Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

LISICE........se vedno?

Napisal/-a Dariooo Če mar 03, 2005 5:06 pm

zivjo....no od kadar je prisel nov zakon......se naj nebi vec uporabljalo lisice za avte.....ampak naj bi jih samo s pajkom odpeljali proc...in s tem tudi bi bila kazen visja....
no....iz js ze neki casa....oz ze cel cas opazam da se pri nas se vedno uporabljajo lisice...
no....v primeru da js lisic ne vidim....grem v avto...ga vzgem....in gas.......
hmm...posledice?....resimo da se feltna poskoduje.....blatnik....odbijac.....kaka roka, zglob, polosovina....itd...bla bla bla....
in pol...kdo mi bo te stroske kril glede na to da je po zakonu prepovedano uporabljat lisice? ;)
LP pa lep dan vam zelim....in sicer brez lisic :P

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Re: LISICE........se vedno?

Napisal/-a Slide Če mar 03, 2005 5:09 pm

Dariooo je napisal/-a:zivjo....no od kadar je prisel nov zakon......se naj nebi vec uporabljalo lisice za avte.....ampak naj bi jih samo s pajkom odpeljali proc...in s tem tudi bi bila kazen visja....
no....iz js ze neki casa....oz ze cel cas opazam da se pri nas se vedno uporabljajo lisice...
hmm...posledice?....resimo da se feltna poskoduje.....blatnik....odbijac.....kaka roka, zglob, polosovina....itd...bla bla bla....
in pol...kdo mi bo te stroske kril glede na to da je po zakonu prepovedano uporabljat lisice? ;)

kolikor vem, se lahko lisice nameščajo samo na levo stran vozila, tako da bi moral met hudo okvarjen vid, da jih nebi vidu, če pa že ne, pa mislim da posledice ne bi ble tko hude(zglob, roka, polosovina....) kakšna praska pa ni izvzeta...
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Če mar 03, 2005 5:24 pm

Slide je napisal/-a:
Dariooo je napisal/-a:zivjo....no od kadar je prisel nov zakon......se naj nebi vec uporabljalo lisice za avte.....ampak naj bi jih samo s pajkom odpeljali proc...in s tem tudi bi bila kazen visja....

kolikor vem, se lahko lisice nameščajo samo na levo stran vozila, tako da bi moral met hudo okvarjen vid, da jih nebi vidu, če pa že ne, pa mislim da posledice ne bi ble tko hude(zglob, roka, polosovina....) kakšna praska pa ni izvzeta...

hmm...ja ja...sej nema veze vid in to.....samo se mi zdi da slabo ves kam se lahko lisice namescajo....saj po novem zakonu so prepovedane.....al se motim?
LP

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Če mar 03, 2005 5:35 pm

Dariooo je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:

hmm...ja ja...sej nema veze vid in to.....samo se mi zdi da slabo ves kam se lahko lisice namescajo....saj po novem zakonu so prepovedane.....al se motim?
LP

Mislim, da je to odvisno od mestnih odlokov. Lisice se nameščajo samo na voznikovi strani. Osebno sem alergičen na ljudi, ki parkirajo po pločnikih in na prehodih za pešce, vendar sem še bolj ogorčen nad redarskim delom po Ljubljani, kjer jim je prva skrb preverjanje plačane parkirnine na beli coni... Če se lisic želiš iznebiti, to narediš z izpustitvijo zraka iz gume, dvigom avtomobila v zrak in nato ponovnim polnjenjem gume.

Lp

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Če mar 03, 2005 5:48 pm

Kva pa če jst lepo svoj avto odšlepam domov in seveda z njim tud lisice? A mi lohk kej nardijo? Lohk se j*bejo. Kva jih pa pušča tm k ni treba. Lohk mu jih edin nazaj prodam. Al pa če jih samo odstranim ne da bi jih poškodaoval in jih f*knem v kontejner mi tud nč ne morjo. Ne morjo mi nč glede poškodovanja tuje stvari lohk se pa spet sam j*bejo.
In če zaključim - lohk se sam j*bejo! Če je pa kkšn med vami redar pa brez zamere ampak lohk se sam ....

lp

YOC

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Če mar 03, 2005 5:50 pm

YOC je napisal/-a:Kva pa če jst lepo svoj avto odšlepam domov in seveda z njim tud lisice? A mi lohk kej nardijo? Lohk se j*bejo. Kva jih pa pušča tm k ni treba. Lohk mu jih edin nazaj prodam. Al pa če jih samo odstranim ne da bi jih poškodaoval in jih f*knem v kontejner mi tud nč ne morjo. Ne morjo mi nč glede poškodovanja tuje stvari lohk se pa spet sam j*bejo.
In če zaključim - lohk se sam j*bejo! Če je pa kkšn med vami redar pa brez zamere ampak lohk se sam ....

lp

YOC

hmm...ne vem no...ampak ti lahko kr precej...saj preden ti jih gor dajo...ti avto slikajo...in oni imajo sliko in zapisnik....tko da hocejo lisice nazaj imet......he he ;)

Uporabniški avatar
Mojcka
Nov uporabnik

Napisal/-a Mojcka Če mar 03, 2005 5:54 pm

:-P
kokr Zmago..... :D

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Napisal/-a YOC Če mar 03, 2005 5:59 pm

Dariooo je napisal/-a:
YOC je napisal/-a:Kva pa če jst lepo svoj avto odšlepam domov in seveda z njim tud lisice? A mi lohk kej nardijo? Lohk se j*bejo. Kva jih pa pušča tm k ni treba. Lohk mu jih edin nazaj prodam. Al pa če jih samo odstranim ne da bi jih poškodaoval in jih f*knem v kontejner mi tud nč ne morjo. Ne morjo mi nč glede poškodovanja tuje stvari lohk se pa spet sam j*bejo.

lp

YOC

hmm...ne vem no...ampak ti lahko kr precej...saj preden ti jih gor dajo...ti avto slikajo...in oni imajo sliko in zapisnik....tko da hocejo lisice nazaj imet......he he ;)

No sej je kul ampak sej jst ne odgovarjam za njegovo lastnino in če mu lisice fuknm v kontejner, ker so me ovirale pri vožnji ali pa mu jih enostavno pustim na pločniku in mu jih nekdo s*****, nimam jst s tem nič. Nej pazi na svoje stvari, moje nej pa pusti pr mir. :evil:

lp

YOC 8)

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Če mar 03, 2005 6:16 pm

dobiš kazen za krajo oz. uničenje lisic
pa tanove majo 3 zobe, tko da ti dobr zagrabjo kolo
podpis

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Napisal/-a YOC Če mar 03, 2005 6:26 pm

Pa sej mu jih ne ukradeš samo lepo previdno jih pustiš na pločniku sredi centra Ljubljane. Piz*a če pa jst odgovarjam za njih pol jih pa rajš dam odpeljem da jih zihr ne bo noben ukradu :roll:

8)

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Če mar 03, 2005 6:32 pm

Lisice pustiš na istem mestu. če so prepovedane ne morjo dat kazen za lisice tut če majo sliko. Lisic pa nisu ukradu. Ti si samo avto odpelu lisice pa na istem mestu pustu. pa za dokaz še eno sliko nardiš. :lol: :lol: :lol: kako ti je pa to ratal pa njih ne briga.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Napisal/-a YOC Če mar 03, 2005 6:36 pm

andrej777 je napisal/-a:Lisice pustiš na istem mestu. če so prepovedane ne morjo dat kazen za lisice tut če majo sliko. Lisic pa nisu ukradu. Ti si samo avto odpelu lisice pa na istem mestu pustu. pa za dokaz še eno sliko nardiš. :lol: :lol: :lol: kako ti je pa to ratal pa njih ne briga.

Ma sej tud če niso prepovedane ti nima kej. Lohk se on slika stokrat če če.
Joj kr pike dobim k ga vidm :twisted:

8)

Uporabniški avatar
audi racing
Novinec

Napisal/-a audi racing Če mar 03, 2005 7:04 pm

jst sm zanc ene genije gledu to ze ene 3leta nazaj so cliotu dajal lisico dolso probal z zico al z takim sranjem da so odprl pol so dal u prtlaznik pol so pa sli!
lep pozdrav audi racing

Slika

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Če mar 03, 2005 7:08 pm

znanec jih je zabrisal v ljubljanico :P

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če mar 03, 2005 7:13 pm

nimam teh problemov. je misija nemogoče dobiti lisico na moje gume :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če mar 03, 2005 7:28 pm

maky je napisal/-a:nimam teh problemov. je misija nemogoče dobiti lisico na moje gume :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

stari... zatakneš listek na šipo... "če spraviš tu gor lisice, pa še ti dam k kazni napitnino" :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Če mar 03, 2005 9:49 pm

maky je napisal/-a:nimam teh problemov. je misija nemogoče dobiti lisico na moje gume :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

poleti smo delal blizu magistrata, kjer je bil parkiran en poršejček z 19 colkami.... :lol:
Pa pride redar pa se nekam dolgo spravlja natikat lisice (na tiste valarje jih v sanjah nebi nataknu), pa mi začnemo njega mal prc prc prc...da v celem letu ne zasluž za tiste feltne in da če jih bo porajsu, bo lahko veselo colal...in res po treh minutah se premisli-še listka mu ni dal in gre dalje svojo pot...novim dogodivščinam naproti... :twisted: :P
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Če mar 03, 2005 9:53 pm

Slika
hehe kam boš dal kle lisico? :P :P :P
SlikaSlika

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Če mar 03, 2005 10:02 pm

Uffff to je pa 2much. Če bi bil jst redar še probal ne bi :P
Aja... če ti pa nataknejo lisico, pa odmontiraš gumo, natakneš rezervo, daš gumo+lisico v gepek doma pa Slika :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Če mar 03, 2005 11:30 pm

no.....se nism dubu konkretnega odgovora.....a so te lisice se dovoljene....al so prepovedane po novem zakonu??...in zakaj se se vedno uporabljajo?!?!?..
LP
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov