Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

OPOZORILO.....avto odpadi v trstu....in okolici

Napisal/-a Dariooo Pe mar 04, 2005 10:27 pm

Zivjo...
danes sm bil v trstu......in se je ena avto odpat ze zaprl (tisti, kjer nad njim tecejo gondole z rudninami) in je raven...niti avtka....
pol un drug naprej......ki se imenuje ZAMPA in ima se vulkanizerja zraven in mehanika ce se ne motim.....se je danes cistil......
No...pol tam umes je se eden ki redno dela...
pol pa je se ROMOLO, od katerega zena mi je tudi rekla da ne bodo delali se veliko casa......saj zdaj novi naravnovarstveni zakoni predpisujejo da morejo imeti asvalitirano podlago zaradi olj, ki odtekajo od avtov in raznih kislin od baterije....
tako da ce potrebujete kej z odpadov vam priporocam da se tam cim hitreje odpravite......saj se cistijo.....in v roku enega leta morejo biti vsi asvaltirani in dvomim da bodo pol se vsi obratovali saj je velik strosek asvaltirat in kot mi je gospa rekla, ce te dobijo tej varnostniki si v sekundi brez hise....
fantje....hitro v trst......upam da sm vam kej pomagal s to informacijo...
LP.....

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Žune Pe mar 04, 2005 10:31 pm

A potem je vse ful cenej verjetno a?
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Pe mar 04, 2005 10:36 pm

Žune je napisal/-a:A potem je vse ful cenej verjetno a?

hmm....to pa se nazalost motis...nic ni lih ceneje...je isti ku...
oz.....maybe se drazje....ce ta ROMOLO mi je iskal za zadnji most od corradota 100urov...kao da se ga ful tezko dobi....a je isti kod od passata gt...no vsaj zdi se mi....oz js sm mu reku da rabim za passata....tko da...ne prevec upat da je ceneje..
ceneje ti pride ce se ti cinkas z njim.....ju3 se greva s kolegom cinkat...za eno 21-ko ;)
LP

Uporabniški avatar
Eddy-k2
Nov uporabnik

Napisal/-a Eddy-k2 Pe mar 04, 2005 11:27 pm

Bi te lahko prosil da malo pogledaš za starejšimi BMWji koliko jih kaj ima in v kakšnem stanju.....?Predvsem za E30 trojko se mi gre....
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So mar 05, 2005 2:50 am

clovek trst je podn. udine probi.

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo So mar 05, 2005 9:02 am

Eddy-k2 je napisal/-a:Bi te lahko prosil da malo pogledaš za starejšimi BMWji koliko jih kaj ima in v kakšnem stanju.....?Predvsem za E30 trojko se mi gre....

hmm...uceraj sm lih vidu ena 318i na odpadu...se mi zdi da je bla malo ruknjena odspredaj,..........motorja se mi zdi da ni vec...oz nism siguren......odadaj pa je bla ko nova ej...
drugace BMW-eje bos tezko nasel v it na odpadih...vsaj v ts..
LP

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 So mar 05, 2005 9:09 am

Si mogoče vidu kake stilote razbite??? Rabu bi oba odbijača (če se da cela), pa mogoče še kako plastiko....
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo So mar 05, 2005 9:11 am

dejan84 je napisal/-a:Si mogoče vidu kake stilote razbite??? Rabu bi oba odbijača (če se da cela), pa mogoče še kako plastiko....

stilota?..ne ne.....novejsih avtov je v ts bolj malo...za novejse je treba it v udine...kot so ze prej rekli.....v ts dobis starejse navite masine...
LP

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 So mar 05, 2005 9:15 am

Oki, tnx...
Se bo kdo v bližnji prihodnosti sprehaju po udinah pol?? Nej me prej obvesti pliiiz, pa mu prnesem keš, če bo kej najdu.
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande So mar 05, 2005 9:22 am

Lep pozdrav!

Sem bil jaz v cetrtek v Italiji pravtako na avtoodpadih natancneje v Veneziji(malo naprej od Udin) in moram reci da sem nasel-videl veliko zanimivih stvari,je pa res da morajo biti po novem zakonu povrsine asfaltirane zaradi odtekanja olj in drugih snovi.Verjamem da se bo zaprlo veliko odpadov,ampak to ne grozi vsaj po mojem misljenju manjsim avtoodpadam ki ne tako dobro posljujejo...ker na tistih ki sem jaz bil je bilo sigurno 500 avtomobilov&hangar v katerem pociva vsaj 200-300 agregatov avtomobila.

Lep dan zelim se naprej.Srecno.s_mande

Uporabniški avatar
{Grega}
Novinec

Napisal/-a {Grega} So mar 05, 2005 2:29 pm

Sem novopečeni lastnik Saaba 900, pa me zanima če kdo kaj ve, če jih je kaj po teh odpadih Trst, Udine itd. bi rabil nekaj delov .... bi bil hvaležen za kako info.

LP

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Napisal/-a M3 So mar 05, 2005 2:39 pm

ma po mojem bojo tej majhni odpadi zaprli, ampak veliki odpadi kjer dobiš vse
bojo sigurno tisti asfalt dali spodaj. tako da po mojem ni preveč straha okloli tega.
Slika

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande So mar 05, 2005 2:41 pm

M3 je napisal/-a:ma po mojem bojo tej majhni odpadi zaprli, ampak veliki odpadi kjer dobiš vse
bojo sigurno tisti asfalt dali spodaj. tako da po mojem ni preveč straha okloli tega.

Tako je in nic drugace,sem ze sam zgoraj napisal kako in kaj,tam kjer sem bil jaz so ze vse asfaltirali in betonirali tako da...NO FEAR!!!

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So mar 05, 2005 2:55 pm

{Grega} je napisal/-a:Sem novopečeni lastnik Saaba 900, pa me zanima če kdo kaj ve, če jih je kaj po teh odpadih Trst, Udine itd. bi rabil nekaj delov .... bi bil hvaležen za kako info.

LP

dej ce bos sel, pa ce bos najdu, bojo skor zihr tud volvoti kje v blizini. ce slucajn kje vids kksnga 850 bi ful prosu ce mi lahk odmontiras tisto zaponko za pas pri sovozniku, ker pr nasi vulvici je ta shit v kurcu in pol skos najedajo une lucke za pas.
sam ok sm prelimu s crnim izolir trakom :>

no ce slucajn dobis pm pa se zmenmo kj :)

drgac pa btw js sm meu saaba 99 2.0 letnik 79 in je biu res ibr stroj :) ce nebi tok svinsko velik bencina pokonzumiru bi ga meu takoj spet. kako se pa kj 900 obnese glede porabe? a to mas 2.0 saab masino not al kj druzga? stromberg fergazerji sekajo :D

Gorgh
Novinec

Napisal/-a Gorgh So mar 05, 2005 3:43 pm

jst tud rab ene dele!!!

ve kdo za kakega swifta (po možnosti črnega, l.90, gti) rabim komplet streho in zadnji blatnih+vrata s šipo za prtljažnik!!!!

če kdo ve.....please zs al pa kar tle :)

hvala in lp,
jure

Uporabniški avatar
{Grega}
Novinec

Napisal/-a {Grega} So mar 05, 2005 6:49 pm

Voith je napisal/-a:
{Grega} je napisal/-a:Sem novopečeni lastnik Saaba 900, pa me zanima če kdo kaj ve, če jih je kaj po teh odpadih Trst, Udine itd. bi rabil nekaj delov .... bi bil hvaležen za kako info.

LP

dej ce bos sel, pa ce bos najdu, bojo skor zihr tud volvoti kje v blizini. ce slucajn kje vids kksnga 850 bi ful prosu ce mi lahk odmontiras tisto zaponko za pas pri sovozniku, ker pr nasi vulvici je ta shit v kurcu in pol skos najedajo une lucke za pas.
sam ok sm prelimu s crnim izolir trakom :>

no ce slucajn dobis pm pa se zmenmo kj :)

drgac pa btw js sm meu saaba 99 2.0 letnik 79 in je biu res ibr stroj :) ce nebi tok svinsko velik bencina pokonzumiru bi ga meu takoj spet. kako se pa kj 900 obnese glede porabe? a to mas 2.0 saab masino not al kj druzga? stromberg fergazerji sekajo :D

Imam Saab 900, 2.0 N/A letnik 1998; poraba po mestu je pa res grozna ... res je da vozim večinoma na relaciji Bežigrad - Center, ponavad se mašina še ne ogreje ... sam pod 15l ponavad ni.

Je pa to ladja (udobje), pa vsa oprema ... pa za tretjino cenej ko npr. Golf 4 sem ga dobu ... zaenkrat ful zadovoljen.

Če bom šel na odpad, se bom spomnu na 850 sovoznikovo zaponko ... sam zvedu bi rad prej za odpad, kjer majo kako 900tko, da ne bom bluzil brezveze.

Če namerava kdo na trip od odpada do odpada, sem interesent da se pridružim, damo skup za benz pa je.

LP G.

Vontz
Nov uporabnik

Napisal/-a Vontz So mar 05, 2005 6:55 pm

LP

Komaj si kupil SAABa in ze isces dele po Italiji. Kako mi je to znano :DDD

Lep pozdrav

Uporabniški avatar
jerko14
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a jerko14 So mar 05, 2005 6:56 pm

se strinjam z trstom je tema....... to je tko noben ti tocno ne pove kam tocno hodijo kupovat razne dele vse kar vem je pa to da vecina jih gre iskat od Udin -- naprej..

lp

Uporabniški avatar
{Grega}
Novinec

Napisal/-a {Grega} So mar 05, 2005 7:23 pm

Vontz je napisal/-a:

LP

Komaj si kupil SAABa in ze isces dele po Italiji. Kako mi je to znano :DDD

Lep pozdrav

Eh, ni tisto kar misliš. Avtek je tipi-topi. Rad bi npr. orginal radio, ker je notr ena Alpine plastika, pa razne priboljške in dodatke iz modela 9-3, ki pašejo na 900. Si imel ti kdaj Saaba?

LP G.

atvboy
Nov uporabnik

Kraj: kostanjevica

atv

Napisal/-a atvboy So mar 12, 2005 1:29 pm

ka je kaj v italiji na odpadih kaj štirkolescev okol 150ccm pa za kak dnar
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov