SELJO je napisal/-a:ampak za redni servis ko sem ga imel na 30000 sem pri kavcicu placal 40k...
kar se mi zdi za menjavo filtrov in olja absolutno prevec!!
klemen je napisal/-a:SELJO je napisal/-a:ampak za redni servis ko sem ga imel na 30000 sem pri kavcicu placal 40k...
In koliko ceneje pričakuješ da bo na nepooblaščenem servisu ?
Samo še kaj ti bodo zaštrikali zraven na nepooblaščenem servisu.
Aja, Kavčič je verjetno en cenejših poblaščenih servisov, toliko pač vzdrževanje stane.
klemen je napisal/-a:SELJO je napisal/-a:ampak za redni servis ko sem ga imel na 30000 sem pri kavcicu placal 40k...
In koliko ceneje pričakuješ da bo na nepooblaščenem servisu ?
Samo še kaj ti bodo zaštrikali zraven na nepooblaščenem servisu.
Aja, Kavčič je verjetno en cenejših poblaščenih servisov, toliko pač vzdrževanje stane.
lublancan je napisal/-a:za olje in 2 filtra dt 40 000 je tumač
sploh pa ker je to 10 min dela
in rabš zlo mal orodja (če je treba servisne intervale resetirat rabš pg al pa prek tipk na armaturki)
klemen je napisal/-a:lublancan je napisal/-a:za olje in 2 filtra dt 40 000 je tumač
sploh pa ker je to 10 min dela
in rabš zlo mal orodja (če je treba servisne intervale resetirat rabš pg al pa prek tipk na armaturki)
10 minut dela ???
Očitno ne veš, kako naj bi servis avtomobila zgledal.
SELJO je napisal/-a:Pa nebi o tem da sem socialc ce bi biv nebi nikol prsu do zatga avta ampak da pa stran denar mecem ga dam pa raj prvemu klosarju...
šmeks je napisal/-a:oky da še jst nekaj dodam....na enem servisu (peugeot) na gorenjskem pišejo take burleske na nalog da se lahko sam smeješ (napišejo direkt tist kar stranka reče)
en primer: motor v prostem teku cuka![]()
toliko o pooblaščenih serviserjih
P.S. servisa ne bom imenoval da ne bo kakšne zamere...!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov