andrej777 je napisal/-a:Mi ko smo kupil bus iz nemčije, pa je bil ene 3 leta star pa tut poln takih malih praskic pa vidl se je kje so bli napisi gor.
landcruiser je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Mi ko smo kupil bus iz nemčije, pa je bil ene 3 leta star pa tut poln takih malih praskic pa vidl se je kje so bli napisi gor.
Ne vem če misliva na iste praske. Ne mislim na površinske, ampak na praske na barvi, ki niso površinske. Niso pa globoke...A potem ste 100% da bo to šlo s poliranjem. Morm vedet, če se mi spalča iti v to..lp
andrej777 je napisal/-a:landcruiser je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Mi ko smo kupil bus iz nemčije, pa je bil ene 3 leta star pa tut poln takih malih praskic pa vidl se je kje so bli napisi gor.
Ne vem če misliva na iste praske. Ne mislim na površinske, ampak na praske na barvi, ki niso površinske. Niso pa globoke...A potem ste 100% da bo to šlo s poliranjem. Morm vedet, če se mi spalča iti v to..lp
Ja ves lak je bil mal zrisan, pa ponekot od vej popraskano... Vse je šlo vn. Res bus je bil kot novo štihan.
Sonny je napisal/-a:kako pa je glede teh past. Ker ene so ful agresive (za starejše lake ) medtem ko druge bolj blage.
Zdej pa, sej ne vem kako to točne gre, jst sm običajno to poliru bolj amatersko,praska tu, praska tam.
In če jaz peljem avto k enmu mojstru, da mi ga spolira. Kako to delajo ? Itak da se avto bolj sveti če uzame najmočnej pasto ampak pri novejšem avtu to pač ne gre, še posebej če ga daš polirati vsako sezono (jaz bi ga dal prvič zdej). A naj raj doma sam spoliram ?
Nagibam se k temu, da se konkretno naredi, ampak ne da mi razžre avto, ker se jim ne ljubi iti večkrat čez. (se javljam za cifro kakega mojstra , ki fajn naredi)
Se brezveze sekiram ?
landcruiser je napisal/-a:Lep pozdrav. Mene zanima nekej v zvezi z poliranjem. Imam črn avto s polno praskami, ki nastanejo ob pranju avtomobila. To niso neke globoke praske ampak, ko sije sonce na avto se opazi le-te. Ali bi se s pomočjo poliranja dalo znebit teh prask. Ali kako drugače? Hvala za odgovor.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov