andrej777 je napisal/-a:Slide je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Tkole kot gre ta audi gor, gre vsak subaru brez problema.
Zaradi boxer mašine ima subaru še nižje težišče in 100% zaporo zadnjega diferenciala, poleg tega ima ta audi ježevke - tko da bi tole zvozil skor vsak avto s 4WD pogonom + ježevkami.
Nisem hotu bit prvi ki bi to reku. Pa jz veretno nebi subaruja ze primerjavo napisal. Se pa 100% strinjam. Za to so potrebne samo dobr gume, dost moči, in pogon na vsa 4 kolesa.
Vsekakor je treba takoj primerjat

A sem jz s katerim primerjal slučajno?? Glih zato nisem hotu da se nebi kdo uglasu ampak si se vseno oglasu. Jz sem samo napisal da se strinjam z izjavo ki jo je napisal nebivedu da to zmore marsikater 4x4 avto in ne samo vsemogočni quatro.
To leti na vse primerjalne poste...
Sicer je že demo bistvo napisal...se je oglasu nebivedu in vedno se take izjave sprevržejo v kreganje...zato me pa motijo...pa ne se prec razburjat.
Pa nihče ni rekel da to zmore samo Audi, ne vem kaj vas tok boli če konkurenca vaše priljubljene znamke naredi nekaj dobrega...grow up no...
POPOLNEGA IN NAJBOLJŠEGA AVTOMOBILA NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sem že povedal, da se lahko xdrive in quattro oba skrijeta pred rubiconovim 4x4, ki ima 3 špere...sicer je boljši le na terenu, ampak tko kot nekateri primerjate, je to čist zadost da ga okličete da je najboljši, drugi pa so krš.
Temu se reče sladka limona...ker od vseh slabih stvari potegnete eno dobro in se z njo tolažite...pri konkurenci naredite pa grozdje kislo, ker od vseh dobrih najdete eno slabo in ste spet zadovoljni...Jebat ga, sam sem tud ljubitelj BMW-ja, pa še vseeno to ni edini avto, za katerim se obrnem...ampak nekateri so pa kot konj plašnicami, najbolj žalostno je pa to, da imajo zdaj VW in hvalijo VW, čez 1 leto kupijo BMW je VW krš in BMW zakon, potem presedla na Meco in je MB zakon, pa BMW-krš in tako naprej...