INFINITI je napisal/-a:The single most reliable vehicle in the 2004 model year was Hyundai Motor Co, Ltd's low-cost Sonata sedan, with a problem rate of just two per 100.
The showing "further establishes Hyundai's remarkable turnaround from one of the least reliable brands to one of the best," Consumer Reports said of the Korean automaker.
Mojster Miha je napisal/-a:Ob poudarjanju majhnosti napak Japonskih in Korejskih avtomobilov je potrebno dodati, da je način konstruiranja in izdelovanja avtomobilov različen.
Japonski in Korejski proizvajalci ne vlagajo toliko v razvoj. Ker enostavno prekopirajo, dodajo nekaj svojega in imajo izdelek. Primerov je veliko – recimo najnovejši HONDIN dizel 2.2 i-CTDI je kopija BMW –ja 2,0 d.
INFINITI je napisal/-a:Ja mojster miha, sedaj si pa poglej novo acuro, to bo honda legend pri nas čez en let z SH-AWD sistemom pogona http://www.acura.com/models/model_index.asp?module=rl , pa mi povej kaj je tukaj kopiranega, starejša tehnologija, ali da je nekaj kar nemci že majo, potem si polglej še Infiniti FX 45 z njegovim AWD sistemom, pa še Lexusa, novega IS - vsi so ravno0 tako, če ne še bolj kompicirano in z več napredne tehnologije narejeni kako švabi. Torej ne bo držalo - fora je v nečem drugem; V filozofiji in mentaliteti Japoncev in drugih. Lojalnost in uspeh je vse, poraz je velik udarec za njihovo psiho, rezultat je fanatičnost glede kvalitete in izdelave boljšega - preberi si knjigo BUSHIDO, pa boš razumel zakaj so boljši. Mi najdeš tisto o kopiranju Honda iCDTi? -Motor je potolkel 19 svetovnih rekordov v accordu in je prvi samostojno razvit dizl produkt, do sedaj jih je delal ISUZU, me res zanima kaj so kopirali
Master7 je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Ja mojster miha, sedaj si pa poglej novo acuro, to bo honda legend pri nas čez en let z SH-AWD sistemom pogona http://www.acura.com/models/model_index.asp?module=rl , pa mi povej kaj je tukaj kopiranega, starejša tehnologija, ali da je nekaj kar nemci že majo, potem si polglej še Infiniti FX 45 z njegovim AWD sistemom, pa še Lexusa, novega IS - vsi so ravno0 tako, če ne še bolj kompicirano in z več napredne tehnologije narejeni kako švabi. Torej ne bo držalo - fora je v nečem drugem; V filozofiji in mentaliteti Japoncev in drugih. Lojalnost in uspeh je vse, poraz je velik udarec za njihovo psiho, rezultat je fanatičnost glede kvalitete in izdelave boljšega - preberi si knjigo BUSHIDO, pa boš razumel zakaj so boljši. Mi najdeš tisto o kopiranju Honda iCDTi? -Motor je potolkel 19 svetovnih rekordov v accordu in je prvi samostojno razvit dizl produkt, do sedaj jih je delal ISUZU, me res zanima kaj so kopirali
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To pa nisi dobro primrjavo naredu. Kako lahko sploh primrjaš Sonato z Acuro al pa z Infinitijem. Te znamke avtomobilov so itak razred zase. Možno, da so celo na višjem nivoju kot nemški avtomobili.Lexus je pa itak najbolj luksuna verzija Toyote tko, da ne vem kako to lahko primerjaš z enimi korejskimi jajci(brez zamere).
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov