Voith je napisal/-a:js ti priporocam ce kje staknes knjigo:
KNJIGA O AVTU.
Mladinska knjiga
1978
mel sm doam obe knjigi in motorno vozilo in to, sam sm motorno vozilo posodu pa se ne nazaj dobu. posodu sm pa uno zato ker te nedam
Demo je napisal/-a:Jaz sem pred kratkim kupil knjigo Motorno vozilo, nedolgo nazaj je izšla prenovljena izdaja, stane pa 7.700 sit, izdala jo je pa Tehniška Založba Slovenije.
Demo je napisal/-a:Jaz sem pred kratkim kupil knjigo Motorno vozilo, nedolgo nazaj je izšla prenovljena izdaja, stane pa 7.700 sit, izdala jo je pa Tehniška Založba Slovenije.
Citiram:
Knjiga Motorno vozilo na slovenskem knjižnem trgu predstavlja temeljno delo s področja znanj o tehniki motornih vozil. Obilica slik, risb, tabel in diagramov čudovito dopolnjuje jedrnato besedilo. Že drugič prenovljena knjiga je posodobljena z obravnavo področij, ki so v zadnjih letih v avtomobilizmu doživela največji razcvet. Opisano je elektronsko krmiljenje na skoraj vseh napravah, ki jih srečamo v sodobnem avtomobilu. Seveda nismo pozabili na elektroniko za izboljšanje udobnosti in varnosti vožnje ter navigacijske sisteme, ki bodo v bližnji prihodnosti najverjetneje vgrajeni v vsa serijsko izdelana vozila.
Avtorji: Max Bohner in drugi
416 barvnih strani,
17 x 24 cm
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov