maky je napisal/-a:Zakaj se gre. Pluženje po ulicah. Lepo spluži (ok po naši ulici spluži tako da gre 60% snega na levo, 40% na desno stran). Cesta je po temu lepo čista in se vidi asvalt in je normalno prevozna. Dokler se soseda ne sprdne in zmeče ves sneg nazaj na cesto. Ja hudiča zakaj pol sploh plužit če je 1 uro po tem ko se plug odpelje iz ulice naša ulica ko šahovnica ker večino snega pride nazaj na cesto.
jaz lepo ves sneg zmečem za ograjo ali pa naredim večji kup tam kjer nikogar ne ovira.
Tako ravnanje je zame čisti kretenizem saj z tem, ko se sneg vrže nazaj na cesto medtem ko še sneži naredi več škode kot koristi. Ok tud sam vržem s časom sneg na cesto ampak takrat ko sije sonce in se sneg hitro razstopi. Tako se pa še kar lepo nalaga in nalaga...
Kaj vi mislite o tem?
Vuso je napisal/-a:Hm zanimivo vprašanje![]()
če maš kam drugam metat že tja zmečeš,samo če pa nimaš je pa k*** vse skupi.mi mečemo sneg na cesto ko je od juga da ga hitrej pobere.mislim da naplužen sneg marsikoga razpizdi in ga zato nazaj zmeče.ti kidaš kot i**** in se pol ves vesel odvlečeš do avta in glej jih kurbe cestarske,zo mi že zaprl dostop do ceste z napluženim snegom ki je trd ko kamen in ga je praktično nemogoče odkidat.
jaz teh cestarjev letos preprosto ne razumem...ko ni bilo še nič snega so bili skoz na cesti in sipal sol okol da bi jo lahk z lopato pobiral in jim jo ob koncu zime prodal nazaj.zdej ko pa res sneži pa ni nobenga pluga nikjerčlovek dobi slab občutek, da jih vsako leto sneg preseneti.
lublancan je napisal/-a:PureTNT je napisal/-a:Za to mislim, da obstaja kazen. Sicer pa je pločnik pred hišo vsak dolžen očistit sam. Če te res tako zelo moti, jo prijavi.
u lj ne, ker ti čistijo cestarji
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov