maestro je napisal/-a:...blah kaksn grd prizor....
Mene pa prizor tako zelo pomirja...
Vsaj vem, da sem v bližini njih bolj varen pred divjaki.
Voith je napisal/-a:maestro je napisal/-a:...blah kaksn grd prizor....
Mene pa prizor tako zelo pomirja...
Vsaj vem, da sem v bližini njih bolj varen pred divjaki.
jap ful pomiri dejstvo da za 17km/h vec pride kazn 60k.
nekak sm preprican da je sipa pri avtu zato da vn gledas. glede na strogost tega novga zakona bi lahko sipe pri avtu kr ukinl, ker je itak pomembno da gledas na stevc. boli te kva se zuni dogaja, pa ce si v napoto vsem, vazn je da gres tocno 90.
sploh pa mam dost rajs divjake na cesti kot pa retarde ki vozjo kot da bi bli mal poceni v glavo. sam ne, take se tolerira, ce gres pa v un tunel k je radar 130 te bojo pa olupl, klub temu da cesta tako hotrost ne sam omogoca, ampak bi blo celo priporocljiv da je tm taka omejitev, ker je drgac tist konc stoflc tko kot je zdj k vsi pridejo 140 pol pa zbremzajo na 80 in se ne znajo obnasat ker jih veliki brat gleda.
komi cakam, da se še snaga odloc, da bo skoz kanalizacije napeljala kamere do vsakega wc-ja posebaj, da vidi kaj mecemo v skrete, in ce pravilno serjemo.
"Opažali smo upočasnjeno vožnjo, ob tem se je pokazalo, da marsikdo ne pozna niti osnovnih prometnih predpisov in tisto, kar smo napovedali - zelo veliko strahu na cesti pred kaznimi,"
Od radarjev ima policija 126 laserskih, 15 vgrajenih v avtomobilih, 8 mobilnih, 2 na stativu, enega na motorju in enega statičnega.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov