal raziskave trga, da se bo natančneje videlo, kaj se rabi in kaj ne. npr.: za hondo civic ni problema dobiš popolnoma vse od a do ž, za audi a6 recimo, pa ne morem kupit druga kot chip :roll:
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Sr feb 23, 2005 6:16 pm

Ma premal je ponudbe. Vsaj men se tk zdi.

Kupiš recim katalog Autostyle. Pa itak več kot pol stvari ki so tam notr ne morš dobit :roll:

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Sr feb 23, 2005 6:25 pm

Kar se tiče stajlinga nisem najboljše seznanjen, ampak mislim, da je ponudba kar solidna. Dobiš kar precej stvari, od feltn do raznih bodykitov. Res, da nimajo vsega na policah, ampak lahko vsaj zrihtajo.

Druga stvar je pa tuning. Razen kakšnih fedrov in auspuhov je že skor nemogoče kej najdit. Že pri kolektorjih se zatakne, da o kakšnih turbinah, blow off ventilih in kovanih batih ne govorim.

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Sr feb 23, 2005 6:29 pm

Okram je napisal/-a:Ljudje sprašujejo za eno stvar, ki že vnaprej vedo, da je ne bodo
kupili, ker je predraga.

Npr.: nekje vidijo nastavljivo podvozje in se zanj "ogrejejo". Potem
prekličejo celo SLO koliko ta zadeva stane. Preverijo cene na webu.
Ko vidijo koliko to stane, jih mine. Ko pa pade debata v gostilni pa:
"sem hotel kupiti gewindo, jo pa nikjer niso imeli na zalogi. Jeb...š
take štacune". Naj povem, da tudi nemci nimajo vedno vsega na zalogi.

SLO je premajhna. Zato je primerjava s Nemčijo nesmiselna.

Ja, tipičen gobec tuning. "gewinde" se da dobit drugač tudi pri nas, ali pa naročiš iz nemčije. Poštnina za paket fedrov in amortizerjev je manj kot 30 eurov, samo podvozje pa tudi ni tako drago. Tisti, ki imajo resne namene si pač naročijo iz tujine. Samo nekateri raje dajo pol miljona za spojlerje, kot pa 250k za vrhunsko podvozje.

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Sr feb 23, 2005 6:58 pm

pošlješ nazaj pa je :)

Čeprav jaz morm rečt, da imam zaenkrat dobre izkušnje kar se tiče nakupov iz tujine. Sem že precej stvari naroču iz nemčine in UK pa me še noben ni nategnu pa vsi so bli zlo fer, dobil sem pa prej kot če bi v A3M naroču :) Če je pa garancijo treba uveljavit pa pač pošlješ nazaj. Je res, da maš stroške, ampak to je treba vzet v zakup.

Jaz bi tudi raje pri nas nabavil vse stvari, ampak jih nimajo ali pa se ne splača. Recimo serijska turbina za nissan 200sx je pri nas 1200 eurov s popustom pri Beji. To je pribljižno 100k dražje kot v UK Garret GT28 turbina, ki je svetlobno leto pred serijsko. O kakšnem dobrem podvozju za japonca pa še niso slišali pri nas. RSR mislim da ma KW, ki jih nažalost za nissana ni. Za TEIN, JIC ali kaj podobnega pri nas še slišali niso.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov