Napisal/-a peter rutar Sr jul 20, 2005 1:24 pm
Ja baje bo res državni grb na tablici!? Res ne vem s kerih rovt so ti državni uradniki , k' majo take butaste ideje pršli. Državni grb na mojem avtu, k' da je država dala kaj zraven. Če že mormo met tablice zaradi razpoznavnosti vozil potem naj bodo gor števile oz kombinavcija številk in črk. Ne pa državni grb, se pač niso mogli spomnt nič pametnega in so kopiral hrvate, kolk let za nami pa so ti pa vsi vemo. Da ne govorim o tem da se bodo pol spomnil grb menjat, ker je to kar mamo eno skropucalo in bodo spet nove tablice. Že iz tega, da ne vedo kaj bo in da se sistem menja na glavo je razvidno, da nimajo pojma. Pred leti smo šli na sistem, da je tablica na lasnika oz osebo, zdej gremo pa spet nazaj na sistem, da tablica ostane na avtu. Ja takšni salto mortale so možni samo v glavah naših uradnikov, ki ne vejo več kako bi zadeve zakomplicirali, da se ljudje ne bi ukvarjali z normalnimi stvarmi, tko da ma raja za glodat tablice pa take neumonosti. Kruha in iger oz kruha in tablic nam dajte!!!. Po možnosti jih bo pol polovica tistih, ki jim ni treba tudi zamanjala, ker se bodo igrali, da majo nove avte, država pa bo zaslužla. Bravo