stromar je napisal/-a:Situacija je taka...kupil sem rabljen avto,ki ma izpuh od ragazzon-a.Nimam računa in nevemkakšnega potrdila o strokovni montaži.Imam samo nek papir,kjer piše da ustreza nekim standardom..je kakšna možnost,da dobim štampiljko v homo.kartonček?Drugače vi na tabli imate homologirane auspuhe?Je drag špas,če te ustavijo plavi?
stromar je napisal/-a:Ja model avta piše ja...kolko pa za tako stvar računajo na lpp-ju?
stromar je napisal/-a:Mam spuščenega ja,eibach fedre.Pa mam homologirano,pa tud dimenzije gum se mi ujemajo s kartončkom,muči me le auspuh,pa zadnji spojler.Auspuh bi rad nekako rešu,za spojler če mi bojo težili,pa ga bom pred njimi zlomu:))
stromar je napisal/-a:Ma spuščen je 3.5 cm...polo.Vendar ti maš eno prednost...si ženska:)).To ponavadi pali pri škifih:))
stromar je napisal/-a:Ma spuščen je 3.5 cm...polo.Vendar ti maš eno prednost...si ženska:)).To ponavadi pali pri škifih:))
stromar je napisal/-a:Si naletela na kakšnega homiča:))))...joj,najbolj mi teži da moram it dvakrat v ljubljano...bom probal klicat,če bi se dalo prvič da pošljem tiste papirje gor..pa da grem naslednjič z avtom..probat ni greh
monster_d je napisal/-a:stromar je napisal/-a:Si naletela na kakšnega homiča:))))...joj,najbolj mi teži da moram it dvakrat v ljubljano...bom probal klicat,če bi se dalo prvič da pošljem tiste papirje gor..pa da grem naslednjič z avtom..probat ni greh
Nevem kje si to cul da moras iti dvakrat na homologacijo!!!
Sem se sam prijavil na lpp na homolocajo gre pa tako!!!
Posljes prosnjo za homologacijo in napises kaj bi rad homologiral!!!
Potem cakas 10dni mogoce vec nevem vec kako je bilo pri meni je ze pol leta nazaj!!!
No pol pa ti posljejo pismo da si vabljen na homologacijo, ob tocnem datumu in casu!!!
Homologacija pa stane med 5-10k, neglede kolko stvari das homologirat!!
No plus ene 3k za homologacijski kartoncek!!!
Upam da sem kaj pomagal
Lp monster_d
stromar je napisal/-a:Nevem kje si to cul da moras iti dvakrat na homologacijo!!!
Potem cakas 10dni mogoce vec nevem vec kako je bilo pri meni je ze pol leta nazaj!!!
No pol pa ti posljejo pismo da si vabljen na homologacijo, ob tocnem datumu in casu!!!
Upam da sem kaj pomagal
Lp monster_d
stromar je napisal/-a:Nevem kje si to cul da moras iti dvakrat na homologacijo!!!
Upam da sem kaj pomagal
Lp monster_d
Qwerty je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Aja pa homologacija za masine je samo na lpp v lj, v mb pa ni ker sem se pozanimal, ce bi mogoce kdo zamenjal masino!!!!
Lp
no, in pol si predstavljaj, da en iz tolmina, al pa iz sentilja menja masino... jao jao
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov